Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:ciacho nie bo dupa rośnie a ma rosnąć od czegoś innego... i w sumie nie koniecznie dupa

Właśnie muszę iść kawę zrobić bo przez te cholerne badania nawet jeszcze nie piłam z rańca
Czyli bylas juz
Cwalinka, mik82, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja bym ciacho zjadla ale zadowolilam sie suszonymi owockamimik82 wrote:ciacho nie bo dupa rośnie a ma rosnąć od czegoś innego... i w sumie nie koniecznie dupa

Właśnie muszę iść kawę zrobić bo przez te cholerne badania nawet jeszcze nie piłam z rańca
marnut, mik82, Redhotka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
noooo.... i potem brałam lek na tarczycę i musiałam kurwa czekać żeby sobie dopiero teraz móc kawkę zapodaćAsha wrote:
jak badania? Bylas juz?
A Ty jedziesz po wysokościach konkretnie
Cwalinka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Love youCwalinka wrote:Czesc Mik
u Mamucika spadl snieg
Rybka dostala @
Asha jutro wyjezdza
Red ma Smarta
Staraczka poszla badac progesteron
chyba wsio

U mnie tez pada śnieg
Cwalinka, marnut, Redhotka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:noooo.... i potem brałam lek na tarczycę i musiałam kurwa czekać żeby sobie dopiero teraz móc kawkę zapodać

A Ty jedziesz po wysokościach konkretnie
Niby jade, ale mnie zdezorientowalo troche teraz zta luta
bo tak to juz bym wiedziala ze odstawiac a tak cholera nie wiem teraz
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhihimarnut wrote:Wygląda na to, że tylko ja taka sierota do parkowania i manewrów, że im mniejsze auto, tym lepiej dla auta
.
moze i tak byc
poza tym ja wcale w wielkim miescie nie mieszkam i nie musze zabijac sie o miejsca parkingowe
mik82, marnut, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ale ja wiem, że nie odtstawiać, bo lepiej wydłużyć cykl niż coś innego spieprzyćAsha wrote:Niby jade, ale mnie zdezorientowalo troche teraz zta luta
bo tak to juz bym wiedziala ze odstawiac a tak cholera nie wiem teraz 

Kiedy testujesz teraz?
Cwalinka, Redhotka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fajnie.... taki snieg to nie śnieg... wolę biało niż szaro tylko żeby nie zawiało i nie najebało tego śniegu po pasAsha wrote:
tez pada? Cholera
Cwalinka, Redhotka, marnut, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ale ja wiem, że nie odtstawiać, bo lepiej wydłużyć cykl niż coś innego spieprzyć

Kiedy testujesz teraz?
To mowisz nie odstawiac teraz? To do kiedy czekac?
A ja wiem kiedy...jutro? Pojutrze, nie wiem moze za wczesnie, w niedziele moze, noe wiem czy jest sens, pewnie spadnie jutro
-
mik82 wrote:fajnie.... taki snieg to nie śnieg... wolę biało niż szaro tylko żeby nie zawiało i nie najebało tego śniegu po pas
Nawet nie wiecie jak ja za snie giem tesknie
10 lat juz sniegu porzadnego nie widzialam.
tu wogole nie pada
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Mikmik82 wrote:Ja tez bym się bała...ja w ogóle nienawidzę małych samochodów, a że nie jeżdżę po Warszawie za często to wielkość mi nie przeszkadza

Ja lubię duże samochody, stąd moje prawo jazdy kat. C
ale do Smarta się przyzwyczaiłam. W środku jest większy niż się większości wydaje, a mieszkając w centrum Warszawy bardzo się go docenia... Przy prędkościach rozwijanych w mieście to nie jest też tak niebezpieczne auto jak się większości wydaje, ponieważ jego budowa opiera się na konstrukcji "klatki" jak w samochodach rajdowych...
Cwalinka, mik82, marnut, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
No to tak...dziś jedziesz jeszcze dwie, jutro też w sobotę bierzesz jedną na noc i w niedzielę test z rana...jak masz negatyw to bierzesz znów jedną jak pozytyw to wiesz co robićAsha wrote:To mowisz nie odstawiac teraz? To do kiedy czekac?
A ja wiem kiedy...jutro? Pojutrze, nie wiem moze za wczesnie, w niedziele moze, noe wiem czy jest sens, pewnie spadnie jutro
Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:No to tak...dziś jedziesz jeszcze dwie, jutro też w sobotę bierzesz jedną na noc i w niedzielę test z rana...jak masz negatyw to bierzesz znów jedną jak pozytyw to wiesz co robić

Aha
no dobra
a jak spadnie jutro temp to tak samo ????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może i tak...w sumie to nawet nie wiem jak się tym jeździRedhotka wrote:Cześć Mik

Ja lubię duże samochody, stąd moje prawo jazdy kat. C
ale do Smarta się przyzwyczaiłam. W środku jest większy niż się większości wydaje, a mieszkając w centrum Warszawy bardzo się go docenia... Przy prędkościach rozwijanych w mieście to nie jest też tak niebezpieczne auto jak się większości wydaje, ponieważ jego budowa opiera się na konstrukcji "klatki" jak w samochodach rajdowych...