Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:ciacho nie bo dupa rośnie a ma rosnąć od czegoś innego... i w sumie nie koniecznie dupa

Właśnie muszę iść kawę zrobić bo przez te cholerne badania nawet jeszcze nie piłam z rańca
Czyli bylas juz
nick nieaktualny, mik82, rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja bym ciacho zjadla ale zadowolilam sie suszonymi owockamimik82 wrote:ciacho nie bo dupa rośnie a ma rosnąć od czegoś innego... i w sumie nie koniecznie dupa

Właśnie muszę iść kawę zrobić bo przez te cholerne badania nawet jeszcze nie piłam z rańca
nick nieaktualny, mik82, nick nieaktualny, rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
noooo.... i potem brałam lek na tarczycę i musiałam kurwa czekać żeby sobie dopiero teraz móc kawkę zapodaćAsha wrote:
jak badania? Bylas juz?
A Ty jedziesz po wysokościach konkretnie
nick nieaktualny, rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Love youCwalinka wrote:Czesc Mik
u Mamucika spadl snieg
Rybka dostala @
Asha jutro wyjezdza
Red ma Smarta
Staraczka poszla badac progesteron
chyba wsio

U mnie tez pada śnieg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:noooo.... i potem brałam lek na tarczycę i musiałam kurwa czekać żeby sobie dopiero teraz móc kawkę zapodać

A Ty jedziesz po wysokościach konkretnie
Niby jade, ale mnie zdezorientowalo troche teraz zta luta
bo tak to juz bym wiedziala ze odstawiac a tak cholera nie wiem teraz
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhihimarnut wrote:Wygląda na to, że tylko ja taka sierota do parkowania i manewrów, że im mniejsze auto, tym lepiej dla auta
.
moze i tak byc
poza tym ja wcale w wielkim miescie nie mieszkam i nie musze zabijac sie o miejsca parkingowe
mik82, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ale ja wiem, że nie odtstawiać, bo lepiej wydłużyć cykl niż coś innego spieprzyćAsha wrote:Niby jade, ale mnie zdezorientowalo troche teraz zta luta
bo tak to juz bym wiedziala ze odstawiac a tak cholera nie wiem teraz 

Kiedy testujesz teraz?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fajnie.... taki snieg to nie śnieg... wolę biało niż szaro tylko żeby nie zawiało i nie najebało tego śniegu po pasAsha wrote:
tez pada? Cholera
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ale ja wiem, że nie odtstawiać, bo lepiej wydłużyć cykl niż coś innego spieprzyć

Kiedy testujesz teraz?
To mowisz nie odstawiac teraz? To do kiedy czekac?
A ja wiem kiedy...jutro? Pojutrze, nie wiem moze za wczesnie, w niedziele moze, noe wiem czy jest sens, pewnie spadnie jutro
-
mik82 wrote:fajnie.... taki snieg to nie śnieg... wolę biało niż szaro tylko żeby nie zawiało i nie najebało tego śniegu po pas
Nawet nie wiecie jak ja za snie giem tesknie
10 lat juz sniegu porzadnego nie widzialam.
tu wogole nie pada
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Mikmik82 wrote:Ja tez bym się bała...ja w ogóle nienawidzę małych samochodów, a że nie jeżdżę po Warszawie za często to wielkość mi nie przeszkadza

Ja lubię duże samochody, stąd moje prawo jazdy kat. C
ale do Smarta się przyzwyczaiłam. W środku jest większy niż się większości wydaje, a mieszkając w centrum Warszawy bardzo się go docenia... Przy prędkościach rozwijanych w mieście to nie jest też tak niebezpieczne auto jak się większości wydaje, ponieważ jego budowa opiera się na konstrukcji "klatki" jak w samochodach rajdowych...
nick nieaktualny, mik82, nick nieaktualny, rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No to tak...dziś jedziesz jeszcze dwie, jutro też w sobotę bierzesz jedną na noc i w niedzielę test z rana...jak masz negatyw to bierzesz znów jedną jak pozytyw to wiesz co robićAsha wrote:To mowisz nie odstawiac teraz? To do kiedy czekac?
A ja wiem kiedy...jutro? Pojutrze, nie wiem moze za wczesnie, w niedziele moze, noe wiem czy jest sens, pewnie spadnie jutro
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:No to tak...dziś jedziesz jeszcze dwie, jutro też w sobotę bierzesz jedną na noc i w niedzielę test z rana...jak masz negatyw to bierzesz znów jedną jak pozytyw to wiesz co robić

Aha
no dobra
a jak spadnie jutro temp to tak samo ????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dawno na sankach nie bylamRedhotka wrote:
to nie miejsce dla mnie... Im więcej śniegu, tym ja szczęśliwsza chodzę.... 
poszlabym z JOwi no i nie moge sie doczekac az lodowisko otworza
mik82, rybka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Może i tak...w sumie to nawet nie wiem jak się tym jeździRedhotka wrote:Cześć Mik

Ja lubię duże samochody, stąd moje prawo jazdy kat. C
ale do Smarta się przyzwyczaiłam. W środku jest większy niż się większości wydaje, a mieszkając w centrum Warszawy bardzo się go docenia... Przy prędkościach rozwijanych w mieście to nie jest też tak niebezpieczne auto jak się większości wydaje, ponieważ jego budowa opiera się na konstrukcji "klatki" jak w samochodach rajdowych...