X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaraz zbieram sie do mamy mloda zostaje a ja ide cwiczyc a potem zostaniemy tam spac bo mldoa zostanie jutro z mama w domu

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auta szukam, to tylko z doskoku bywam :).

Baw się dobrze na ćwiczeniach :)!

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka ważne że wszystko było dobrze w pracy i bez spięc :-P
    Amelia już 10 tydz Ci leci to powinno się utrzymać juz dobre samopoczucie :-) :-)
    Marnut nie doradze perfekcyjnie ale ja bym stawiała na jakieś volvo dobra sprawdzona marka ;-) v70 nie awaryjne duże auto :-) pojemne :-P ale to kombiaki :-P fajne są też wv tauron . Miałam okazję jeździć też nie są bardzo awaryjne dość duże 2 dodatkowe siedzenia :-D a z przedszkolem nie doradze niestety nie mam dzieci ale również zostawiłabym Córcię w domu :-)
    Dobrze że cola działa :-P trzymajcie się dziewczyny dzielnie :-)

amelia04072006, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha Izunia gdzie się chowacie ? Jak samopoczucie? <3

• Asha Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie na chwilke tylko

Chujowo z moim humorem wiec sie nie odzywam laseczki :-/
    Bede jutro...moze

Trzymajcie sie slonca...caluje mocno was wszystkie <3

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cwalinka - a Ty co tam za ciężki dzień dziś miałaś?

A weź, z synem się przebujałam - najpierw maluchowi pępek się zaczął paprać. Wyszliśmy na tydzień i wróciliśmy znów na 5 dni zanim nie wyprowadzili na prostą :/. A później jako 3 m-czniak dostał krwawych śluzowatych biegunek (był na Nutramigenie jako alergik) i znów szpital 2 tyg, a młody miał m.in. kolonoskopię robioną :/.
    Dziękuję, postoję, od szpitali wolę z daleka. Z tym przedszkolem Adeli to chyba zbyt ryzykowne by było teraz.
    ozesz , troche tego było :O

marnut lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Witam sie na chwilke tylko

Chujowo z moim humorem wiec sie nie odzywam laseczki :-/
    Bede jutro...moze

Trzymajcie sie slonca...caluje mocno was wszystkie <3
    <3 tulam kochanie! Trzymaj się mocno! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dość, że humory takie sobie u wszystkich, to nawet pogoda pozytywnie nie nastraja :/.

Staraczka - <3 z tych dwóch to raczej Touran, bo ma więcej miejsca między przednimi a tylnymi siedzeniami - a mi chodzi o ten nieszczęsny Mobi z "nogą", żeby go upchnąć :/. V70 ma potężny bagażnik, ale fotelik na siedzenie nie wejdzie - chyba, że przednie.

Kuźwa, siedzę i ślepię, a to Małż powinien się tym zająć :/. Tyle, że on wybierze coś co z miejsca odrzucę i trzeba będzie szukac jeszcze raz :D.

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie dość, że humory takie sobie u wszystkich, to nawet pogoda pozytywnie nie nastraja :/.

Staraczka - <3 z tych dwóch to raczej Touran, bo ma więcej miejsca między przednimi a tylnymi siedzeniami - a mi chodzi o ten nieszczęsny Mobi z "nogą", żeby go upchnąć :/. V70 ma potężny bagażnik, ale fotelik na siedzenie nie wejdzie - chyba, że przednie.

Kuźwa, siedzę i ślepię, a to Małż powinien się tym zająć :/. Tyle, że on wybierze coś co z miejsca odrzucę i trzeba będzie szukac jeszcze raz :D.
    Dlatego wybór zostawiam tobie ja akurat bardzo lubię volviaki dlatego zawsze będę je doradzać :-D znajdziesz coś masz jeszcze 7,5 miesiąca :-D
    A humory niestety kryzys w tym miesiącu . Przecież jak caly czas byłoby dobrze to jakaś anomalia by była :-/ ehh
    Liczę że to minie u kazdej bo smutno i pusto się tu bardzo zrobiło :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że forum ostatnio podupadło. Ale co się dziwić - tak ładnie się wykresy prezentowały, taką nadzieję robiły :/... Oby grudniowe Dongi przyniosły prezenty pod choinki :)!

Staraczka - a masz jakieś volvo z dużym odstępem między przednim a tylnym siedzeniem :)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam podupadło odrazu... Cisza przed burzą... ;-)

Witam ponownie, choć na chwilę. W pracy cały czas kocioł, że zapominam jak się nazywam... :-/

Marnut, a amerykańskie wozy brałaś pod uwagę? Przestronne, wygodne... Jak z gazem to do zniesienia. :-)

25staraczka25, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Widzę, że forum ostatnio podupadło. Ale co się dziwić - tak ładnie się wykresy prezentowały, taką nadzieję robiły :/... Oby grudniowe Dongi przyniosły prezenty pod choinki :)!

Staraczka - a masz jakieś volvo z dużym odstępem między przednim a tylnym siedzeniem :)?

Ja jeżdżę s60 a ona z tyłu nie ma miejsca zbytnio . Xc60 nie wiem ile w polsce kosztują tu są dość drogie :-) nie umiem Ci tak doradzić bo każdy lubi co innego itd :-) ja idę z ta marką bo znam ją jeszcze za nim kupiłam swoje . Moi rodzice jeżdżą volvo od kilkunastu lat i naprawdę nic im się poważniejszego nigdy nie działo z samochodem . Są lepsze i gorsze modele jak w każdej marce :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Oj tam podupadło odrazu... Cisza przed burzą... ;-)

Witam ponownie, choć na chwilę. W pracy cały czas kocioł, że zapominam jak się nazywam... :-/

Marnut, a amerykańskie wozy brałaś pod uwagę? Przestronne, wygodne... Jak z gazem to do zniesienia. :-)
    Hej red no i co to się podziewa u ciebie?
    Bierzesz juz dupka czy czekasz dalej cierpliwie? Jak się czujesz w ogóle? :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Hej red no i co to się podziewa u ciebie?
    Bierzesz juz dupka czy czekasz dalej cierpliwie? Jak się czujesz w ogóle? :-*
    Biere, przecież jest zaznaczony... :-)
    Jestem już trochę zdegustowana tym cyklem i staraniami, zwłaszcza że ostatnio bzykam się tylko wtedy, kiedy jest jakaś szansa... :-( Nie mam ostatnio na to ochoty, a mąż też ostatnio nie wyrywny, bo pada na pysk jak długi. :-/ Jeszcze go w domu nie ma, a wychodzi ok. 7:20... Starać się będę dalej, wiem że w porównaniu do większości z Was moje prawie 10 miesięcy to nic, ale ta niewiedza w czym leży problem i moje wieczne odchudzanie zabierają mi siły czasem i nadzieję... :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Biere, przecież jest zaznaczony... :-)
    Jestem już trochę zdegustowana tym cyklem i staraniami, zwłaszcza że ostatnio bzykam się tylko wtedy, kiedy jest jakaś szansa... :-( Nie mam ostatnio na to ochoty, a mąż też ostatnio nie wyrywny, bo pada na pysk jak długi. :-/ Jeszcze go w domu nie ma, a wychodzi ok. 7:20... Starać się będę dalej, wiem że w porównaniu do większości z Was moje prawie 10 miesięcy to nic, ale ta niewiedza w czym leży problem i moje wieczne odchudzanie zabierają mi siły czasem i nadzieję... :-(
    Red rozumiem Cię doskonale bo nie wiedzieć dlaczego tak to jest najgorsze . Jak masz jakąś diagnozę wiesz co możesz robić a tu tylko przypuszczać czymś się wspomóc i czekać . :-( każdy okres starania jest przykry i bolesny . Ja się staram 9 miesiąc od ostatniego poronienia i juz mnie to dobija . Czasem chcę odpuścić powiedzieć stop odpocząć ale za chwile jest to samo czekasz do owu itd błędne koło :-/ Też przechodziłam kryzys z mężem . Musicie zrobić coś dla siebie odpocząć porozmawiać zrelaksować się chociaż jeden dzień . Bardzo mocno wspieram i mam nadzieję że sprawa się wyjaśni już nie długo <3

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie juz po cwiczeniach
    bylo w porzadku ale nie przypadly mi jakos specjalnie do gustu
    ja wierze ze po tej burzy tutaj wyjdzie sloneczko

Marnut a o hondzie 7 osobowej myslalas? brat ma taka i dosc fajan jest i wydaje mi sie ze sporo miejca ma miedzy siedzeniami

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie was tule kochane <3 <3 <3

Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Red rozumiem Cię doskonale bo nie wiedzieć dlaczego tak to jest najgorsze . Jak masz jakąś diagnozę wiesz co możesz robić a tu tylko przypuszczać czymś się wspomóc i czekać . :-( każdy okres starania jest przykry i bolesny . Ja się staram 9 miesiąc od ostatniego poronienia i juz mnie to dobija . Czasem chcę odpuścić powiedzieć stop odpocząć ale za chwile jest to samo czekasz do owu itd błędne koło :-/ Też przechodziłam kryzys z mężem . Musicie zrobić coś dla siebie odpocząć porozmawiać zrelaksować się chociaż jeden dzień . Bardzo mocno wspieram i mam nadzieję że sprawa się wyjaśni już nie długo <3
    <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 20:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    wszystkie was tule kochane <3 <3 <3
    <3 :-* :-* :-*

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki, na chwile zagladam...jak młody zasypia to i ja juz automatycznie o wyrku mysle hahahha

Widze, że marnut sie juz za autem rozglada...no fajnie fajnie :-) podziwiam i zazdroszcze jednoczesnie...ja nie planuje poki co nawet wozka a co dopiero auta...
    niestety nie pomoge, jestem noga w tym temacie :-)

i pustki ogolnie widze, w sumie sama jestem w jakims ułamku za nie odpowiedzialna :-/ wybaczcie...jakos sie nie moge ogarnac w ciagu dnia

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
‹‹ 3351 3352 3353 3354 3355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ