Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaraz zbieram sie do mamy mloda zostaje a ja ide cwiczyc a potem zostaniemy tam spac bo mldoa zostanie jutro z mama w domu

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auta szukam, to tylko z doskoku bywam :).

Baw się dobrze na ćwiczeniach :)!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka ważne że wszystko było dobrze w pracy i bez spięc :-P
    Amelia już 10 tydz Ci leci to powinno się utrzymać juz dobre samopoczucie :-) :-)
    Marnut nie doradze perfekcyjnie ale ja bym stawiała na jakieś volvo dobra sprawdzona marka ;-) v70 nie awaryjne duże auto :-) pojemne :-P ale to kombiaki :-P fajne są też wv tauron . Miałam okazję jeździć też nie są bardzo awaryjne dość duże 2 dodatkowe siedzenia :-D a z przedszkolem nie doradze niestety nie mam dzieci ale również zostawiłabym Córcię w domu :-)
    Dobrze że cola działa :-P trzymajcie się dziewczyny dzielnie :-)

amelia04072006, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha Izunia gdzie się chowacie ? Jak samopoczucie? <3

• Asha Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie na chwilke tylko

Chujowo z moim humorem wiec sie nie odzywam laseczki :-/
    Bede jutro...moze

Trzymajcie sie slonca...caluje mocno was wszystkie <3

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cwalinka - a Ty co tam za ciężki dzień dziś miałaś?

A weź, z synem się przebujałam - najpierw maluchowi pępek się zaczął paprać. Wyszliśmy na tydzień i wróciliśmy znów na 5 dni zanim nie wyprowadzili na prostą :/. A później jako 3 m-czniak dostał krwawych śluzowatych biegunek (był na Nutramigenie jako alergik) i znów szpital 2 tyg, a młody miał m.in. kolonoskopię robioną :/.
    Dziękuję, postoję, od szpitali wolę z daleka. Z tym przedszkolem Adeli to chyba zbyt ryzykowne by było teraz.
    ozesz , troche tego było :O

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Witam sie na chwilke tylko

Chujowo z moim humorem wiec sie nie odzywam laseczki :-/
    Bede jutro...moze

Trzymajcie sie slonca...caluje mocno was wszystkie <3
    <3 tulam kochanie! Trzymaj się mocno! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dość, że humory takie sobie u wszystkich, to nawet pogoda pozytywnie nie nastraja :/.

Staraczka - <3 z tych dwóch to raczej Touran, bo ma więcej miejsca między przednimi a tylnymi siedzeniami - a mi chodzi o ten nieszczęsny Mobi z "nogą", żeby go upchnąć :/. V70 ma potężny bagażnik, ale fotelik na siedzenie nie wejdzie - chyba, że przednie.

Kuźwa, siedzę i ślepię, a to Małż powinien się tym zająć :/. Tyle, że on wybierze coś co z miejsca odrzucę i trzeba będzie szukac jeszcze raz :D.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie dość, że humory takie sobie u wszystkich, to nawet pogoda pozytywnie nie nastraja :/.

Staraczka - <3 z tych dwóch to raczej Touran, bo ma więcej miejsca między przednimi a tylnymi siedzeniami - a mi chodzi o ten nieszczęsny Mobi z "nogą", żeby go upchnąć :/. V70 ma potężny bagażnik, ale fotelik na siedzenie nie wejdzie - chyba, że przednie.

Kuźwa, siedzę i ślepię, a to Małż powinien się tym zająć :/. Tyle, że on wybierze coś co z miejsca odrzucę i trzeba będzie szukac jeszcze raz :D.
    Dlatego wybór zostawiam tobie ja akurat bardzo lubię volviaki dlatego zawsze będę je doradzać :-D znajdziesz coś masz jeszcze 7,5 miesiąca :-D
    A humory niestety kryzys w tym miesiącu . Przecież jak caly czas byłoby dobrze to jakaś anomalia by była :-/ ehh
    Liczę że to minie u kazdej bo smutno i pusto się tu bardzo zrobiło :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że forum ostatnio podupadło. Ale co się dziwić - tak ładnie się wykresy prezentowały, taką nadzieję robiły :/... Oby grudniowe Dongi przyniosły prezenty pod choinki :)!

Staraczka - a masz jakieś volvo z dużym odstępem między przednim a tylnym siedzeniem :)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam podupadło odrazu... Cisza przed burzą... ;-)

Witam ponownie, choć na chwilę. W pracy cały czas kocioł, że zapominam jak się nazywam... :-/

Marnut, a amerykańskie wozy brałaś pod uwagę? Przestronne, wygodne... Jak z gazem to do zniesienia. :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Widzę, że forum ostatnio podupadło. Ale co się dziwić - tak ładnie się wykresy prezentowały, taką nadzieję robiły :/... Oby grudniowe Dongi przyniosły prezenty pod choinki :)!

Staraczka - a masz jakieś volvo z dużym odstępem między przednim a tylnym siedzeniem :)?

Ja jeżdżę s60 a ona z tyłu nie ma miejsca zbytnio . Xc60 nie wiem ile w polsce kosztują tu są dość drogie :-) nie umiem Ci tak doradzić bo każdy lubi co innego itd :-) ja idę z ta marką bo znam ją jeszcze za nim kupiłam swoje . Moi rodzice jeżdżą volvo od kilkunastu lat i naprawdę nic im się poważniejszego nigdy nie działo z samochodem . Są lepsze i gorsze modele jak w każdej marce :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Oj tam podupadło odrazu... Cisza przed burzą... ;-)

Witam ponownie, choć na chwilę. W pracy cały czas kocioł, że zapominam jak się nazywam... :-/

Marnut, a amerykańskie wozy brałaś pod uwagę? Przestronne, wygodne... Jak z gazem to do zniesienia. :-)
    Hej red no i co to się podziewa u ciebie?
    Bierzesz juz dupka czy czekasz dalej cierpliwie? Jak się czujesz w ogóle? :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Hej red no i co to się podziewa u ciebie?
    Bierzesz juz dupka czy czekasz dalej cierpliwie? Jak się czujesz w ogóle? :-*
    Biere, przecież jest zaznaczony... :-)
    Jestem już trochę zdegustowana tym cyklem i staraniami, zwłaszcza że ostatnio bzykam się tylko wtedy, kiedy jest jakaś szansa... :-( Nie mam ostatnio na to ochoty, a mąż też ostatnio nie wyrywny, bo pada na pysk jak długi. :-/ Jeszcze go w domu nie ma, a wychodzi ok. 7:20... Starać się będę dalej, wiem że w porównaniu do większości z Was moje prawie 10 miesięcy to nic, ale ta niewiedza w czym leży problem i moje wieczne odchudzanie zabierają mi siły czasem i nadzieję... :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Biere, przecież jest zaznaczony... :-)
    Jestem już trochę zdegustowana tym cyklem i staraniami, zwłaszcza że ostatnio bzykam się tylko wtedy, kiedy jest jakaś szansa... :-( Nie mam ostatnio na to ochoty, a mąż też ostatnio nie wyrywny, bo pada na pysk jak długi. :-/ Jeszcze go w domu nie ma, a wychodzi ok. 7:20... Starać się będę dalej, wiem że w porównaniu do większości z Was moje prawie 10 miesięcy to nic, ale ta niewiedza w czym leży problem i moje wieczne odchudzanie zabierają mi siły czasem i nadzieję... :-(
    Red rozumiem Cię doskonale bo nie wiedzieć dlaczego tak to jest najgorsze . Jak masz jakąś diagnozę wiesz co możesz robić a tu tylko przypuszczać czymś się wspomóc i czekać . :-( każdy okres starania jest przykry i bolesny . Ja się staram 9 miesiąc od ostatniego poronienia i juz mnie to dobija . Czasem chcę odpuścić powiedzieć stop odpocząć ale za chwile jest to samo czekasz do owu itd błędne koło :-/ Też przechodziłam kryzys z mężem . Musicie zrobić coś dla siebie odpocząć porozmawiać zrelaksować się chociaż jeden dzień . Bardzo mocno wspieram i mam nadzieję że sprawa się wyjaśni już nie długo <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie juz po cwiczeniach
    bylo w porzadku ale nie przypadly mi jakos specjalnie do gustu
    ja wierze ze po tej burzy tutaj wyjdzie sloneczko

Marnut a o hondzie 7 osobowej myslalas? brat ma taka i dosc fajan jest i wydaje mi sie ze sporo miejca ma miedzy siedzeniami

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie was tule kochane <3 <3 <3

nick nieaktualny, Iza75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Red rozumiem Cię doskonale bo nie wiedzieć dlaczego tak to jest najgorsze . Jak masz jakąś diagnozę wiesz co możesz robić a tu tylko przypuszczać czymś się wspomóc i czekać . :-( każdy okres starania jest przykry i bolesny . Ja się staram 9 miesiąc od ostatniego poronienia i juz mnie to dobija . Czasem chcę odpuścić powiedzieć stop odpocząć ale za chwile jest to samo czekasz do owu itd błędne koło :-/ Też przechodziłam kryzys z mężem . Musicie zrobić coś dla siebie odpocząć porozmawiać zrelaksować się chociaż jeden dzień . Bardzo mocno wspieram i mam nadzieję że sprawa się wyjaśni już nie długo <3
    <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 20:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    wszystkie was tule kochane <3 <3 <3
    <3 :-* :-* :-*

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki, na chwile zagladam...jak młody zasypia to i ja juz automatycznie o wyrku mysle hahahha

Widze, że marnut sie juz za autem rozglada...no fajnie fajnie :-) podziwiam i zazdroszcze jednoczesnie...ja nie planuje poki co nawet wozka a co dopiero auta...
    niestety nie pomoge, jestem noga w tym temacie :-)

i pustki ogolnie widze, w sumie sama jestem w jakims ułamku za nie odpowiedzialna :-/ wybaczcie...jakos sie nie moge ogarnac w ciagu dnia

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
‹‹ 3351 3352 3353 3354 3355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ