Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, Red, Iza
!
Redhotka wrote:Marnut, a amerykańskie wozy brałaś pod uwagę? Przestronne, wygodne... Jak z gazem to do zniesienia.
Red, Ty na TIRach jeździsz, Tobie auta niestraszne. Ja, żeby prowadzić amerykańskie auto musiałabym miec amerykańskie drogi a przede wszystkim amerykańskie parkingi. Manerwy to nie jest moja najmocniejsza strona
.
Dlatego moje auto musi być specyficzne - mieć sporo miejsca w środku a jednocześnie być małe.
Izunia - jeśli chcę sprowadzać w miarę fajne auto zza granicy to muszę dac znać kumplowi wcześniej, żeby miał czas na szukanie. Także powinnam decydować niedługo. Z wózków bliźniaczych polecam Peg Perego Duette - miałam dla moich "rok po roku" sprawdzał się świetnie. Zwrotny, spory kosz na zakupy i kierownica, która naprawdę ułatwia manewry.
Dobranoc dziewczyny!
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
Ja tylko się witam i śmigam do pracy
Dotik pięknie odbiłaś dziśpodoba mnie się to baaaaaaardzooo!!!!
Cwalinka, dotik, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Hej laseczki
Ja tylko się witam i śmigam do pracy
Dotik pięknie odbiłaś dziśpodoba mnie się to baaaaaaardzooo!!!!
buzi :*
Mik, ale Ty wiesz że jutro przyjdzie szmata? nawet jakbym miała 38 stopnijestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik wrote:i jak nowe miejsce? lepsze feng shui?
rozlozylam swoje rzeczy na biurku,
jest chyba ciut ziemniej ale to sie czlowiek przyzywczai
czekam na kierownika az mi cos da do zrobienia
krzeslo srednio wygodne, moze uda sie je zmienicdotik, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Red, Ty na TIRach jeździsz, Tobie auta niestraszne. Ja, żeby prowadzić amerykańskie auto musiałabym miec amerykańskie drogi a przede wszystkim amerykańskie parkingi
. Manerwy to nie jest moja najmocniejsza strona
.
Dlatego moje auto musi być specyficzne - mieć sporo miejsca w środku a jednocześnie być małe.
Amerykańskie auta niekoniecznie nie są na nasze polskie drogi... Chrysler Voyager lub Chrysler Grand Voyager. Kiedy w Europie zachwycają się dodatkowym wyposażeniem, to w autach amerykańskich jest to standard już od lat '90. Komfort przede wszystkim, a co za tym idzie duuużo miejsca w środku. Jak ma być to miejsce, to niestety i z zewnątrz samochód musi być trochę większy...
Dotik, jestem zdezorientowana Twoją tempką...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 07:31
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Cześć Red :*
jaki motoryzacyjny temat się przewijamy sprzedalismy ostatnio auto i wypadałoby coś znaleźć. tylko teraz jakiś hatchback albo kombi, skończyły się czasy że Tyson mości się na skórze tylnej kanapy.
a moją temp olej, jutro spadnie.Cwalinka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Dotik
Cwalinka to super że jest dobrze . Dokładnie krzesło mogłaś zabrać ze sobą. Ja już chcę @ a tu będzie specjalnie się spóźniać
. Nerwa mam przez to
Buziaki dla wszystkich i miłego poranka . Ja pije kawkę jem i idę walczyć ze służba zdrowiazobaczymy czy mój progesteron juz jest
rybka, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość