Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Cześć kochana
Wkurzające bo ciągle tam zaglądam czy ktoś coś pisałWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:00
25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Czesc Amelko
dzisiaj jade z dongiem
i co dzis 1x1 a jutro 2x1 a pojutrze 2x2?25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Dotik - co Ty z tą tempką? To po bieganiu? Czy po prostu Twoje dziecko od pierwszych chwil lubi sobie żarty stroić?
Redhotka wrote:Jak ma być to miejsce, to niestety i z zewnątrz samochód musi być trochę większy...! Red, odebrałaś mi ostatnią nadzieję...
Popatrzę na Voyagery
.
Cwalinka - może i na nowym miejscu, ale czas dla nas masz- cieszy mnie to
.
Rybka - spokojnie, od ciężkiej pracy to można tylko garba dostać.
Staraczka - na pewno najbliższe dni rozstrzygną u Ciebie o co kaman. Ulubione - trzeba czekać
.
rybka, Cwalinka, 25staraczka25, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:czesc rybenko
gdyby nie bolal mnie brzuch byloby nawet znosnie. mija mi dzienne zmeczenie wiec teraz dla odmiany nie moge spac w nocymam nadzieje ze ci przejdzie i bedziesz czula sie superancko
amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:hej laseczki. je zrobilam to wczoraj i napisali ze oni nic nie widza. dzisiaj jest znowu wiec i dzis napisalam . tez mnie krew zalewa
Ja też tak mam - od jakichś 5 dni.
amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:oj niedobrze ze caly czas cos
mam nadzieje ze ci przejdzie i bedziesz czula sie superancko
mile sa te mysli
rybka, Cwalinka, 25staraczka25, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Cześć Amelko!
Ja też tak mam - od jakichś 5 dni.
kiedy dostalam zwrotna wiadomosc ze oni nic nie widza ALE koperta jakims cudem zginela to se ich olalam ale dzisiaj cholerstwo jest znowu. napisalam im ze kilka lasek sie na to skarzy bo wiedzialam ze red ma migajace cudo ale oni bez zgloszenia nic nie zrobia. dziadostwo cholernemarnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
wiecie co zrobilam ?
zrobilam pranie. zostawilam w pralce i zaczelam szukac pokojowej suszarki. caly dzien jej szukalam a ta cholera na samym wieszku stala i to rozlozona. za chuja jej nie widzialam. pranie zrobilam w poniedzialek, we wtorek jej szukalam a dzisiaj ja znalazlam.
nie wiem czy to ciaza czy glupota starcza ale jest ze mna źlerybka, Cwalinka, 25staraczka25, dotik, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:wiecie co zrobilam ?
zrobilam pranie. zostawilam w pralce i zaczelam szukac pokojowej suszarki. caly dzien jej szukalam a ta cholera na samym wieszku stala i to rozlozona. za chuja jej nie widzialam. pranie zrobilam w poniedzialek, we wtorek jej szukalam a dzisiaj ja znalazlam.
nie wiem czy to ciaza czy glupota starcza ale jest ze mna źleamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie martw się Amelia wszystko jest dobrze
ja tak żelazka nie raz szukam
Tak marnut ja wiem że trzeba czekać ale ja już chcę nowy cykl zacząć i starać na nowo a nie patrzeć na ten
Muszę iść kobietki zaglądne później .
Trymajcie się słoneczkamilego dnia :-*
Cwalinka, amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny