Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Witam ponownie.
Ale dziś nastukałyście!I jakie motywujące avatary w koło...
Co słychać u Was i co się wydarzyło od rana?
Reszty nie pamiętam szczerze to było chyba najważniejsze . A tak to takie gadki przy kawieRedhotka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelcia była już się lepiej czuję . Odzyskuje pamięć chociaż suszarki na pranie szukała patrząc na nią
Cwalinka krzesła wygodnego nie ma i szefa podsiasć próbuje
Dotik nam w pracy marznie ale tempka odbiła nadzieja jest
Miki dobrze tylko już ten miesiąc na straty spisała . Ale ja trzymam kciuki i reszta też wiec dobrze będzie
Asha okej ja okej marnucik auta szuka i wszyscy okejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 18:25
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Amelcia była już się lepiej czuję . Odzyskuje pamięć chociaż suszarki na pranie szukała patrząc na nią
Miki dobrze tylko już ten miesiąc na straty spisała . Ale ja trzymam kciuki i reszta też wiec dobrze będzie
Asha okej ja okej marnucik auta szuka i wszyscy okej
Widzisz jak pieknie ogarnelas hahahahRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Amelcia była już się lepiej czuję . Odzyskuje pamięć chociaż suszarki na pranie szukała patrząc na nią
Asha okej ja okej marnucik auta szuka i wszyscy okejAle Cwalinka widzę, że nieźle wywija - dopiero co pokój zmienia, a już szefa podsiada...
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość