X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hihhahhii no bo obiada jeszcze nie robie w domku ogarniete i musze tylko powiesic pranie :-) ale niebawem bede znikac bo moze dopiki niema mrozu domyje jeszcze dwa ostatnie okna

To sie zorganizowalas na dzisiaj troszku hahahhahah piknie :-D

Cwalinka lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To sie zorganizowalas na dzisiaj troszku hahahhahah piknie :-D
    ta troszku tak :-)

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybcia zawsze taka zorganizowana

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ta troszku tak :-)

To ty w 8 dc jestes dopiero :-D a czemu sluzu noe zaznaczylas :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polatałam :) to i zaglądam.
    rybka wrote:
    hejka :-) na mnie mega dziala tylko szok ze juz :-) plywam juz w tym sluzie :-)a jak sie czujesz??

Ponoć rybka lubi pływać ;). A jak się czuję? Grzech narzekać, skoro tyle dziewczyn chętnie zamieniłoby się ze mną na sampoczucie :(. Ale bywało lepiej.

Cwalinko - podziwiam silną wolę w takim razie :). I życzę, żeby Dong podziałał jak ma działać ;). Nie przepracuj się tam dzisiaj.

Asha - nie dziw się, że przestałam zagajać do Ciebie, skoro moje posty zlewasz :/. Banalny przykład - przedwczoraj na "dzień dobry" wyraziłam nadzieję, że wypoczęłaś na wyjeździe, jakoś bez odzewu. Nie wchodzę w drogę w takim razie :/. Myślę, że wystarczy jak się grzecznie przywitam z wszystkimi i życzę miłego dnia, nie mam najmniejszego zamiaru się nikomu narzucać.

No to miłego :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej piękne :-* wstałam , czuję się chujowo :-P mus coś wziąć bo umrę dzisiaj :-/
    Asha to nie dobrze że Ci facet odpłynął :-P żeś się nie nacieszyła :-D
    Cwalinka no bez kwiatka to nie da rady i nie pisz już o tych ciastach bo wstałam dopiero i już się ślinię :-D
    Rybko widzę że na ostro jedziesz z dongiem :-D dobrze dobrze działaj :-D
    Marnut żebyś wiedziała że dłużej bym już nie wytrzymała z tym czekaniem :-P
    Dotik kurde :-( tulam skarbie <3
    Miki miłego i spokojnego dnia w pracy <3
    Izunia <3 amelia <3
    Red no to spostrzegawczy ten OF jest :-P oby @ już przyłazła . Czas zamknąć rozdział! ;-)
    Okej idę się pozbierać prysznic kawa i śniadanie :-D

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Polatałam :) to i zaglądam.

Ponoć rybka lubi pływać ;). A jak się czuję? Grzech narzekać, skoro tyle dziewczyn chętnie zamieniłoby się ze mną na sampoczucie :(. Ale bywało lepiej.

Cwalinko - podziwiam silną wolę w takim razie :). I życzę, żeby Dong podziałał jak ma działać ;). Nie przepracuj się tam dzisiaj.

Asha - nie dziw się, że przestałam zagajać do Ciebie, skoro moje posty zlewasz :/. Banalny przykład - przedwczoraj na "dzień dobry" wyraziłam nadzieję, że wypoczęłaś na wyjeździe, jakoś bez odzewu. Nie wchodzę w drogę w takim razie :/. Myślę, że wystarczy jak się grzecznie przywitam z wszystkimi i życzę miłego dnia, nie mam najmniejszego zamiaru się nikomu narzucać.

No to miłego :).

Nie celowo to zrobilam...czasami jest duzo osob i duzo postow naraz sie pisze i mi umyka i tylko tyle a ty nie mowisz dzien dobry wszystkim tylko wybranym osobom , ale spoko....do milego

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Hej piękne :-* wstałam , czuję się chujowo :-P mus coś wziąć bo umrę dzisiaj :-/
    Asha to nie dobrze że Ci facet odpłynął :-P żeś się nie nacieszyła :-D
    Cwalinka no bez kwiatka to nie da rady i nie pisz już o tych ciastach bo wstałam dopiero i już się ślinię :-D
    Rybko widzę że na ostro jedziesz z dongiem :-D dobrze dobrze działaj :-D
    Marnut żebyś wiedziała że dłużej bym już nie wytrzymała z tym czekaniem :-P
    Dotik kurde :-( tulam skarbie <3
    Miki miłego i spokojnego dnia w pracy <3
    Izunia <3 amelia <3
    Red no to spostrzegawczy ten OF jest :-P oby @ już przyłazła . Czas zamknąć rozdział! ;-)
    Okej idę się pozbierać prysznic kawa i śniadanie :-D

Witaj kochanie...szmata przylazla :-/ przynajmniej pospalas troche ;-) tulam

No stary mi sie zawiesil wczoraj :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Nie celowo to zrobilam...czasami jest duzo osob i duzo postow naraz sie pisze i mi umyka i tylko tyle a ty nie mowisz dzien dobry wszystkim tylko wybranym osobom , ale spoko....do milego
    No to musi się poprawić na następny raz :-P
    Wrócę do was za nie długo tylko musze iśc pod prysznic ;-) grzecznie czekać :-P

Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Asha, zawsze piszę "cześć dziewczyny" (do wszystkich!) po czym odnoszę się do poszczególnych osób, jeśli mam się do czego odnieść. Również wszystkim życzę miłego dnia, nie kieruję tych słów do poszczególnych osób. A jeżeli odniosłaś takie wrażenie, to bynajmniej nie było to przeze mnie zamierzone.

Domyślam się, że wiele rzeczy może Ci umknąć, przy takim obłożeniu wątku i mnogości spraw nic dziwnego. Nie mam więc żadnego żalu o to, że Ty również pomijasz mnie w swoich postach i nie biorę tego do siebie. Jest tu wiele dziewczyn, których sprawy są Ci dużo bliższe i lepiej się z nimi rozumiesz, tyle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, Ty udostępniasz wykres czy dalej strajkujesz? I (sorry, ale nie pamiętam) jedziesz z Dongiem w tym cyklu czy nie?

Senność mi przeszła :).

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Staraczka, Ty udostępniasz wykres czy dalej strajkujesz? I (sorry, ale nie pamiętam) jedziesz z Dongiem w tym cyklu czy nie?

Senność mi przeszła :).

Wlasnoe gdzie twoj wykres Staraczka :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma, kurwa, nie ma :D. Ani wykresu ani Staraczki.

Ja już marchew dzieciakom na śniadanie starłam, a ta nic ;).

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prysznicuje sie :-/

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój stary wykres jest chyba :-P a nowy jeszcze nie udostępniłam :-P a na co chcecie patrzeć :-D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jesteś wypiękniona i wypachniona, to mów co z postanowiłaś z wykresem i Dongiem?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze mi było w wodzie :-D

marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak chciałam Ci podnieść ciśnienie i napisać "NA PEWNO będzie zielono", albo "Tym razem MUSI się udać" ;). A tak serio to notatek Twoich byłam ciekawa ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    To tak jesteś wypiękniona i wypachniona, to mów co z postanowiłaś z wykresem i Dongiem?
    Wykres hm no wpisuje kurna a miałam go olać :-/ ale mąż mi wczoraj znów płakał że on chcę wiedzieć co kiedy i jak działać . Strasznie wrażliwe stworzenie mi się trafiło naprawdę . No i pojadę z tym Dongiem chyba . Zobaczę co mi jeszcze wymyśla w gp ale pewnie nic nowego więc przystane na waszych poradach ;-)

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

‹‹ 3398 3399 3400 3401 3402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ