Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:hihhahhii no bo obiada jeszcze nie robie w domku ogarniete i musze tylko powiesic pranie
ale niebawem bede znikac bo moze dopiki niema mrozu domyje jeszcze dwa ostatnie okna
To sie zorganizowalas na dzisiaj troszku hahahhahah piknie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolatałam
to i zaglądam.
rybka wrote:hejka
na mnie mega dziala tylko szok ze juz
plywam juz w tym sluzie :-)a jak sie czujesz??
Ponoć rybka lubi pływać
. A jak się czuję? Grzech narzekać, skoro tyle dziewczyn chętnie zamieniłoby się ze mną na sampoczucie
. Ale bywało lepiej.
Cwalinko - podziwiam silną wolę w takim razie
. I życzę, żeby Dong podziałał jak ma działać
. Nie przepracuj się tam dzisiaj.
Asha - nie dziw się, że przestałam zagajać do Ciebie, skoro moje posty zlewasz
. Banalny przykład - przedwczoraj na "dzień dobry" wyraziłam nadzieję, że wypoczęłaś na wyjeździe, jakoś bez odzewu. Nie wchodzę w drogę w takim razie
. Myślę, że wystarczy jak się grzecznie przywitam z wszystkimi i życzę miłego dnia, nie mam najmniejszego zamiaru się nikomu narzucać.
No to miłego
.
-
nick nieaktualnyHej piękne :-* wstałam , czuję się chujowo
mus coś wziąć bo umrę dzisiaj 
Asha to nie dobrze że Ci facet odpłynął
żeś się nie nacieszyła 
Cwalinka no bez kwiatka to nie da rady i nie pisz już o tych ciastach bo wstałam dopiero i już się ślinię
Rybko widzę że na ostro jedziesz z dongiem
dobrze dobrze działaj 
Marnut żebyś wiedziała że dłużej bym już nie wytrzymała z tym czekaniem
Dotik kurde
tulam skarbie 
Miki miłego i spokojnego dnia w pracy
Izunia
amelia 
Red no to spostrzegawczy ten OF jest
oby @ już przyłazła . Czas zamknąć rozdział! 
Okej idę się pozbierać prysznic kawa i śniadanie
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Polatałam
to i zaglądam.
Ponoć rybka lubi pływać
. A jak się czuję? Grzech narzekać, skoro tyle dziewczyn chętnie zamieniłoby się ze mną na sampoczucie
. Ale bywało lepiej.
Cwalinko - podziwiam silną wolę w takim razie
. I życzę, żeby Dong podziałał jak ma działać
. Nie przepracuj się tam dzisiaj.
Asha - nie dziw się, że przestałam zagajać do Ciebie, skoro moje posty zlewasz
. Banalny przykład - przedwczoraj na "dzień dobry" wyraziłam nadzieję, że wypoczęłaś na wyjeździe, jakoś bez odzewu. Nie wchodzę w drogę w takim razie
. Myślę, że wystarczy jak się grzecznie przywitam z wszystkimi i życzę miłego dnia, nie mam najmniejszego zamiaru się nikomu narzucać.
No to miłego
.
Nie celowo to zrobilam...czasami jest duzo osob i duzo postow naraz sie pisze i mi umyka i tylko tyle a ty nie mowisz dzien dobry wszystkim tylko wybranym osobom , ale spoko....do milego
-
25staraczka25 wrote:Hej piękne :-* wstałam , czuję się chujowo
mus coś wziąć bo umrę dzisiaj 
Asha to nie dobrze że Ci facet odpłynął
żeś się nie nacieszyła 
Cwalinka no bez kwiatka to nie da rady i nie pisz już o tych ciastach bo wstałam dopiero i już się ślinię
Rybko widzę że na ostro jedziesz z dongiem
dobrze dobrze działaj 
Marnut żebyś wiedziała że dłużej bym już nie wytrzymała z tym czekaniem
Dotik kurde
tulam skarbie 
Miki miłego i spokojnego dnia w pracy
Izunia
amelia 
Red no to spostrzegawczy ten OF jest
oby @ już przyłazła . Czas zamknąć rozdział! 
Okej idę się pozbierać prysznic kawa i śniadanie
Witaj kochanie...szmata przylazla
przynajmniej pospalas troche
tulam
No stary mi sie zawiesil wczoraj
-
nick nieaktualnyNo to musi się poprawić na następny razAsha wrote:Nie celowo to zrobilam...czasami jest duzo osob i duzo postow naraz sie pisze i mi umyka i tylko tyle a ty nie mowisz dzien dobry wszystkim tylko wybranym osobom , ale spoko....do milego

Wrócę do was za nie długo tylko musze iśc pod prysznic
grzecznie czekać
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha, zawsze piszę "cześć dziewczyny" (do wszystkich!) po czym odnoszę się do poszczególnych osób, jeśli mam się do czego odnieść. Również wszystkim życzę miłego dnia, nie kieruję tych słów do poszczególnych osób. A jeżeli odniosłaś takie wrażenie, to bynajmniej nie było to przeze mnie zamierzone.Asha wrote:Nie celowo to zrobilam...czasami jest duzo osob i duzo postow naraz sie pisze i mi umyka i tylko tyle a ty nie mowisz dzien dobry wszystkim tylko wybranym osobom , ale spoko....do milego
Domyślam się, że wiele rzeczy może Ci umknąć, przy takim obłożeniu wątku i mnogości spraw nic dziwnego. Nie mam więc żadnego żalu o to, że Ty również pomijasz mnie w swoich postach i nie biorę tego do siebie. Jest tu wiele dziewczyn, których sprawy są Ci dużo bliższe i lepiej się z nimi rozumiesz, tyle. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWykres hm no wpisuje kurna a miałam go olaćmarnut wrote:To tak jesteś wypiękniona i wypachniona, to mów co z postanowiłaś z wykresem i Dongiem?
ale mąż mi wczoraj znów płakał że on chcę wiedzieć co kiedy i jak działać . Strasznie wrażliwe stworzenie mi się trafiło naprawdę . No i pojadę z tym Dongiem chyba . Zobaczę co mi jeszcze wymyśla w gp ale pewnie nic nowego więc przystane na waszych poradach
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH