Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:hihhahhii no bo obiada jeszcze nie robie w domku ogarniete i musze tylko powiesic pranie
ale niebawem bede znikac bo moze dopiki niema mrozu domyje jeszcze dwa ostatnie okna
To sie zorganizowalas na dzisiaj troszku hahahhahah piknieCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolatałam
to i zaglądam.
rybka wrote:hejkana mnie mega dziala tylko szok ze juz
plywam juz w tym sluzie :-)a jak sie czujesz??
Ponoć rybka lubi pływać. A jak się czuję? Grzech narzekać, skoro tyle dziewczyn chętnie zamieniłoby się ze mną na sampoczucie
. Ale bywało lepiej.
Cwalinko - podziwiam silną wolę w takim razie. I życzę, żeby Dong podziałał jak ma działać
. Nie przepracuj się tam dzisiaj.
Asha - nie dziw się, że przestałam zagajać do Ciebie, skoro moje posty zlewasz. Banalny przykład - przedwczoraj na "dzień dobry" wyraziłam nadzieję, że wypoczęłaś na wyjeździe, jakoś bez odzewu. Nie wchodzę w drogę w takim razie
. Myślę, że wystarczy jak się grzecznie przywitam z wszystkimi i życzę miłego dnia, nie mam najmniejszego zamiaru się nikomu narzucać.
No to miłego.
-
nick nieaktualnyHej piękne :-* wstałam , czuję się chujowo
mus coś wziąć bo umrę dzisiaj
Asha to nie dobrze że Ci facet odpłynąłżeś się nie nacieszyła
Cwalinka no bez kwiatka to nie da rady i nie pisz już o tych ciastach bo wstałam dopiero i już się ślinię
Rybko widzę że na ostro jedziesz z dongiemdobrze dobrze działaj
Marnut żebyś wiedziała że dłużej bym już nie wytrzymała z tym czekaniem
Dotik kurdetulam skarbie
Miki miłego i spokojnego dnia w pracy
Izuniaamelia
Red no to spostrzegawczy ten OF jestoby @ już przyłazła . Czas zamknąć rozdział!
Okej idę się pozbierać prysznic kawa i śniadanieCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Polatałam
to i zaglądam.
Ponoć rybka lubi pływać. A jak się czuję? Grzech narzekać, skoro tyle dziewczyn chętnie zamieniłoby się ze mną na sampoczucie
. Ale bywało lepiej.
Cwalinko - podziwiam silną wolę w takim razie. I życzę, żeby Dong podziałał jak ma działać
. Nie przepracuj się tam dzisiaj.
Asha - nie dziw się, że przestałam zagajać do Ciebie, skoro moje posty zlewasz. Banalny przykład - przedwczoraj na "dzień dobry" wyraziłam nadzieję, że wypoczęłaś na wyjeździe, jakoś bez odzewu. Nie wchodzę w drogę w takim razie
. Myślę, że wystarczy jak się grzecznie przywitam z wszystkimi i życzę miłego dnia, nie mam najmniejszego zamiaru się nikomu narzucać.
No to miłego.
Nie celowo to zrobilam...czasami jest duzo osob i duzo postow naraz sie pisze i mi umyka i tylko tyle a ty nie mowisz dzien dobry wszystkim tylko wybranym osobom , ale spoko....do milego
-
25staraczka25 wrote:Hej piękne :-* wstałam , czuję się chujowo
mus coś wziąć bo umrę dzisiaj
Asha to nie dobrze że Ci facet odpłynąłżeś się nie nacieszyła
Cwalinka no bez kwiatka to nie da rady i nie pisz już o tych ciastach bo wstałam dopiero i już się ślinię
Rybko widzę że na ostro jedziesz z dongiemdobrze dobrze działaj
Marnut żebyś wiedziała że dłużej bym już nie wytrzymała z tym czekaniem
Dotik kurdetulam skarbie
Miki miłego i spokojnego dnia w pracy
Izuniaamelia
Red no to spostrzegawczy ten OF jestoby @ już przyłazła . Czas zamknąć rozdział!
Okej idę się pozbierać prysznic kawa i śniadanie
Witaj kochanie...szmata przylazlaprzynajmniej pospalas troche
tulam
No stary mi sie zawiesil wczoraj -
nick nieaktualnyAsha wrote:Nie celowo to zrobilam...czasami jest duzo osob i duzo postow naraz sie pisze i mi umyka i tylko tyle a ty nie mowisz dzien dobry wszystkim tylko wybranym osobom , ale spoko....do milego
Wrócę do was za nie długo tylko musze iśc pod prysznicgrzecznie czekać
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nie celowo to zrobilam...czasami jest duzo osob i duzo postow naraz sie pisze i mi umyka i tylko tyle a ty nie mowisz dzien dobry wszystkim tylko wybranym osobom , ale spoko....do milego
Domyślam się, że wiele rzeczy może Ci umknąć, przy takim obłożeniu wątku i mnogości spraw nic dziwnego. Nie mam więc żadnego żalu o to, że Ty również pomijasz mnie w swoich postach i nie biorę tego do siebie. Jest tu wiele dziewczyn, których sprawy są Ci dużo bliższe i lepiej się z nimi rozumiesz, tyle. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:To tak jesteś wypiękniona i wypachniona, to mów co z postanowiłaś z wykresem i Dongiem?
ale mąż mi wczoraj znów płakał że on chcę wiedzieć co kiedy i jak działać . Strasznie wrażliwe stworzenie mi się trafiło naprawdę . No i pojadę z tym Dongiem chyba . Zobaczę co mi jeszcze wymyśla w gp ale pewnie nic nowego więc przystane na waszych poradach
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość