X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jestem pijana :-P czuje won alkoholu od siebie . Nie ładnie :-P

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, nie ma co przepraszać za to co było, bo nie po to teraz napisałam, by wbijać Was w poczucie winy... <3 Tak się złożyło, ale czułam, że jak mam wrócić to powinnam to wyrzucić z siebie...

25staraczka25, Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Spoko, nie ma co przepraszać za to co było, bo nie po to teraz napisałam, by wbijać Was w poczucie winy... <3 Tak się złożyło, ale czułam, że jak mam wrócić to powinnam to wyrzucić z siebie...
    Dobrze zrobiłaś :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka niezle pojechalas le odpoczywaj sobie nalezy ci sie
    Red ciesze sie ze juz jestes <3 i mam nadzieje ze juz nie znikniesz

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Ja chyba jestem pijana :-P czuje won alkoholu od siebie . Nie ładnie :-P
    W takich chwilach mój stary znajomy mówił z rana... Czas na KAC-KUPE na oczyszczenie... :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Staraczka niezle pojechalas le odpoczywaj sobie nalezy ci sie
    Red ciesze sie ze juz jestes <3 i mam nadzieje ze juz nie znikniesz
    :-* Też mam taką nadzieję. <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Red :)!
    Cieszę się widząc Cię znowu tutaj :D.
    Jedyne co mogę powiedzieć o Twoim poście, to że wstrzeliłaś się niechcący w bardzo głupi moment - głupi dla nas, nie dla Ciebie. Od paru stron wcześniej żartowałyśmy sobie z dziewczynami na temat ciąż mnogich, po czym Iza uświadomiła nam jak niestosowne żarty to były, bo ona zaprawdę się martwi i jej nie do śmiechu :(. Wszystkim zrobiło się głupio, wszystkie zaczęły przepraszać po czym umilkły zasromotane srodze ;). I w tym momencie pojawił się Twój post. Nie było to niczyją winą - pisałaś go długo, zaczęłaś na pewno zanim Iza uświadomiła nam nasz nietakt. Niemniej - wyszło jak wyszło :( i w efekcie wszyscy zamilkli nie odnosząc się do Twojego postu.
    Ale pamiętam, że radziłaś mi trzymać trąbę do góry i dziękuję za to :D.
    A teraz nie smutaj już, bo nikt nie chciał Cię urazić, po prostu głupio nam było i się zamknęłyśmy w sobie w tamtym momencie.

Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Witaj Red :)!
    Cieszę się widząc Cię znowu tutaj :D.
    Jedyne co mogę powiedzieć o Twoim poście, to że wstrzeliłaś się niechcący w bardzo głupi moment - głupi dla nas, nie dla Ciebie. Od paru stron wcześniej żartowałyśmy sobie z dziewczynami na temat ciąż mnogich, po czym Iza uświadomiła nam jak niestosowne żarty to były, bo ona zaprawdę się martwi i jej nie do śmiechu :(. Wszystkim zrobiło się głupio, wszystkie zaczęły przepraszać po czym umilkły zasromotane srodze ;). I w tym momencie pojawił się Twój post. Nie było to niczyją winą - pisałaś go długo, zaczęłaś na pewno zanim Iza uświadomiła nam nasz nietakt. Niemniej - wyszło jak wyszło :( i w efekcie wszyscy zamilkli nie odnosząc się do Twojego postu.
    Ale pamiętam, że radziłaś mi trzymać trąbę do góry i dziękuję za to :D.
    A teraz nie smutaj już, bo nikt nie chciał Cię urazić, po prostu głupio nam było i się zamknęłyśmy w sobie w tamtym momencie.
    Bo Twoja trąba jest urocza i jak u szczęśliwego słonia powinna być zawsze skierowana do góry... ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 11:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Bo Twoja trąba jest urocza i jak u szczęśliwego słonia powinna być zawsze skierowana do góry... ;-)
    Ty lepiej pilnuj swojego Małżonka, żeby zaczął trzymać "trąbę" porządnie do góry przez następne tygodnie ;). Jak na szczęśliwego przyszłego ojca przystało ;D. Inofolic już łykasz? 1x1 czy 2x1?

Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie jak powinno sie lykac inofolic bo ja 1x1

Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę pogonić męża na zakupy, bo znowu trzeba ciasto z fasoli zrobić... Wczoraj na urodziny ciotki zrobiłam wersje z dodatkiem gorzkiej czekolady (własną krwią "zarobionej") i było już MEGA! Konsystencja inna i w smaku fasoli nie było czuć, więc się nikt nie zorientował, póki nie powiedziałam co jedzą... :-P
    Teraz pozostaje poeksperymentować z ilością czekolady - na kolejne wypieki planuje kupić taką 80-90%, by w efekcie dawać samej czekolady jak najmniej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ty lepiej pilnuj swojego Małżonka, żeby zaczął trzymać "trąbę" porządnie do góry przez następne tygodnie ;). Jak na szczęśliwego przyszłego ojca przystało ;D. Inofolic już łykasz? 1x1 czy 2x1?
    No właśnie nie wiem, czy mam już, czy jak Donga zacznę, bo nie pamiętam... Czy to co brałam - niepokalanka, mogę brać dalej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Cholera wie, każdy łyka jak chce ;D.

Red - dawaj przepis na priva, bo tu zagubię ;). Albo linka do strony. W życiu czegoś podobnego nie jadłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Idę pogonić męża na zakupy, bo znowu trzeba ciasto z fasoli zrobić... Wczoraj na urodziny ciotki zrobiłam wersje z dodatkiem gorzkiej czekolady (własną krwią "zarobionej") i było już MEGA! Konsystencja inna i w smaku fasoli nie było czuć, więc się nikt nie zorientował, póki nie powiedziałam co jedzą... :-P
    Teraz pozostaje poeksperymentować z ilością czekolady - na kolejne wypieki planuje kupić taką 80-90%, by w efekcie dawać samej czekolady jak najmniej...
    a co to za ciasto z czekolady?
    skad wzielas pomysl na takie cos :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rede inofolic mozesz juz zaczac i mozesz do konca cyklu

Redhotka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Cześć, piszę bo Marnut i Asha zaczęły pytać... Potrzebowałam chwili ciszy, może to cichy PMS, albo i nie...
    Staram się czytać o waszych wszystkich problemach i radościach i przeżywam to na swój pokrętny sposób razem z Wami. Przykro mi się ostatnio zrobiło, jak się nastarałam napisać coś skierowanego bezpośrednio do każdej z Was i praktycznie zostało to przemilczane. Nie twierdzę, że to zmowa milczenia, czy że specjalnie to było, ale efekt ten sam... Później zaczęłam po prostu podczytywać, bo nie miałam potrzeby pisania i tak nikt tego nie zauważał, więc dalej milczałam, bo w końcu o inne dziewczyny się martwiłyśmy nawet między sobą, że ciekawe co u nich... Potrzebowałam widocznie czasu sama ze sobą...

Wiem, że Asha ślub planuje - gratuluję najmocniej, bo to przecież piękne chwile są... :-)
    Amelia, szkoda, że znowu się pogarsza... :-/ "Jak nie urok to sraczka". Tulam i trzymam kciuki, by wreszcie przestało Cię męczyć i dało cieszyć się ciążą... <3
    Aniu... Męża wyprzytulaj dziś porządnie, bo on dużo teraz takich czułości potrzebuje... Zwykłe przytulanie, dużo daje, przynajmniej mi samej... <3
    Marnut, dziękuję, za te parę słów pod wykresem... :-*

Więcej się niestety nie odniosę, bo nie wszystko nadrobiłam, więc co u Was słychać?

Ps. @ chyba przyszła...

Witaj slonce...jezeli cos z mojej strony to przepraszam...napewno nie celowo :-/ przykro mi :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja juz ugotowalam ziemniaki na pierogi ruskie i zeszklilam cebulke
    rozwiesilm pranie i zaraz ide rozwiesic drugie
    dodatkowo zbeiram sily na ogarnianie z mloda pokoju :/

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

Inofolic jak nie masz pco to jedna saszetke bym radzila :-/

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka...witaj....sie zeszmacilas kochana hahahahahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha... <3

Przepis później Wam wkleję i dodatkowo kto chce, to wrzucę w pw.
    Cwalinka ciasto mam od dietetyczki. Bez grama mąki i cukru... :-)

‹‹ 3463 3464 3465 3466 3467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ