Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
worimy sobei tu posiadow e przy picolo, trunkach i sokach
jak wy bedziecie sobie mowic tak
a pozniej jak bedziecie w WnwecjiAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Aaa potem keszcze jak wroce hahhahaha
wiec dziewczyny mamy 3 tyg wyjete z zyciorysu .. to chyba najdluzsza biba bedzieAsha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu -
wydaje mi się, że wyszło najlepiej jak mogło na chwilę obecną
. Dobrze, że ma kogoś z kim może pogadać. Terapeuta to to nie jest, ale przynajmniej wysłucha, poklepie po ramieniu i zabierze na piwo, może nawet jakąś sensowną myśl rzuci
.
A jak Ci się zacznie znów żalić, że co Ty masz za życie u jego boku, to powiedz po prostu, że smyczą Cię do niego nikt nie przywiązał i jakbyś nie chciała z nim być to tyle by Cię widział. Może takie podejście do tematu da mu nieco inny pogląd na sprawę, skoro zapewnianie że jest fantastyczny nic nie daje.
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Marnutku poki co powiedzialam mu zeby pamietal ze jest naparwde dzielny, meski bo nie jeden facet by zrezygnowal a on walczy
widziala z mu kacik ust poszedl do góry izapytal sie czy naparwde tak mysle czy tylko tak mowie oto mu powiedilam ze naparwde tak mysle.. i nie tylko ja ale sporo osob ztego forum kilkakrotnie to mowilo..o i oczywiscie chcial zebym mu pokazala ..wiec mu pokaalm kilka wypowiedzi .. to taki byl jak pawAsha, marnut, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No przykro mi hahahha ale mi przykro hahahahha
Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Marnutku poki co powiedzialam mu zeby pamietal ze jest naparwde dzielny, meski bo nie jeden facet by zrezygnowal a on walczy
widziala z mu kacik ust poszedl do góry izapytal sie czy naparwde tak mysle czy tylko tak mowie oto mu powiedilam ze naparwde tak mysle.. i nie tylko ja ale sporo osob ztego forum kilkakrotnie to mowilo..o i oczywiscie chcial zebym mu pokazala ..wiec mu pokaalm kilka wypowiedzi .. to taki byl jak paw
Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:widze ze niezla biba nam sie szykuje
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:W Weneecji?? Hahahha watpie hahahhaha
Asha, Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość