Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
worimy sobei tu posiadow e przy picolo, trunkach i sokach
jak wy bedziecie sobie mowic tak

a pozniej jak bedziecie w Wnwecji
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no pewnieAsha wrote:Aaa potem keszcze jak wroce hahhahaha

wiec dziewczyny mamy 3 tyg wyjete z zyciorysu .. to chyba najdluzsza biba bedzie
Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu -
wydaje mi się, że wyszło najlepiej jak mogło na chwilę obecną
. Dobrze, że ma kogoś z kim może pogadać. Terapeuta to to nie jest, ale przynajmniej wysłucha, poklepie po ramieniu i zabierze na piwo, może nawet jakąś sensowną myśl rzuci
.
A jak Ci się zacznie znów żalić, że co Ty masz za życie u jego boku, to powiedz po prostu, że smyczą Cię do niego nikt nie przywiązał i jakbyś nie chciała z nim być to tyle by Cię widział. Może takie podejście do tematu da mu nieco inny pogląd na sprawę, skoro zapewnianie że jest fantastyczny nic nie daje
.
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Marnutku poki co powiedzialam mu zeby pamietal ze jest naparwde dzielny, meski bo nie jeden facet by zrezygnowal a on walczy

widziala z mu kacik ust poszedl do góry izapytal sie czy naparwde tak mysle czy tylko tak mowie oto mu powiedilam ze naparwde tak mysle.. i nie tylko ja ale sporo osob ztego forum kilkakrotnie to mowilo..o i oczywiscie chcial zebym mu pokazala ..wiec mu pokaalm kilka wypowiedzi .. to taki byl jak paw
Asha, marnut, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe bedzie ci przykro jak sie obidzisz z kacemAsha wrote:No przykro mi hahahha ale mi przykro hahahahha
Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Marnutku poki co powiedzialam mu zeby pamietal ze jest naparwde dzielny, meski bo nie jeden facet by zrezygnowal a on walczy

widziala z mu kacik ust poszedl do góry izapytal sie czy naparwde tak mysle czy tylko tak mowie oto mu powiedilam ze naparwde tak mysle.. i nie tylko ja ale sporo osob ztego forum kilkakrotnie to mowilo..o i oczywiscie chcial zebym mu pokazala ..wiec mu pokaalm kilka wypowiedzi .. to taki byl jak paw
Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
kratke wodki, wina innych trunkow trzebaCwalinka wrote:widze ze niezla biba nam sie szykuje

Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
w Wenecji to Ty sie bedziesz budzic z pytonem miedzy nogami ;PAsha wrote:W Weneecji?? Hahahha watpie hahahhaha
Asha, Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH