Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Dobrze ze nie miedzy oczami hahahahah
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Marnutku poki co powiedzialam mu zeby pamietal ze jest naparwde dzielny, meski bo nie jeden facet by zrezygnowal a on walczy
widziala z mu kacik ust poszedl do góry izapytal sie czy naparwde tak mysle czy tylko tak mowie oto mu powiedilam ze naparwde tak mysle.. i nie tylko ja ale sporo osob ztego forum kilkakrotnie to mowilo..o i oczywiscie chcial zebym mu pokazala ..wiec mu pokaalm kilka wypowiedzi .. to taki byl jak paw
Czyli jednak potrafisz udzielić swojemu mężczyźnie takiego wsparcia jakiego potrzebuje, niepotrzebnie dopadły Cię wątpliwości !Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Cholera wie do czego to dojdzie
-
Asha wrote:To poplyniemy po calosci hahahhaha
-
Asha wrote:Sie postaramy przynajmniej wkoncu swieto bedzie to od swieta mus poszalec
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Jednak się zrobiło... Jak ja pralkę opróżniałam...
Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Podziel się tym "samorobiącym się" niedzielnym śniadaniem . Nie pamiętam kiedy ostatnio u mnie się śniadanie zrobiło, ale zdecydowanie zbyt dawno temu. Mus z Dobrym Wrożkiem pogadać .
Niedlugo Mikolaj przyjedzie moze on umie takie sniadanie robicCwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Niedlugo Mikolaj przyjedzie moze on umie takie sniadanie robic
Chcecie się pośmiać ? Zapraszam:
http://www.popularnie.pl/czy-zgadniemy-twoj-wiek/?fb_action_ids=748573165218437&fb_action_types=og.comments
Taka głupia zabawa, odpowiadacie na 15 pytań a oni zgadują ile masz lat. Mi wyszło 62. Wygląda na to, że jestem zajebistą babcią dla swoich dzieci .25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:Witam się niedzielne lenistwo. Co u Was Kochane? jakiś telegraficzny skrót?
Asha ślub bierze.
Cwalinka donguje i ubiera rajstopy co wieczór.
Mik zdezerterowała, czekamy na powrót.
Staraczka na kacu.
O Rybce słuch zaginął, pojawi się po weekendzie zapewne.
Ania po rozmowie z Małżem o jego stanie psychicznym. Jest ok.
Red dała się udobruchać i wróciła .
Aaaa - nasze ciężarówki, Amelia i Iza średnio się czują (psychicznie).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 16:14
dotik, Cwalinka, Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość