Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:nie no my to prawie codziennie zalezy czy mam cos jeszcze do roboty jak mloda spi czy nie
ja wiem i tak powinno byc, tak bym chciała...a u mnie wlasciwie tylko w niedziele jest na to szansa wieczorem bo mąż jeździ do pozna25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurwa... 62 lata, jak ja z taką świadomością zasnę...? Aż tak smędzę? Geriatria normalnie, biorąc pod uwagę, że za miesiąc skończę dopiero 31...
Przepis na ciasto napiszę dziś, pewnie z roboty, a na śniadanie... SZEROKI UŚMIECH i... TWARDĄ TRZEBA BYĆ...
NO, dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 01:32
Cwalinka, rybka, marnut, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzien dobry z kawka
Red mnie ledwo 30stka stuknela w kwietniu a tez na 62 mnie ocenili, cholera zrzeda jestem i tyle
Asha mam nadzieje ze jednak znajdziesz cos co was urzeknie, a czemu akurat biale złoto? my mmay zwykle zolte cienkie choc marzyla mi sie na niej cyrkonie ale potem doszlam do wniosku ze obraczki powinny byc takie sameRedhotka, rybka, marnut, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka kobietki
asha gratuluje decyzji!!!
ania mam nadzieje ze maz sie podniesie i bedzie super
cwalinko moja tobie zycze by jowi zaczela spac cala noc
staraczko swietnie ze poszlas se na impreze o boze kiedy to bylo jak ja se gdzies wyszlam
redka super ze wrocilas
izus mam nadzieje ze samopoczucie oki
amelko dotik mikaCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana
Cwalinka...bo 1) zoltego nie lubie juz...2) zolte mialam przy pierwszym mezu nie chce drugi raz
Dzien Dobry laseczki, co u was?
Mieszanego zlota tym bardziej nie lubie wiec chyba bedzie biale zareczynowy miam z bialego wiec musi byc taki samCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość