Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Witaj kochanie...jak sie czujesz?
buziak! czyli bierzecie ślub, tylko po co
u mnie leniwy weekend, w zasadzie nic ciekawego, zastanawiam się czy mierzyć temp w tym cyklu, nie mam jakoś weny na cudowanie i staranie się.
pies już zdrowy
25staraczka25 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Manius co za skrot
Cwalinka mi wyszlo 34 dodali mi tylko 4 latka
Dotik hllolCwalinka, marnut, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:buziak! czyli bierzecie ślub, tylko po co
u mnie leniwy weekend, w zasadzie nic ciekawego, zastanawiam się czy mierzyć temp w tym cyklu, nie mam jakoś weny na cudowanie i staranie się.
pies już zdrowy
Po to zeby kasa na mnie przeszladotik, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ufff wlasnie w naszym progu stal kolega M ktory zaginal.. przyszedl do neigo pogadac.. uff ulzylo mi ..
najpierw michal sie ucieszyl a teraz go opierdalaCwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:14.01.2015 data slubu i wyglada na to ze do Wenecji lecimy
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
noo powiem wam ze jak dostalismy ten tel to sie przestraszylam bo to naprawde fajny chlopak.. stracił oboje rodzicow najpierw ojca rok pozniej mame mieszka z dziadkami..
sama mialam ochote go opiperzyc25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:i cisza weekendowa na forum
dziecko przyrzadzilo nam kolacje (z moja pomoca), mezus teraz robi popcorn
ogolnie dosc fajnie dzisCwalinka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki, witam sie wieczorowa standardowa pora ale jestem na chwilke bo mamy dzis z mężem czas dla siebie i w planach cos obejrzec i sie poprzytulac ..teraz usypia glutka...moja mama pojechala dzis do siebie..
jestem na bieżąco co tamdrukowałyscie ale na pewno zaraz mi cos umknie...chciałam tylko powiedziec, że Ania naprawde masz fajnego męża, niejeden mógłby sie od niego uczyc co znaczy chciec miec dziecko...trzymam za Was mocno kciuki
Asia 14.01.2015 otwieram picolo
i reszty nie pamiętam co chcialam...
aaaa red...mam nadzieje, że ja czegos nie pierdolnelam..jesli sprawiłam Ci przykrosc to bardzo przepraszam i obiecuje byc bardziej czujna co sie dzieje
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:czesc Izus
ja teraz swoja usypiam i tez z malzowatym czas dla siebie
hej cwalinka no to świetnie
ja juz chyba z 3 tygodnie nie byłam sam na sam z moim to czas najwyzszyCwalinka, marnut, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny