Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:Tak mi gładko poszło 1 spotkanie podpisanie dokumentów zapłata i do widzenia
No to ja nie wiem...my musimy tu u siebie zaplcic....tam zabookowac miejsce i urzednika potem tu zadzwonic i ich poinformowac znowu gdzie i kto bedzie nas chajtal...potem tam znowu zadzwonic i im powiedziec ze juz tutaj zadzwonilismy i tam zaplacic kurwa ...jakas porazka jebana....a jeszcze urzednik i biuro urzednika to kompletnie dwa zupelnie rozne miejsca i trzeba dwa razy dzwonic i zalatwiac oddzielniemik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No to ja nie wiem...my musimy tu u siebie zaplcic....tam zabookowac miejsce i urzednika potem tu zadzwonic i ich poinformowac znowu gdzie i kto bedzie nas chajtal...potem tam znowu zadzwonic i im powiedziec ze juz tutaj zadzwonilismy i tam zaplacic kurwa ...jakas porazka jebana....a jeszcze urzednik i biuro urzednika to kompletnie dwa zupelnie rozne miejsca i trzeba dwa razy dzwonic i zalatwiac oddzielnie
-
25staraczka25 wrote:No dlatego mówię my braliśmy w Londynie i tu mieszkamy wy chcecie wziąć w Londynie a mieszkacie poza wiec procedury dacie rade :-*
Jak mnie nie rozkurwi to dam radeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:41
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Jak mnie nie rozkurwi to dam rade
25staraczka25, Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siemanko laski
Staraczka oglądałam ten film w piątek stąd moje przemyślenia dzisiejsze na wejściu
Nie powiem że nie płakałam ale mi jakoś o dziwo sterta chusteczek nie była potrzebna25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny