Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidze pustki dzis masakra
u mnie sie powoli zaczyna w robocie
zapoznaje sie ze wszystkim
dzis bylam na rozmowie z dyrektorka i tez dostalam zlecenia zapoznanaia is i robienie roznych rzeczy
tak zeby mnie wszyscy poznali i polubiliRedhotka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Trzy kupilam, zeby jedna wybrac....ta mi sie najbardziej podoba
http://zapodaj.net/97af52742a916.jpg.htmlIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wszystkie . W końcu znalazlam czas przepraszam was . Wczoraj poszłam spać mąż mnie obudził bo na 19 do kościoła chciał jechać więc jak mus to mus potem zaczęliśmy oglądać film dziewczyny nie płakałam nigdy tak jak wczoraj na tym filmie i obiecalam sobie że nigdy ale to nigdy więcej nie będę narzekać na swoje życie! Gwiazd naszych wina jak chcecie polecam ale chusteczki gwarantowane . I tak zaczęliśmy znów gadać o wszystkim i naprawdę dziękować że jest jak jest
Dzisiaj biegalam za prezentami od samego rana . Miałam nie robić ale rodzice nam nakupowali itd to trochę się zrewanżowałam . Przy okazji kupiłam dla męża wszystko i uwaga mam już ubrana choinkę stąd mój brak czasu . Zaraz idę Was czytać zajrzałam tylko na Ashy sukienkę .śliczna kochana skromna ale pełna uroku
Miki serce nasze cieszę się że wróciłaśmik82, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Dziekuje laseczki...mi tez sie podoba lubie skoromne rzeczy ale robioce wrazenie ale........jestem wkurwiona na makra za to na starego bo oczywiscie kurwa paszport ma przeterminowany i na czas sie go nie wyrobi i do Wenecji nie polecimy...nosz kurwa z tymi facetami...nigdy sie nie poslucha jak sie do lba wpycha....szlag mnie jasny trafil dzisiaj
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Dziekuje laseczki...mi tez sie podoba lubie skoromne rzeczy ale robioce wrazenie ale........jestem wkurwiona na makra za to na starego bo oczywiscie kurwa paszport ma przeterminowany i na czas sie go nie wyrobi i do Wenecji nie polecimy...nosz kurwa z tymi facetami...nigdy sie nie poslucha jak sie do lba wpycha....szlag mnie jasny trafil dzisiaj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny