Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no brzcho mnie nie puchnie
Sprobuj sie skupic na samym bzykaniu dla przyjemnosci a nie dla bobasa chociaz wiem ze to trudne....
Efekt zawsze wtedy bedzie...bedzie przyjemnie i bedziecie razemCwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:teraz jet ten cza ze nie potrafie alewiem ze to minie
Tulam
Jestescie we dwoje, kochacie i macie dziecko...treba jakos ten czas ktory jestescie razem spedzic razem....nie wiem....tulamCwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki Kochanie
dam rade
musze
czasem o tym wszystkim udaje mi sie zapominac szczegolnie wtedy kiedy ovu nie jest blisko
mamogrona ochote pierdolnac termometr w kat i przestac sie starac, bo powoli czuje ze to mnie przerasta, w sumie czekam do tego stycznia zeby zrobic M badania i wtedy bedzie wiadomo co dalejAsha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:dzieki Kochanie
dam rade
musze
czasem o tym wszystkim udaje mi sie zapominac szczegolnie wtedy kiedy ovu nie jest blisko
mamogrona ochote pierdolnac termometr w kat i przestac sie starac, bo powoli czuje ze to mnie przerasta, w sumie czekam do tego stycznia zeby zrobic M badania i wtedy bedzie wiadomo co dalej
Moze chociaz sprobuj nie mierzyc codziennie...mi to troche pomoglo25staraczka25 lubi tę wiadomość