Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:no biore donga biore i z reguly 15 dc cyklu jestowulka a jutro mam 15dc zero objawowo owulkowych testy ovu negatywne tempka tez nie owulkowa
Moim zdaniem temp masz poowulkawa idzie ladnie systematycznie w goreRedhotka, Cwalinka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochane
Asha to dobry poczatek przestac myslec o jaju
a myslec o jajkach i parówce małza hihi
Cwalinka Jowi widac byla bardzo szczesliwa ze mIkołaj dotarl
My wczoraj po randce z mezem poszlismy do maca bo zachcialo mi sie oblesniego hamburgera i frytek
przy okazji zrobilismy dobry uczynek.. poczułam klimat swiat
do Maca wszedl bezdomny zeby sie ogrzac... nikogo o nic nie prosil stanal w kacie i grzal sie .. nagle jeden facet przyniosł mu goraca kawe..
my poszlismy za jego sladem kupilismy zestaw i zanieslismy .. pracownicy nie mogli go wyrzucic bo byl klientem.. a ze wczoraj byla mega zimno to mam nadzieje ze choc troche to go rozgrzalo
-
Hejo
Dziś nawet nie muszę Was za wiele nadrabiać
Widzę że na forum jest ogólna zlewka na owulację, jajka itp rzeczy
Ja takiej zlewki jak teraz to już z rok nie miałam :-)Może i mi przejdzie ale póki co nie wiem gdzie termo, nie wiem gdzie dong, nie mam testów owu, nie mam zaplanowanej godziny wizyty u gina u którego mam być we wtorek
Ściskam Was mocno Kochane moje i mam nadzieję, że te nasze ogólne wyj....e przyniesie ogólną radość na święta
Dobrego dniaAsha, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie kochan...obiad ma byc w hotelu
Ty wyjebane masz jak ty obzykaniu tylko hahahahhha
Przeciwnie...już prawie tydzień nic nie było25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Hejo
Dziś nawet nie muszę Was za wiele nadrabiać
Widzę że na forum jest ogólna zlewka na owulację, jajka itp rzeczy
Ja takiej zlewki jak teraz to już z rok nie miałam :-)Może i mi przejdzie ale póki co nie wiem gdzie termo, nie wiem gdzie dong, nie mam testów owu, nie mam zaplanowanej godziny wizyty u gina u którego mam być we wtorek
Ściskam Was mocno Kochane moje i mam nadzieję, że te nasze ogólne wyj....e przyniesie ogólną radość na święta
Dobrego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej kochane
Asha to dobry poczatek przestac myslec o jaju
a myslec o jajkach i parówce małza hihi
Cwalinka Jowi widac byla bardzo szczesliwa ze mIkołaj dotarl
My wczoraj po randce z mezem poszlismy do maca bo zachcialo mi sie oblesniego hamburgera i frytek
przy okazji zrobilismy dobry uczynek.. poczułam klimat swiat
do Maca wszedl bezdomny zeby sie ogrzac... nikogo o nic nie prosil stanal w kacie i grzal sie .. nagle jeden facet przyniosł mu goraca kawe..
my poszlismy za jego sladem kupilismy zestaw i zanieslismy .. pracownicy nie mogli go wyrzucic bo byl klientem.. a ze wczoraj byla mega zimno to mam nadzieje ze choc troche to go rozgrzaloCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny