Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie .. teraz odespi i bedzie git
Cwalinka ja o dziwo juz po sniadanku teraz pije kawke.. maz mnie wczoraj opierdylil ze nie dbam osibeie i pije na czczo kawe
i chudne i cycki mi maleja
nie wiem co mu najbardziej przeszkadza czy ze nie dbam czy ze cycki mi spadajaCwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:A mi pwu wyznaczylo hahah sie zdziwilam wlasnie
ja chyba juz poowu tez .. -
Ania_84 wrote:Dokładnie .. teraz odespi i bedzie git
Cwalinka ja o dziwo juz po sniadanku teraz pije kawke.. maz mnie wczoraj opierdylil ze nie dbam osibeie i pije na czczo kawe
i chudne i cycki mi maleja
nie wiem co mu najbardziej przeszkadza czy ze nie dbam czy ze cycki mi spadaja
Hahhahahahha ......no no -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No ty sluzu nie masz to napewno jestes po, ale ja jeszcze nie jestem po
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Tylko jeden wystarczy zrobic...wiecej nie trzeba
ja np mialam tak ze jeden wyszedl mi pozytywny w 12 dpo przed wychodzil prawie pozytywne.. po tym pozytywnym nastepny byl negatywny .. wiec myslalam ze po .. a tu dupa okazalosie ze owulke mialam dopeiro 24 dc ;/ -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:chodzi mi o to czy przed robilas ??
ja np mialam tak ze jeden wyszedl mi pozytywny w 12 dpo przed wychodzil prawie pozytywne.. po tym pozytywnym nastepny byl negatywny .. wiec myslalam ze po .. a tu dupa okazalosie ze owulke mialam dopeiro 24 dc ;/
Robilam przed....u mnie nie bylo, bo mam sluz nadal i szyja jeszcze otwarta....i brzuch mnie boli, owu jest 48-36 godzin po tescie wiec jescze czas jestAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ja w tym cyklu robilam testy owu .. wtedy co mialam to plamienie.. i co dziwne w 13 dc byl prawie pozytywny a 14 dc ewidentnie negatywny drugiej kreski prawie nie bylo
nie no pewnie jeszcze jest czas -
Ania_84 wrote:ja w tym cyklu robilam testy owu .. wtedy co mialam to plamienie.. i co dziwne w 13 dc byl prawie pozytywny a 14 dc ewidentnie negatywny drugiej kreski prawie nie bylo
nie no pewnie jeszcze jest czas
U mnie byl zdecydowanie pozytywny...mam normalne objawy jak zawsze....zobaczymyCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny