Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:No wiem ze niemialam po pierwsze zero bolu jajnikow po drugie zawsze po owu bolaly mnie cycki teraz wcale po trzecie skoku niebylo itp.
Dong reguluje hormony, cycki cie bolaly od prolaktyny, mozliwe ze ci przesunie owu bo cos tam jeszcze jest nie tak...i za wczesnie bylo...Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hejka i co tam slychac??
cwalinko moze jak cie rzucaja na gleboka wode bedzie awansikrybka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:istnieje taka szansa i w sumie nie tyle co awans a angaz, bo dwie osoby z dzialu podpisuja porozumienie emerytalne i sie uszce ich dzialki
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Normalna niemoc, jeszcze do mordoru się nie kieruje... Ale mus ruszyć zwłoki.
Rybka, ale Ty temperatury nie mierzysz, więc skąd pewność, że skoku nie było?
Asha, pokażesz nam się finalnie?
Mik, będę trzymać - najmocniej jak potrafię!
Cwalinka, Staraczka - kurować się tam!
Ania, widzę, że znowu ręce pełne roboty...
U mnie temperatura stabilna jak nigdy, tzn. odkąd mierzę.rybka, Cwalinka, mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Dzień dobry!
Normalna niemoc, jeszcze do mordoru się nie kieruje... Ale mus ruszyć zwłoki.
Rybka, ale Ty temperatury nie mierzysz, więc skąd pewność, że skoku nie było?
Asha, pokażesz nam się finalnie?
Mik, będę trzymać - najmocniej jak potrafię!
Cwalinka, Staraczka - kurować się tam!
Ania, widzę, że znowu ręce pełne roboty...
U mnie temperatura stabilna jak nigdy, tzn. odkąd mierzę.Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale tu sa ostatnio pustki 8-| co sie dzieje?? kazda zajeta albo praca albo porzadkami na swieta szkoda bo zawsze bylo tu nas ogrom teraz nieraz niema z kim popisac spadam milego dnia papa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 08:45
-
nick nieaktualny
-
jestem i żyję! przepraszam za nieobecność, ale potrzebowałam trochę przerwy w tych beznadziejnych staraniach i ciągłym myśleniu że nie wychodzi. ale wracam z nową energią, choć bardziej z luźnym podejściem do tego wszystkiego
jakiś może skrót w 2 zdaniach co się wydarzyło?
całuje i ściskam Was wszystkie!
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:jestem i żyję! przepraszam za nieobecność, ale potrzebowałam trochę przerwy w tych beznadziejnych staraniach i ciągłym myśleniu że nie wychodzi. ale wracam z nową energią, choć bardziej z luźnym podejściem do tego wszystkiego
jakiś może skrót w 2 zdaniach co się wydarzyło?
całuje i ściskam Was wszystkie!