Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydotik wrote:jestem i żyję! przepraszam za nieobecność, ale potrzebowałam trochę przerwy w tych beznadziejnych staraniach i ciągłym myśleniu że nie wychodzi. ale wracam z nową energią, choć bardziej z luźnym podejściem do tego wszystkiego
jakiś może skrót w 2 zdaniach co się wydarzyło?
całuje i ściskam Was wszystkie!
Widzę, że grudniowe dzieci są "hitem" na forum. Z szacunku do samej siebie tam nie piszę, by nie podbijać. I Wam też to sugeruję... Pamietajcie: nie tykaj gówna, bo śmierdzi...
Szkoda, że tak dużo osób mówi, by przestać tam pisać lub ignorować pannę, a później dalej z nią dyskutują nie wiadomo po co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:49
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siemanko laski
Witam się z rana
Dotik uduszę, ubiję, zatłukę...wrrrrrrrr...martwiłam się Ale cieszę się że jesteś i mam nadzieję, że luz, który dopadł chyba wszystkie dziewczyny na tym wątku zaowocuje
Asiunia powodzenia dzisiaj i dnia bez nerwów życzę
Cwalinka, red, staraczka, rybka ściskam mocno
A co do wątku o grudniowych dzieciach i słynnej Belli to dla mnie dyskusje tam są w większości żenujące. Dziewczyna ma chore poglądy, coś z nią ewidentnie jest nie tak a większość lasek się tam spuszcza, żeby z nią polemizować często w równie chory sposób A ona napisała wiele razy że ma w dupie to że ktoś będzie ją "nawracał" bo ona tego nie chce, nie potrzebuje itp. Atakowanie jej nic nie da. ona musi dostać kopa od życia i tyle.
Mi jest tej laski po prostu żal że ma takie puste życie, a poglądy każdy ma prawo mieć swoje...i ona niestety teżCwalinka, 25staraczka25, Redhotka, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane
Kasiu to życzę Ci z całego serca sukcesów w pracy , mądra kobietka jesteś nie masz się czym martwić . Dają Ci zadania bo widzą że jesteś dobra w tym co robisz
Zdrowiej szybko :-*
Asha to walcz dalej dzielnie i bez stresów
Red kochana a Ty dalej się męczysz ? Ja już tam nawet nie idę , też uznałam że nie ma sensu laska wpatrzona w swoje i koniec a specjalnie prowokuje wjeżdżając w czuły punkt dziewczyn .
Rybko miłego dnia i do później :-* cieszę się że i tak masz podejście na luzie co do cyklu :-*
Dotik kochana każdy potrzebuje czasem odskoczni cieszę się że wróciłaś ale zgadzam się że mogłaś coś napisać do później
A ja sobie wstałam jeszcze z arkiem siedzę dzisiaj idzie na 11 . Weszłam się przywitać i zobaczyć co się dziejeRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ja dzis o 11 ide pod firmowa choinke ze zbiorka slodyczy z naszego dzialu i przekazujemy na rzecz ubogich dzieci
potem po 15 po Jowi do domciu szybki obiad a na 17 mażoretki
potem do domciu odsapnac
Odsapnąć a nie sprzątać dzień lenia sobie zrób i kuruj sięCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:fajne macie akcje w pracy podobają mi się
Odsapnąć a nie sprzątać dzień lenia sobie zrób i kuruj się
rano pewnie jakies drobne zakupy na 12:30 mam endo
a na 16 bal usmiechu dla dzieci organizowany przez nasz zakład i do tego beda zbierac papeirnicze artykuły dla ubogich dzieci i Jowi tez chce sie do tego dolaczyc
a wieczorem moze wdepna znajomi25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:toz napisalam odsapnac ale pewnie i troche ogarne bo jutro czasu zbytnio nie bede miec
rano pewnie jakies drobne zakupy na 12:30 mam endo
a na 16 bal usmiechu dla dzieci organizowany przez nasz zakład i do tego beda zbierac papeirnicze artykuły dla ubogich dzieci i Jowi tez chce sie do tego dolaczyc
a wieczorem moze wdepna znajomiCwalinka lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Hej mik :-*
Też mam taką nadzieję do tego liczę na ruch na forum jakie plany dzisiaj?
Mam nadzieję, ze się to po swiętach zmieni25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:a ty gdzie sie szlajasz i cie nie ma co???
rękę wczoraj rozwalił w pracy pięknie od łokcia w dół i umiera wiesz jak faceci przeżywają "ziazi"Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny