Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Najfajniejsza i tak będzie Wigilia
Ja Ty i Asha jeszcze Miki dojdzie zaraz po jak w poniedziałek insemka także chwila prawdy będzie25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wlasnie tak jakos kojarzylam ze na dniach
a ja zaraz ide kupic jakies ubranko dla mjej malej imienniczki Anusi cale 74 cmCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe przyjaciolka do mnie z tekstem nie waz sie niczeog kupowac i nie chciala mi podac rozm wiec powedzialam ze ok to okupie po jednym z kazdego romiaru
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ehh ja to jestem chora i jak wejde to bym kupila po kilkanascie rzecyz
25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:W końcu z grudnia jest, nie?!
Witam ponownie - lapek do mnie powrócił!
Super że masz lapka teraz będziesz częściej
no tak wy z Grudnia ciężkie zycie macie Ja jestem z końca Wrzesnia także co ja tam wiem
Pozdrawiam i miłego dnia bo widzę że i tak Was nie maRedhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Super że masz lapka teraz będziesz częściej
Cymbały z serwisu przy wymianie matrycy musieli mi, nie wiadomo po co, Windowsa przeinstalować i teraz muszę od nowa wszystkie swoje potrzebne programy wgrywać i ustawienia... Udusić to mało!!!25staraczka25, Cwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynormalka coś naprawią coś zepsują
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jako że czas szybko leci dzień się kończy i tak dalej chciałam napisać :
Izunia od tej chwili właśnie mocno zaciskam kciuki , wierzę całym sercem i mam ogromna nadzieję że jutro podczas badania ujrzysz i usłyszysz pięknie bijące serduszka swoich maleństw Życzę Ci tego , mocno wspieram i błagam od razu daj znać jak tylko wyjdziesz z gabinetu tak po prostu napisz <OK> - tyle mi wystarczy żeby wiedzieć że jest dobrze
Ściskam mocnoRedhotka, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Ja jako że czas szybko leci dzień się kończy i tak dalej chciałam napisać :
Izunia od tej chwili właśnie mocno zaciskam kciuki , wierzę całym sercem i mam ogromna nadzieję że jutro podczas badania ujrzysz i usłyszysz pięknie bijące serduszka swoich maleństw Życzę Ci tego , mocno wspieram i błagam od razu daj znać jak tylko wyjdziesz z gabinetu tak po prostu napisz <OK> - tyle mi wystarczy żeby wiedzieć że jest dobrze
Ściskam mocno25staraczka25, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Jestescie kochane ale nie dziekuje na razie
dzis mam nieco lepszy dzien psychicznie bo wreszcie prawie koniec czekania, fizycznie nieco gorzej ale to dla mnie lepiej hahha
postaram sie do Was pozniej zajrzeć, moze bedziecie...buziakiCwalinka, Ania_84, 25staraczka25, Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny