Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja w sumie tez..ale dzis juz daje c=sobie luz..
dawno snie siedzialam przed kompem tak dla relaxuCwalinka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Jestescie kochane ale nie dziekuje na razie
dzis mam nieco lepszy dzien psychicznie bo wreszcie prawie koniec czekania, fizycznie nieco gorzej ale to dla mnie lepiej hahha
postaram sie do Was pozniej zajrzeć, moze bedziecie...buziaki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka jak tam u Ciebie
bo ja ostatnio sporo w tyle jestem
dziewczyny co myslicie o takim prezencie dla mlego rocznego chlopca
http://allegro.pl/zabawki-drewniane-klocki-100-szt-literki-gratis-i4846679972.html25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
uff ierwsze zamowienie za mna
heheh niezla jestem
I zamówieniee i juz 100 pkt
bylo by wiecej ale w programie witaj jets 50 pkt ..wiec zostawie na 2 katalog troche to co ja chcialam kupicCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Jak zawsze miałaś odpoczywać ale ciągle coś robisz
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki
jestem ale zaraz sie jednak poloze spac...ostatnio zle sypiam a dzis, chyba z powodu lepszego samopoczucia, juz mnie łożko woła wiec mus korzystac i nadrobic
Jutro dam znac po wizycie, trzymajcie kciuki zebym nie zeszla
Ania - patrzyłąm na te klocki i powiem Ci, że to zalezy od dziecka. Mój dostał bardzo podobne w okolicy roku i nie potrafił sie nimi bawic, teraz troszke wiecej go interesuja ale woli lego
jesli juz zamowilas to sie nie stresuj bo tak czy siak chłopczyk zacznie sie nimi bawic, jesli nie odrazu to potem...na poczatek mozna mu ukladac klocki jak domino i bedzie radocha, tak z moim byłoRedhotka, 25staraczka25, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość