Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hej kochane, wracam wlasnie...lzami sie zapalam ale uspokajam sie pomalu...zyje jedno dzieciątko, to największe z nie podzielonego pęcherzyka i ma sie dobrze. Dwa obumarly...gin powiedział, ze to dla mnie teraz zla wiadomość ale tak naprawdę najlepsza jaka moglam dzis uslyszec...ze gdyby zyly trzy to byliby bardzo wysokie ryzyko utraty wszystkich dzieciaczkow a tak mam jedno i ma sie dobrze...straszne to jest...mam mieszane uczucia teraz..mjest mi niedobrze, nerwy mi puscily, zryczalam sie jak glupia cisnienie skoczyli...eeech...
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Hej kochane, wracam wlasnie...lzami sie zapalam ale uspokajam sie pomalu...zyje jedno dzieciątko, to największe z nie podzielonego pęcherzyka i ma sie dobrze. Dwa obumarly...gin powiedział, ze to dla mnie teraz zla wiadomość ale tak naprawdę najlepsza jaka moglam dzis uslyszec...ze gdyby zyly trzy to byliby bardzo wysokie ryzyko utraty wszystkich dzieciaczkow a tak mam jedno i ma sie dobrze...straszne to jest...mam mieszane uczucia teraz..mjest mi niedobrze, nerwy mi puscily, zryczalam sie jak glupia cisnienie skoczyli...eeech...
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Hej kochane, wracam wlasnie...lzami sie zapalam ale uspokajam sie pomalu...zyje jedno dzieciątko, to największe z nie podzielonego pęcherzyka i ma sie dobrze. Dwa obumarly...gin powiedział, ze to dla mnie teraz zla wiadomość ale tak naprawdę najlepsza jaka moglam dzis uslyszec...ze gdyby zyly trzy to byliby bardzo wysokie ryzyko utraty wszystkich dzieciaczkow a tak mam jedno i ma sie dobrze...straszne to jest...mam mieszane uczucia teraz..mjest mi niedobrze, nerwy mi puscily, zryczalam sie jak glupia cisnienie skoczyli...eeech...
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey kochana
nie jeszcze nie i chyba dlugo jeszcze nie bedzie
Co u ciebie?
jak mi zadzwonił i to powiedział tak sobie siadłam -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:u mnie a tak sobie dobry humor miałam ale już mnie dobija to siedzenie w domu samej do tego w przyszłym tygodniu arek to samo jebie od poniedziałku do soboty ma jedną połówkę
jak mi zadzwonił i to powiedział tak sobie siadłam
No to chujnia ale to taki okres moj tez wiecej robi teraz cholerne swieta
Sorry ze tak z doskoku jestem ale szyje troche25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No to chujnia ale to taki okres moj tez wiecej robi teraz cholerne swieta
Sorry ze tak z doskoku jestem ale szyje troche
no a co do świat to szczerze już mam dość także lepiej nie rozwijać tematuAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:nie przejmuj się ja gadam z bratem i laptopa próbuję naprawić Arkowi bo mu się system zjebał także bawię się w inforrmatyka
no a co do świat to szczerze już mam dość także lepiej nie rozwijać tematu
No ja za swietami tez nie przepadam sama bede znowu ...bez sensu wogole -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny