X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izus trzymaj sie kochana, nie wyobrazam sobie co czujesz ale sciskam najmocniej jak potrtafie

Iza75 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Hej kochane, wracam wlasnie...lzami sie zapalam ale uspokajam sie pomalu...zyje jedno dzieciątko, to największe z nie podzielonego pęcherzyka i ma sie dobrze. Dwa obumarly...gin powiedział, ze to dla mnie teraz zla wiadomość ale tak naprawdę najlepsza jaka moglam dzis uslyszec...ze gdyby zyly trzy to byliby bardzo wysokie ryzyko utraty wszystkich dzieciaczkow a tak mam jedno i ma sie dobrze...straszne to jest...mam mieszane uczucia teraz..mjest mi niedobrze, nerwy mi puscily, zryczalam sie jak glupia cisnienie skoczyli...eeech...
    Moja kochana strasznie mi przykro :( ale zarazem bardzo się cieszę że jeden dzidziuś żyje i ma się dobrze , musisz być pod stała bardzo dobrą kontrolą ... Nie wiem co mogę Ci jeszcze dopisać musisz się trzymać mocno !!1 wierzyć że się uda że donosisz tego małego cukierka !!! <3 Bardzo wspieram kochana !!!!

Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Odezwę sie wieczorem jak ochlone
    Postaraj się wyciszyć wiem że będzie strasznie ciężko ale musisz dla maluszka :* :* :* stres na pewno wam nie sprzyja musi się udać

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Hej kochane, wracam wlasnie...lzami sie zapalam ale uspokajam sie pomalu...zyje jedno dzieciątko, to największe z nie podzielonego pęcherzyka i ma sie dobrze. Dwa obumarly...gin powiedział, ze to dla mnie teraz zla wiadomość ale tak naprawdę najlepsza jaka moglam dzis uslyszec...ze gdyby zyly trzy to byliby bardzo wysokie ryzyko utraty wszystkich dzieciaczkow a tak mam jedno i ma sie dobrze...straszne to jest...mam mieszane uczucia teraz..mjest mi niedobrze, nerwy mi puscily, zryczalam sie jak glupia cisnienie skoczyli...eeech...
    kochana tulam <3

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zaczynam sie zbeirac
    pewnie odezwe sie dopiero jutro
    bo jak wrocimy z tego balu to znajomi przychodza

tulam wszystkie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, na pewno żal, szok i smutek są ogromne, ale masz bardzo mądrego ginekologa, jak dla mnie.
    <3

Iza75, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Kochana wspieram z całych sił. Ja wiem że że nic tej straty nie umniejszy ale teraz to się trzeba cieszyć z tego że rośnie ci w brzuchu zdrowy maluch. Przytulam Kochana <3

Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izunia kochana tulam sciskam <3

Iza75 lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co porabiacie dziewczyny jak wam dzień mija ?? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia wszystko załatwione ?? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    dziewczyny zaczynam sie zbeirac
    pewnie odezwe sie dopiero jutro
    bo jak wrocimy z tego balu to znajomi przychodza

tulam wszystkie <3
    Powodzenia na balu i do jutra Kasiu :) :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Asia wszystko załatwione ?? :)

Hey kochana

:-/ nie jeszcze nie i chyba dlugo jeszcze nie bedzie :-/

Co u ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Hey kochana

:-/ nie jeszcze nie i chyba dlugo jeszcze nie bedzie :-/

Co u ciebie?
    u mnie a tak sobie dobry humor miałam ale już mnie dobija to siedzenie w domu samej do tego w przyszłym tygodniu arek to samo jebie od poniedziałku do soboty :/ ma jedną połówkę :/
    jak mi zadzwonił i to powiedział tak sobie siadłam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę mam nadzieję że wszystko się uda wam załatwić i będzie tak jak chcesz ! :*

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    u mnie a tak sobie dobry humor miałam ale już mnie dobija to siedzenie w domu samej do tego w przyszłym tygodniu arek to samo jebie od poniedziałku do soboty :/ ma jedną połówkę :/
    jak mi zadzwonił i to powiedział tak sobie siadłam :/

No to chujnia :-/ ale to taki okres :-/ moj tez wiecej robi teraz :-/ cholerne swieta :-/

Sorry ze tak z doskoku jestem ale szyje troche

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No to chujnia :-/ ale to taki okres :-/ moj tez wiecej robi teraz :-/ cholerne swieta :-/

Sorry ze tak z doskoku jestem ale szyje troche
    nie przejmuj się ja gadam z bratem i laptopa próbuję naprawić Arkowi bo mu się system zjebał także bawię się w inforrmatyka

no a co do świat to szczerze już mam dość także lepiej nie rozwijać tematu :P

Asha, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    nie przejmuj się ja gadam z bratem i laptopa próbuję naprawić Arkowi bo mu się system zjebał także bawię się w inforrmatyka

no a co do świat to szczerze już mam dość także lepiej nie rozwijać tematu :P

No :-/ ja za swietami tez nie przepadam :-/ sama bede znowu ...bez sensu wogole :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No :-/ ja za swietami tez nie przepadam :-/ sama bede znowu ...bez sensu wogole :-/
    będę Ci towarzyszyć jak mnie dalej tak będzie wszystko wkurzac to siąde przed kompem z lampka wina i na tym się skończy moje świętowanie :P

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    będę Ci towarzyszyć jak mnie dalej tak będzie wszystko wkurzac to siąde przed kompem z lampka wina i na tym się skończy moje świętowanie :P

No i piknie :-D ale mowilas chyba ze znajomi maja przyjsc do was :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No i piknie :-D ale mowilas chyba ze znajomi maja przyjsc do was :O
    no mają ale jak ja mam wszystko sama robic to ja już dziękuję :/ dlatego takiego nerwa mam ...

jak Ci idzie szycie sukienki , gra wszystko ?? :)

‹‹ 3559 3560 3561 3562 3563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ