Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nie wiem od czego
Moze i fajne, tyle ze koles bedzie mial tyle pytan do wtorku ze odpowie na moze 1% ...i tylko wybranym wiec nie bardzo to bedzie dzialac -
Jestem...ale szczerze to mam dość na dzis i musze sie wylaczyc...musze sie w końcu wyspac i zacząć od początku, przestawić sie z myslenia o trojce na myslenie o jednym kochanym zdrowym ślicznym bobasku...musze dzis sobie sama poukladac w glowie.
Teraz musze powtórzyć cytomegalie, wynik będzie za tydzień we wtorek...a potem 29.12 mam genetyczne usg i będę sie modlic żeby bylo wszystko dobrze bo chcialabym naprawdę odzyskać spokój i radosc...zaczac myslec o tym jak bedzie gdy malenstwo przyjdzie na swiat...jak glutek je przyjmie i w ogóle...
a wiecie jak wróciliśmy to glutek jakoś tak siedzial kolo mnie i soczek popijal a ja z brzucholem wywalonym i mowie mu, ze tam mieszka mala dzidzia...na nakretce soczku byl rysunek dzidzi i on sie tak popatrzyl na ta nakrętkę potem na brzuch i mówi dzidzia...i sie poryczałam...kurwa te hormony mnie rozwalają kompletnie
Maz sie przejal, widzialam ze z trudem sie powstrzymuje żeby ze mna nie plakac, czerwony byl jak burak...
dzieki dziewuszki za wsparcie, wiem ze sie martwilyscie i naprawdę dziekuje ze jestescie ze mna...a ja jestem z Wami choć dzis mi tez nie wyszlo żeby z Wami pogadac
buziaki, ściskam Was mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 21:48
Asha, rybka, Foto_Anna, mik82, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Jestem...ale szczerze to mam dość na dzis i musze sie wylaczyc...musze sie w końcu wyspac i zacząć od początku, przestawić sie z myslenia o trojce na myslenie o jednym kochanym zdrowym ślicznym bobasku...musze dzis sobie sama poukladac w glowie.
Teraz musze powtórzyć cytomegalie, wynik będzie za tydzień we wtorek...a potem 29.12 mam genetyczne usg i będę sie modlic żeby bylo wszystko dobrze bo chcialabym naprawdę odzyskać spokój i radosc...zaczac myslec o tym jak bedzie gdy malenstwo przyjdzie na swiat...jak glutem je przyjmie i w ogóle...
a wiecie jak wróciliśmy to glutem jakoś tak siedzial kolo mnie i soczek popijal a ja z brzucholem wywalonym i mowie mu, ze tam miesz mala dzidzia...na nakretce soczku byl rysunek dzidzi i on sie tak popatrzyl na ta nakrętkę potem na brzuch i mówi dzidzia...i sie poryczałam...kurwa te hormony mnie rozwalają kompletnie
Maz sie przejal, widzialam ze z trudem sie powstrzymuje żeby ze mna nie plakac, czerwony byl jak burak...
dzieki dziewuszki za wsparcie, wiem ze sie martwilyscie i naprawdę dziekuje ze jestescie ze mna...a ja jestem z Wami choć dzis mi tez nie wyszlo żeby z Wami pogadac
buziaki, ściskam Was mocno
Kochaniutka ty moja...ciesze sie ze widzisz punkt zaczepienia i moze zaczniesz nowy etap...trzymam za to kciuki ...naprawde...juz czas zeby sie ten emocjonalny koszmar skonczyl ....nowy poczatek mus znalezc....odpoczywaj sloneczko i jutro jest niwy dzienIza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Kochaniutka ty moja...ciesze sie ze widzisz punkt zaczepienia i moze zaczniesz nowy etap...trzymam za to kciuki ...naprawde...juz czas zeby sie ten emocjonalny koszmar skonczyl ....nowy poczatek mus znalezc....odpoczywaj sloneczko i jutro jest niwy dzien
i znajde ten nowy początek, dla maluszka musi byc w koncu dobrze przecież...
buziaAsha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:a jeszcze...data porodu mi sie zmienila na 15.07 wg usg wiec poprawilam suwaczek of mi na 16.07 wyznaczyl
teraz to juz uciekam na bank..caluski
To git...masz wiecej czasu zeby sie cieszyc ciaza no to jeden dzien roznicyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 22:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Dobranoc dziewczyny śpijcie dobrze :* :*
Asha odpocznij i nie denerwuj się musi się udać coś znaleźć , życzę Ci tego bardzo bardzo obraziłam się za to nara
Dzien dobry ...stary mnie wkurwil bo mnie obudzil
Ja sie obrazilam bo polazlas cholera wie gdzie i mnie zostawilasCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kawkę zapodaję z rana, chce ktoś?
Izunia Będzie wszystko dobrze....nie ma innej opcji...Ty już masz tyle aniołów czuwających nad Tobą że w końcu musi być spokój i radość i wierzę że będzie...
Asia wcale Ci się nie dziwię że masz dość tych wyjazdów do Londynu...no ile można? Ale już niedługo Kochana... wspieram
Staraczka oglądałam Twój wykres i Ty tam pięknie szybujesz i życzę żeby tak zostało
Idę podglądać resztę wykresów...25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość