Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam sie
Izunia
Asia mam nadzieje ze znajdziecie wsio i bedzue cudnie
A ja tymczasem borem lasem ide zrobic kawy moje cisnienie 90/60 wola o niaCwalinka, 25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane :*
Wybacz mi moja Pani , musiałam iść :* :* :*
Miki ja zawsze szybuje w pierwszych dniach a potem ale dziękuję bardzo i Tobie wiesz czego życzę !!!!
Kasia jak tam imprezka ?? :*
Aniu taki ciśnieniowiec jak ja jestem
Miłego dnia kochane ja sobie w końcu mogę z mężem posiedzieć :* :*
do później jak coś to krzyczcie głośno :*
IzuniaAnia_84, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
heheh noo takie cisnienei u mnei to norma heheh
ja wczoraj tak sie nawciagałam zapachu małej Ani ze az dzis mialam sny z kosmosu
I sen ze zaznaczam na wykresie K+ po raz drugi
a dwa zeodbieramy wyniki nasienia.. i jak woł pisze 1 plemnik martwy 2 zywe o ruchliwosci 98% heheh to juz zakrawa o psychozeCwalinka, 25staraczka25, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:heheh noo takie cisnienei u mnei to norma heheh
ja wczoraj tak sie nawciagałam zapachu małej Ani ze az dzis mialam sny z kosmosu
I sen ze zaznaczam na wykresie K+ po raz drugi
a dwa zeodbieramy wyniki nasienia.. i jak woł pisze 1 plemnik martwy 2 zywe o ruchliwosci 98% heheh to juz zakrawa o psychoze
Ja uwielbiam dzieciaczki , zapach takiego małego bezbronnego bobaska
Może Cię Ania zaczarowała oby obyAnia_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:a ja zabieram sie za ciasto na pierniki
Zuza impreza udana, Jowi samam mnie po 20 zaciagnela do lozka ze chce spac
Ania taa to juz ryje nasze glowki ale w sumie my tutaj same takieCwalinka lubi tę wiadomość
-
ojjj zjadlabym takiego pierniczak..dziewczyny jakie macie przepisy na pierniki ?? bo chccialm takie ciasteczka zrobic piernikowe
ojjj Mała czarowała mnie jak nie wiem. co sie na nia popatrzylam to sie usmiechalaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoj przepis na piercznki
1 kg mąki 2 łyżeczki przyprawy do piernczków
2 szklanki cukru 2 łyżki kakao lub gorzkiej czekolady
4 jajka 1/2 margaryny
2 łyżeczki sdy oczyszczonej ok. 800 gram miodu
Do miki wsypać mąkę sodę. Do garnka wożyć margaryne, miód, przyprawę i kakao (ma być ciemny roztwór) - mieszając zagotować.
Gorący roztwór wlać do miski z mąką. Wymieszać łyżką zostawić do ostygnięcia. Jak ostygnie dodać jaja i cukier.
Najpierw wymieszac łyzką a potem wyrabiać rękoma podsypując mąką. Ciasto powinno być lekko twardawe.
Rozwałkować na grubość 1-1,5cm. Wyciąć foremkami wzorki. Piec 15 minut na 150 stopni.Parę dni później można dekorować.
Najlepiej zrobić je na 1 m-c przed Świętami.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Iza... Tulam bardzo mocno i wierzę, że teraz będą już tylko same dobre wieści i tego Ci życzę!
Asha, powodzenia z knajpą i jestem pełna podziwu, że sama szyjesz tą tiulową halkę... Ja miałam cały dół sukienki tiulowy... Ahhh, na wspomnienia mi się bierze.
Staraczka, a u Ciebie ta Wigilia ma być na zasadzie, że każdy coś przyniesie?
Resztę ściskam mocno!Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Na razie się bycze, pranie się robi, później może do moich pojedziemy.
Pierniczki już się robią?
pl ciast ana pierniczki sie studzi
pomonicy do peirniczkow jeszcze brak u mojej mamy siedzi pewnie za jakas godzinke produkcja ruszyRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny