Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:czasc Asha i Rybciu
Rybciu przepis na fejsa moge ci wrzucic bo mam na kompie na capie nie chce mi sie przepisywac
Asha fajnie ze tak szybko ten termin
a ja zlapalam lenia i sutki i piersi mnie swedza i mnie wku....Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:czasc Asha i Rybciu
Rybciu przepis na fejsa moge ci wrzucic bo mam na kompie na capie nie chce mi sie przepisywac
Asha fajnie ze tak szybko ten termin
a ja zlapalam lenia i sutki i piersi mnie swedza i mnie wku....
Hey slonce moze potrzebuja czyjegos podrapania
Jak ten list otworzylam to sobie wtedy przypomnialam o staraniach hahahah milutkorybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey slonce moze potrzebuja czyjegos podrapania
Jak ten list otworzylam to sobie wtedy przypomnialam o staraniach hahahah milutkorybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Czesc Ryba...a co u ciebie????
Gdzie Dotik wrocila nie widzialam
Dzisiaj mamy spotkanie o pozwolenie na slub szlag by ich z tymi przepisami
U Ameli nie wiem co slychac nie odzywa sieAnia_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
Asha super ze tak szybko
Cwalinka podrap suty
Rybcia
Redchotka widze ze z moim mezem byscie pograli..ja nietstey jakos nie umiem w takie gry grac
Mik trzymam mega mocno kciuki
aja idac do biura wywachalam mcmufina no i musialam isc do maca zeby go zjesc z jajkiem i bekonemCwalinka, rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:u mmie po malu idzie do przodu..czekam na piatek piatunio piateczek i od soboty mamy wszyscy wolne czytaj syn ze szkoly maz ma urlop bede moze rzadziej zagladac ale ciesze sie ze bedziemy tyle czasu w domku bez wstawania wczesnego dzis zaspalabym do szkoly tak doticzka wrocila niewiem w ktory dzien tu byla
Hahhahah 8 rano poniedzialek a ty juz na piatunio czekasz hahahah kurwa daleka droga do piatku hahahharybka, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:u mmie po malu idzie do przodu..czekam na piatek piatunio piateczek i od soboty mamy wszyscy wolne czytaj syn ze szkoly maz ma urlop bede moze rzadziej zagladac ale ciesze sie ze bedziemy tyle czasu w domku bez wstawania wczesnego dzis zaspalabym do szkoly tak doticzka wrocila niewiem w ktory dzien tu byla
rybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ee sama se podrapie, seksic mi sie nie chce chodze spac nawet w zwyklej pizamie a nie koszulce nocnej
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:hej dziewczyny
Asha super ze tak szybko
Cwalinka podrap suty
Rybcia
Redchotka widze ze z moim mezem byscie pograli..ja nietstey jakos nie umiem w takie gry grac
Mik trzymam mega mocno kciuki
aja idac do biura wywachalam mcmufina no i musialam isc do maca zeby go zjesc z jajkiem i bekonem
Hey slonce...ty za to umiesz w karty podniety grac hahahahahAnia_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hey slonce...ty za to umiesz w karty podniety grac hahahahah
rybka, Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:taaa a po 3 dniach bedziesz miala dosc :PPPP
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość