Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam z rana
nie uwierzycie u mnie wczoraj cala rodzinka w lozkach byla o 21:20 pierwszy zasnal maz podczas gdy usypialam Jowi ja chyba odplynelam przed 22
ale mialam lekkiego stracha bo wialo dosc mocno a my mamy malo szczelne okna25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
IZUŚ trzymam kciuki
Cwalinko u nas tez wialo jak cholera poki co troche spokoju za ti mi sie spalo super tylko siusiu mnie budziloCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wlasnie wcinam sniadanko
potem zybkie ogrnianie
pozniej odstawiam mloda do babci na robienie ciasteczek
a ja ide pochodzic na spokojnie po sklepach potem 12:30 lekarz
pozeni jakis obiad i na 16 na balAnia_84, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Aaa co do klockow Iza dzięki za opinie kupilam je dlugo sie zastanswialam ske kupilsm jak nie teraz to pozniej bedzue sie bawil co do lego pozniej distanie jak bedzie większy
Cwalinka to masz dzien zaplanowany choc ja tez wet idziemy na kontrole z psiakiem po kastracji pozniej zakupy a po poludniu chyba pojdziemy do malwk AnusiCwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:witam z rana
nie uwierzycie u mnie wczoraj cala rodzinka w lozkach byla o 21:20 pierwszy zasnal maz podczas gdy usypialam Jowi ja chyba odplynelam przed 22
ale mialam lekkiego stracha bo wialo dosc mocno a my mamy malo szczelne okna
Trzymam kciuki za lekarza Kasiu i daj znać koniecznie ! :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 12:05
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Witam z rana
IZUŚ trzymam kciuki
Cwalinko u nas tez wialo jak cholera poki co troche spokoju za ti mi sie spalo super tylko siusiu mnie budzilo
Dobrze że je kupiłaś bardzo fajne miłego dnia spokojnego przede wszystkim :*Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:A ja dzisiaj w bardzo dobrym humorze , na razie bynajmniej
Wystartowałam w górę także zaczyna się odliczanie
Miłego dnia
my juz po wizycie u weterynarza, zakupach
o 16 idziemy w odwiedziny do Małej Ani
hej Asha jak tam samopoczucie ??25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam wszystkie kochane
Izus trzymam kciuki i czekam
Red udanych lowow
Aniu slodkiej wizyty
Zuza no to odliczmay
Asha jak tam?
Maniek spokojnej soboty
ja po lekarz TSH super
wit D do dupy dostalamkropelki wizyta za 3-4 miesiaceAnia_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane, wracam wlasnie...lzami sie zapalam ale uspokajam sie pomalu...zyje jedno dzieciątko, to największe z nie podzielonego pęcherzyka i ma sie dobrze. Dwa obumarly...gin powiedział, ze to dla mnie teraz zla wiadomość ale tak naprawdę najlepsza jaka moglam dzis uslyszec...ze gdyby zyly trzy to byliby bardzo wysokie ryzyko utraty wszystkich dzieciaczkow a tak mam jedno i ma sie dobrze...straszne to jest...mam mieszane uczucia teraz..mjest mi niedobrze, nerwy mi puscily, zryczalam sie jak glupia cisnienie skoczyli...eeech...