Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Dzięki Kochane moje
Asiunia czytam że pięknie pozałatwiałaś sobie sporo rzeczy
Cieszę się... A w razie gdyby ta kiecka druga była do bani to przynajmniej tą co masz do poprawy to możesz złożyć?
Staraczka bierzesz coś na to choróbsko?
Hey slonce....ja bym chciala wlasnie zeby ta co mam i co ja musze zszyc sie nadawala bo ona jest zajebista w cholere.....i mam nadzieje ze to wlasnie ja ubiore a nie tamta25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey slonce....ja bym chciala wlasnie zeby ta co mam i co ja musze zszyc sie nadawala bo ona jest zajebista w cholere.....i mam nadzieje ze to wlasnie ja ubiore a nie tamta
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hey slonce....ja bym chciala wlasnie zeby ta co mam i co ja musze zszyc sie nadawala bo ona jest zajebista w cholere.....i mam nadzieje ze to wlasnie ja ubiore a nie tamta
a Ty złota rączka jesteś to mam nadzieję że coś fajnego wyskubiesz z tej kiecki....aaaaaaa....piknie będzie25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Mikus mocno mocno bede trzymac kciuki &&&&&& asha super ze juz troche zalatwione ciesze sie razem z toba staraczka niezartuj to ten troll naprawde istnieje??? kuzwa istnieja tacy ludzie??? Szok...
Cwalinka, mik82, 25staraczka25, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:Mikus mocno mocno bede trzymac kciuki &&&&&& asha super ze juz troche zalatwione ciesze sie razem z toba staraczka niezartuj to ten troll naprawde istnieje??? kuzwa istnieja tacy ludzie??? Szok...
Hey Ryba gdzie ty sie chowasz ostatnioCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hey Ryba gdzie ty sie chowasz ostatnio
-
nick nieaktualnyrybka wrote:Hej hej..a schowalam sie na pare dni. potrzebowalam odpoczynku pisalam wam o tym a wczoraj z trolem sie klocilam i dzis z deczka tez pozatym owu niebylo..dong mi go zahamowal wiem jak sie czuje po owu a jak teraz..
-
25staraczka25 wrote:dong by Ci owu zatrzymał ? a to nie jest na właśnie lepszą pracę jajniorów ?? może jeszcze nic straconego kochana
-
nick nieaktualny