Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Mik to kiedy mam zaczac brac dupka i 3 jedna tabletka wystarczy? bo nie mam ich duzo
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane..niebylo mnie od rana bo bylam w szkole na tak zwanym dniu otwartym..potem jak weszlam sie wkurzylam bo troll wrocil ale juz ja zlewam jest dla mnie nieistniejaca istota..co tam slychac?asha sukienka jak tam??cwalinko zdrowka zycze..staraczko mowisz ze juz posprzatalas??redka dotik gdzie ty sie do licha podziewasz co???wracaj!!amelcio izko mikus mamutek
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyznalazłam te dziewuchę na fb o Boże ona tak naprawdę rybko to w tym najgorsze niech sobie zyje w tym swoim kolorowym światku mężatką nigdy nie była a jedyne co mogę napisać jaka matka taka córka (nie obrażając nikogo ale pewne zachowania wynosi się z domu )
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siemanko dziewuszki
Troche zalatwilismy dzisiaj ciasto zamowilam z wodeczka -polskie , bukiet zamowiony, grawerowanie zamowione, knajpa obgadana chociaz troche mnie wrylo jak zobaczylam bo malenstwo no i material znalazlam do sukienki takze zdziebko ogarnelismy....jeszcze jutro rano do urzedu podskoczymy zobaczyc jak to wyglada ale ogolnie troche zalatwilismy jutro ma dojechac tamta sukienka wiec zobacze nareszcie co i jak
Widze ze temat laski z tamtego forum dalej was meczy
Co poza tym?
25staraczka25, Cwalinka, rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Siemanko dziewuszki
Troche zalatwilismy dzisiaj ciasto zamowilam z wodeczka -polskie , bukiet zamowiony, grawerowanie zamowione, knajpa obgadana chociaz troche mnie wrylo jak zobaczylam bo malenstwo no i material znalazlam do sukienki takze zdziebko ogarnelismy....jeszcze jutro rano do urzedu podskoczymy zobaczyc jak to wyglada ale ogolnie troche zalatwilismy jutro ma dojechac tamta sukienka wiec zobacze nareszcie co i jak
Widze ze temat laski z tamtego forum dalej was meczy
Co poza tym?
nie męczy a chciałam tak z ciekawości sprawdzić czy ona jest "żywa"
po za tym to choroby nas łapią i nudaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny