Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Zauważyłam co tam u Ciebie? :-*
pozanlam tam dziewczyne ktora adoptowala dwoch chlopcow..i jakos tak znalazlam w realu osobe ktora ma podobny problem ktora przeszl cala procedure adopcyjna25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:aa dobrze zapisalam sie do orfilame ..i juz buduje wlasny zespol
pozanlam tam dziewczyne ktora adoptowala dwoch chlopcow..i jakos tak znalazlam w realu osobe ktora ma podobny problem ktora przeszl cala procedure adopcyjna
Przynajmniej mam taką nadziejęCwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja kiedys bylam konsultantka Avonu
Aniu dobrze miec z kim pogadac
ale te kosmetyki mi ostanio lepiej podchodzily od avonu zaczelam miec uczulenie ;/25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:mandarynki kojarza mi sie najbardziej ze swietami zawsze tego bylo pelno na stole banany mandarynki i ananasy
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Na czosnek no i na bzykanie juz nie mam a na wszystko inne straszna
a ja mam ogromna ochote na kocyk i tv i cisze w domciu
poza tym na te oceny roczne juz patrzec nie umiem25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no poparz a jednak na cos nie masz ;P
a ja mam ogromna ochote na kocyk i tv i cisze w domciu
poza tym na te oceny roczne juz patrzec nie umiem -
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Domyślam się musze się zabrać za porządki wiec uciekam ale wrócę nie długo i tak sama cały czas cholera do soboty wczoraj arek wrócił o 10 po północy a na dzisiaj mieli 172 osoby na rano i 190 na wieczór masakra
-
25staraczka25 wrote:Na wszystko mam ochotę teraz
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość