Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Leżę w łóżku i się kupuje paliczki nawet czuje
Bidulko, a w UK nawet normalnych leków nie kupisz, tylko paracetamol . Herbata z cytryną, czosneczek jak Małż z pracy przywiezie , szalik na gardło i może jakieś tablety do ssania?25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:TŁUMACZA !!!
Bidulko, a w UK nawet normalnych leków nie kupisz, tylko paracetamol . Herbata z cytryną, czosneczek jak Małż z pracy przywiezie , szalik na gardło i może jakieś tablety do ssania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Idzie idzie tak jak w tamtym roku szedł i w sumie my w Londynie tego nie odczuliśmy bardzo . Tamiza trochę z górę poszła i wiało mam nadzieję że teraz tez tak będzie
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:A ty jak marnut w porządku wszystko?
Cwalinka - no ponoć idzie, ale chyba z morza między Norwegią a Anglią? Albo i nie . Ja mam teraz idealną wymówkę na każdą palniętą głupotę: grudzień, to wszystko tłumaczy .Cwalinka, 25staraczka25, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:No co Ty ? Ja z grudnia, u mnie nigdy nie będzie w porządku !
Cwalinka - no ponoć idzie, ale chyba z morza między Norwegią a Anglią? Albo i nie . Ja mam teraz idealną wymówkę na każdą palniętą głupotę: grudzień, to wszystko tłumaczy .marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ojj napilabym sie tkaiej mietki z wlasnoogrodowych suszonych lisci
Cwalinka lubi tę wiadomość