Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Red - Ty gówniaro! I to z grudnia jeszcze! Przegrałaś życie na starcie, wiesz o tym
? Jak się dziś czujesz po Dongu?
Staraczka - u mnie ostatnio też książki na tapecie. O zwierzątkach, traktorach i roślinkach - chyba rolnikiem zostanę po takim przeszkoleniu.
Cwalinka - a Ciebie co dorwało, grypa czy przeziębienie zwykłe? Na takie dolegliwości najlepszy rumianek (rum i Janek) w łóżku
!
Asha a Twoja teściowa z takich co to nie idzie się dogadać, czy po prostu obrazi się jak wybierzesz nie tę sukienkę co jej się podoba?
Cwalinka, Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Cześć dziewczyny!
Red - Ty gówniaro! I to z grudnia jeszcze! Przegrałaś życie na starcie, wiesz o tym
Staraczka - u mnie ostatnio też książki na tapecie. O zwierzątkach, traktorach i roślinkach - chyba rolnikiem zostanę po takim przeszkoleniu.
Cwalinka - a Ciebie co dorwało, grypa czy przeziębienie zwykłe? Na takie dolegliwości najlepszy rumianek (rum i Janek) w łóżku
!
Asha a Twoja teściowa z takich co to nie idzie się dogadać, czy po prostu obrazi się jak wybierzesz nie tę sukienkę co jej się podoba?
Hey Maniek...
Raz ze focha moglaby miec a dwa, ze ona nie slucha zbytnio co ja lubie a czego nie i jak jej mowie ze chce zielone to ona mi daje czerwone wiec mnie wkurwia krotko mowiacmik82, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Red - Ty gówniaro
! I to z grudnia jeszcze! Przegrałaś życie na starcie, wiesz o tym
Dziś nie tak senna jak wczoraj, ale za to to gówno z każdym dniem jedzie coraz bardziej i powoli zaczynam mieć odruch wymiotny po nim...
Na kogoś też tak ten dziad działa?
Asha powodzenia, Cwalinka jeszcze raz zdrowia!
W sumie, to miłego dnia wszystkim...Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Cześć laski!
Dziś nie tak senna jak wczoraj, ale za to to gówno z każdym dniem jedzie coraz bardziej i powoli zaczynam mieć odruch wymiotny po nim...
Na kogoś też tak ten dziad działa?
Asha powodzenia, Cwalinka jeszcze raz zdrowia!
W sumie, to miłego dnia wszystkim...
ja tam wcale nie czulam ze go lykam, oprocz tego ze spiaca bylam ale w sumie dalej jestem wiec to pewnie nie jego wina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Cwalinka - To na pewno ta nowa robota Cię tak wykańcza! Kuruj się, zdrówka życzę!
Asha wrote:Hey Maniek...
Raz ze focha moglaby miec a dwa, ze ona nie slucha zbytnio co ja lubie a czego nie i jak jej mowie ze chce zielone to ona mi daje czerwone wiec mnie wkurwia krotko mowiac. Czy na ślubie dzieci kobietom uwalnia się jakiś hormon teściowej czy jakieś szczególne synapsy się odblokowują
? Wcale się nie dziwię, że jej tam nie chcesz, jeszcze ona by Ci żyłę ruszała, jakby mało nerwów było
.
Red - popijasz szklanką mleka tego Donga? Bo jak ja kiedyś próbowałam popijać wodą to czułam się podobnie jak Ty, a mleko jakoś "neutralizowało" te nieprzyjemne doznania.
mik82, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Hej laski
Ashu trzymam kciuki żeby Cię już nic nie wkurwiało przed ślubem(marzenie
)
Red ja pierwszy cykl czułam tego donga...potem nie robił mi różnicy
Cwalinka zdrówka życzę Kochana
Marnut mówisz że się douczasz z dzieciowych książeczek
Dobrego dnia wszystkim życze....ja dziś znów gina zaliczam i dowiem się pewnie kiedy insemkaCwalinka, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane jak tam co tam?
Cwalinka zdrówka! Ja się dzisiaj też obudziłam w gorszym stanie niż wczoraj tzn zawalony nos gardło . Leżę w łóżku i się kupuje paliczki nawet czuje
Asha naspokojnie dzisiaj! :-* dasz radę jak juz dzisiaj załatwicie to już będzie z górkitrzymam kciuki .
Red bidulkoto spróbuj tak jak dziewczyny radzą no oby Ci przeszło szybko :-*
Miki kochana to mam nadzieję że jak najszybciej! :-* zaciskam kciuki
Marnut hahahah ty jesteś na tym etapie . Ja wczoraj przeczytalam 2 książki Manueli Gretkowskiej uwielbiamCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny