X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry bardzo :)
    witam sie z kawusia :D
    Asha trzymam kciuki za zalatwianie dzisiejszy spraw

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry z kawka :-D

Nie dziekuje Cwalinka ;-)
    Pies mnie ichni budzil w nocy :-/ i znowu durne sny mialam , znowu sie nie wyspalam :-/
    Owu potwierdzona wiec juz nie mierze :-D spokoj bedzie :-D

A ty co...w robocie?

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez ovu potwierdzona
    a ja no coz dlaej klepie ocenki ;p

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Red - Ty gówniaro :D! I to z grudnia jeszcze! Przegrałaś życie na starcie, wiesz o tym :D? Jak się dziś czujesz po Dongu?

Staraczka - u mnie ostatnio też książki na tapecie. O zwierzątkach, traktorach i roślinkach - chyba rolnikiem zostanę po takim przeszkoleniu ;).

Cwalinka - a Ciebie co dorwało O.o, grypa czy przeziębienie zwykłe? Na takie dolegliwości najlepszy rumianek (rum i Janek) w łóżku ;D!

Asha a Twoja teściowa z takich co to nie idzie się dogadać, czy po prostu obrazi się jak wybierzesz nie tę sukienkę co jej się podoba :/?

Cwalinka, Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Manius :)
    a mnie chyba jakies przeziebienie, i gardelko, wzielam lek przeciwalergiczny i zobacyzmy cos ie bedzie dzialo

marnut lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Red - Ty gówniaro :D! I to z grudnia jeszcze! Przegrałaś życie na starcie, wiesz o tym :D? Jak się dziś czujesz po Dongu?

Staraczka - u mnie ostatnio też książki na tapecie. O zwierzątkach, traktorach i roślinkach - chyba rolnikiem zostanę po takim przeszkoleniu ;).

Cwalinka - a Ciebie co dorwało O.o, grypa czy przeziębienie zwykłe? Na takie dolegliwości najlepszy rumianek (rum i Janek) w łóżku ;D!

Asha a Twoja teściowa z takich co to nie idzie się dogadać, czy po prostu obrazi się jak wybierzesz nie tę sukienkę co jej się podoba :/?

Hey Maniek...
    Raz ze focha moglaby miec a dwa, ze ona nie slucha zbytnio co ja lubie a czego nie i jak jej mowie ze chce zielone to ona mi daje czerwone wiec mnie wkurwia krotko mowiac :-/

mik82, marnut lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    czesc Manius :)
    a mnie chyba jakies przeziebienie, i gardelko, wzielam lek przeciwalergiczny i zobacyzmy cos ie bedzie dzialo

:-/ to tak srednio :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    :-/ to tak srednio :-/
    ano srednio no ale moge tylko probowac sie leczyc

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ano srednio no ale moge tylko probowac sie leczyc

Czosneczek, witaminki i jedziesz :-D

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć laski!

Dziś nie tak senna jak wczoraj, ale za to to gówno z każdym dniem jedzie coraz bardziej i powoli zaczynam mieć odruch wymiotny po nim... :-/
    Na kogoś też tak ten dziad działa? :O

Asha powodzenia, Cwalinka jeszcze raz zdrowia!
    W sumie, to miłego dnia wszystkim... :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Czosneczek, witaminki i jedziesz :-D
    WCZORAJ zarlam sos czosnkowy, dzis tez bede a na kolacjhe chyba zrobie zapiekaneczki z czosnkiem :D
    hmm musze sobie jeszcze rutinoscorb poszukac :D

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Cześć laski!

Dziś nie tak senna jak wczoraj, ale za to to gówno z każdym dniem jedzie coraz bardziej i powoli zaczynam mieć odruch wymiotny po nim... :-/
    Na kogoś też tak ten dziad działa? :O

Asha powodzenia, Cwalinka jeszcze raz zdrowia!
    W sumie, to miłego dnia wszystkim... :-D
    witaj red
    ja tam wcale nie czulam ze go lykam, oprocz tego ze spiaca bylam ale w sumie dalej jestem wiec to pewnie nie jego wina

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    witaj red
    ja tam wcale nie czulam ze go lykam, oprocz tego ze spiaca bylam ale w sumie dalej jestem wiec to pewnie nie jego wina
    Teraz to śpiąca po ovu jesteś... :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Teraz to śpiąca po ovu jesteś... :-P
    NIE NO BEZ JAJ :P
    wczoraj uspalam mloda zeszlam na dol do mojego zaleglam pod kocykiem przed tv i odplynelam :P i to bylo cos przed 21 zgarnal mnie na gore jak szedl juz spac przed 23 :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cwalinka - To na pewno ta nowa robota Cię tak wykańcza ;D! Kuruj się, zdrówka życzę!
    Asha wrote:
    Hey Maniek...
    Raz ze focha moglaby miec a dwa, ze ona nie slucha zbytnio co ja lubie a czego nie i jak jej mowie ze chce zielone to ona mi daje czerwone wiec mnie wkurwia krotko mowiac :-/
    O kurwa, widać że jak świat światem teściowe wszędzie są takie same, czasy i nacje nie mają znaczenia O.o. Czy na ślubie dzieci kobietom uwalnia się jakiś hormon teściowej czy jakieś szczególne synapsy się odblokowują :D? Wcale się nie dziwię, że jej tam nie chcesz, jeszcze ona by Ci żyłę ruszała, jakby mało nerwów było :/.

Red - popijasz szklanką mleka tego Donga? Bo jak ja kiedyś próbowałam popijać wodą to czułam się podobnie jak Ty, a mleko jakoś "neutralizowało" te nieprzyjemne doznania.

mik82, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski
    Ashu trzymam kciuki żeby Cię już nic nie wkurwiało przed ślubem ;-) (marzenie :-D )
    Red ja pierwszy cykl czułam tego donga...potem nie robił mi różnicy :-)
    Cwalinka zdrówka życzę Kochana
    Marnut mówisz że się douczasz z dzieciowych książeczek ;-)
    Dobrego dnia wszystkim życze....ja dziś znów gina zaliczam i dowiem się pewnie kiedy insemka :-/

Cwalinka, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mIK TYLKO DAJ NAM SZYBKO ZNAC PO TYM GINIE A NIE ZE ZNOWU BEDZIEMY PO SUFICIE CHODZIC

25staraczka25, marnut, mik82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane jak tam co tam? <3
    Cwalinka zdrówka! Ja się dzisiaj też obudziłam w gorszym stanie niż wczoraj tzn zawalony nos gardło . Leżę w łóżku i się kupuje paliczki nawet czuje :-/
    Asha naspokojnie dzisiaj! :-* dasz radę jak juz dzisiaj załatwicie to już będzie z górki <3 trzymam kciuki .
    Red bidulko :-( to spróbuj tak jak dziewczyny radzą no oby Ci przeszło szybko :-*
    Miki kochana to mam nadzieję że jak najszybciej! :-* zaciskam kciuki <3
    Marnut hahahah ty jesteś na tym etapie . Ja wczoraj przeczytalam 2 książki Manueli Gretkowskiej uwielbiam :-) :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    mIK TYLKO DAJ NAM SZYBKO ZNAC PO TYM GINIE A NIE ZE ZNOWU BEDZIEMY PO SUFICIE CHODZIC
    O to to :-)

Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zUZA W TAKIM RAZIE ZDROWKA

‹‹ 3547 3548 3549 3550 3551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ