Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Red - Ty gówniaro ! I to z grudnia jeszcze! Przegrałaś życie na starcie, wiesz o tym ? Jak się dziś czujesz po Dongu?
Staraczka - u mnie ostatnio też książki na tapecie. O zwierzątkach, traktorach i roślinkach - chyba rolnikiem zostanę po takim przeszkoleniu .
Cwalinka - a Ciebie co dorwało , grypa czy przeziębienie zwykłe? Na takie dolegliwości najlepszy rumianek (rum i Janek) w łóżku !
Asha a Twoja teściowa z takich co to nie idzie się dogadać, czy po prostu obrazi się jak wybierzesz nie tę sukienkę co jej się podoba ?Cwalinka, Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Cześć dziewczyny!
Red - Ty gówniaro ! I to z grudnia jeszcze! Przegrałaś życie na starcie, wiesz o tym ? Jak się dziś czujesz po Dongu?
Staraczka - u mnie ostatnio też książki na tapecie. O zwierzątkach, traktorach i roślinkach - chyba rolnikiem zostanę po takim przeszkoleniu .
Cwalinka - a Ciebie co dorwało , grypa czy przeziębienie zwykłe? Na takie dolegliwości najlepszy rumianek (rum i Janek) w łóżku !
Asha a Twoja teściowa z takich co to nie idzie się dogadać, czy po prostu obrazi się jak wybierzesz nie tę sukienkę co jej się podoba ?
Hey Maniek...
Raz ze focha moglaby miec a dwa, ze ona nie slucha zbytnio co ja lubie a czego nie i jak jej mowie ze chce zielone to ona mi daje czerwone wiec mnie wkurwia krotko mowiacmik82, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Red - Ty gówniaro ! I to z grudnia jeszcze! Przegrałaś życie na starcie, wiesz o tym ? Jak się dziś czujesz po Dongu?
Dziś nie tak senna jak wczoraj, ale za to to gówno z każdym dniem jedzie coraz bardziej i powoli zaczynam mieć odruch wymiotny po nim...
Na kogoś też tak ten dziad działa?
Asha powodzenia, Cwalinka jeszcze raz zdrowia!
W sumie, to miłego dnia wszystkim...Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Cześć laski!
Dziś nie tak senna jak wczoraj, ale za to to gówno z każdym dniem jedzie coraz bardziej i powoli zaczynam mieć odruch wymiotny po nim...
Na kogoś też tak ten dziad działa?
Asha powodzenia, Cwalinka jeszcze raz zdrowia!
W sumie, to miłego dnia wszystkim...
ja tam wcale nie czulam ze go lykam, oprocz tego ze spiaca bylam ale w sumie dalej jestem wiec to pewnie nie jego wina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Cwalinka - To na pewno ta nowa robota Cię tak wykańcza ! Kuruj się, zdrówka życzę!
Asha wrote:Hey Maniek...
Raz ze focha moglaby miec a dwa, ze ona nie slucha zbytnio co ja lubie a czego nie i jak jej mowie ze chce zielone to ona mi daje czerwone wiec mnie wkurwia krotko mowiac
Red - popijasz szklanką mleka tego Donga? Bo jak ja kiedyś próbowałam popijać wodą to czułam się podobnie jak Ty, a mleko jakoś "neutralizowało" te nieprzyjemne doznania.
mik82, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Hej laski
Ashu trzymam kciuki żeby Cię już nic nie wkurwiało przed ślubem (marzenie )
Red ja pierwszy cykl czułam tego donga...potem nie robił mi różnicy
Cwalinka zdrówka życzę Kochana
Marnut mówisz że się douczasz z dzieciowych książeczek
Dobrego dnia wszystkim życze....ja dziś znów gina zaliczam i dowiem się pewnie kiedy insemkaCwalinka, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane jak tam co tam?
Cwalinka zdrówka! Ja się dzisiaj też obudziłam w gorszym stanie niż wczoraj tzn zawalony nos gardło . Leżę w łóżku i się kupuje paliczki nawet czuje
Asha naspokojnie dzisiaj! :-* dasz radę jak juz dzisiaj załatwicie to już będzie z górki trzymam kciuki .
Red bidulko to spróbuj tak jak dziewczyny radzą no oby Ci przeszło szybko :-*
Miki kochana to mam nadzieję że jak najszybciej! :-* zaciskam kciuki
Marnut hahahah ty jesteś na tym etapie . Ja wczoraj przeczytalam 2 książki Manueli Gretkowskiej uwielbiamCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny