Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarnut wrote:A na naszym ulubionym wątku pojawiła się Red. Nie zdzierżyła .
Marnut, jesteśmy w tym samym wieku, no sory, jesteś starsza, o równo 2 tygodnie.
Za to z Cwalinką jesteśmy imienniczkami...
Tym optymistycznym akcentem mówię Wam dobranoc! :-*Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siema laski
Dojechalismy...4 wypadki po drodze byly zalamka
Widze same zjeby z grudnia na forum nie ma z kim gadac hahhahahh
Styrana jestem, weszlam na kwilke tylko dobranoc powiedziec25staraczka25, mik82, Cwalinka, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Siema laski
Dojechalismy...4 wypadki po drodze byly zalamka
Widze same zjeby z grudnia na forum nie ma z kim gadac hahhahahh
Styrana jestem, weszlam na kwilke tylko dobranoc powiedziec
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:masakra nudzę się jak cholera tv się znudziło internet się nudzi czytałam książkę nawet haha a Ty jak , lepszy nastrój ??
Hahaha moze to i dobrze ksiazka to w sumie najlepsze wyjscie moim zdaniem z tych trech
Aj tam lepszy hahahahah zobaczymy jutro czy cos zalatwimy25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hahaha moze to i dobrze ksiazka to w sumie najlepsze wyjscie moim zdaniem z tych trech
Aj tam lepszy hahahahah zobaczymy jutro czy cos zalatwimy
nie wolisz sobie kupić sukienki gdzieś w Londynie w jakims salonie przymierzyć itd. oszczędzisz sobie stresu z czekaniem na listonosza no i rozczarowaniem
co było nie tak z ta suknią ?? -
25staraczka25 wrote:załatwicie
nie wolisz sobie kupić sukienki gdzieś w Londynie w jakims salonie przymierzyć itd. oszczędzisz sobie stresu z czekaniem na listonosza no i rozczarowaniem
co było nie tak z ta suknią ??
Zamowilam dwie sukienki...jedna wam pokazalam..imjej jeszcze nie mam, i druga, ktora dzisiaj rano przyszla....ktora mi sie bardziej podoba.....zle ma spodnice wszyta ale mozliwe ze cos podkombinuje sama z nia...jutro musze poszukac w sklepie z materialami i sie zobaczy ale tak jak jest to nie moze zostac -
nick nieaktualnyAsha wrote:Zamowilam dwie sukienki...jedna wam pokazalam..imjej jeszcze nie mam, i druga, ktora dzisiaj rano przyszla....ktora mi sie bardziej podoba.....zle ma spodnice wszyta ale mozliwe ze cos podkombinuje sama z nia...jutro musze poszukac w sklepie z materialami i sie zobaczy ale tak jak jest to nie moze zostac
musi być idealnie to oczywisteAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Kupic w Londynie teoretycznie bym mogla ale....
1) zamowilam tamta i byc moze bedzie dobra, wiec bez sensu teraz kupowac
2) gdybym miala isc kupowac sukienke musialabym wziac ze soba tesciowa a tego napewno nie chce25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny