Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Czesc laseczki...
Widze wracamy do normalnosci po malumilutko
Hey Mamut dawno cie nie bylo
My jedziemy do Londynu niedlugo wiec nie dam rady sie juz dzisiaj odezwacsukienka dzisiaj przyszla i chujnia jest
wiec wkurwa zalapal
szkoda slow
Trzymajcie sie cieplo i do napisania laseczki, pewnie jutro z kawka
BuziaczkiSwoja droga polecam salon sukien ślubnych davidsbridal w Westfield
dobre ceny i duzy wybór
przymierzaj na miejscu najgorzej zamawiać nigdy nie wiesz jak zdjecie zostało przerobione ...
Dużo cierpliwości i do jutra kochanaCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak nie urok to sraczka, Asha
. Szkoda z tą sukienką, bardzo ładnie się prezentowała na zdjęciu. Ale może nie wszystko stracone? Może da się podobną wypożyczyć czy kupić w salonie co Staraczka poleca?
Widzę, że dzielnie walczysz Staraczka, razem z Rybką. Niektórym nie przetłumaczysz
. Zagorzali hitlerowcy do końca siedzieli na ławach Sądowych i nie mieli pojęcia o co kaman, dlaczego są sądzeni, skoro ich poglądy są słuszne i oni nic złego nie zrobili.
No, ale ja z grudnia, to się mogę nie znać.
Będę z doskoku, bo czas mieszkanie ogarnąć, skoro lepiej się czuję.
25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Jak nie urok to sraczka, Asha
. Szkoda z tą sukienką, bardzo ładnie się prezentowała na zdjęciu. Ale może nie wszystko stracone? Może da się podobną wypożyczyć czy kupić w salonie co Staraczka poleca?
Widzę, że dzielnie walczysz Staraczka, razem z Rybką. Niektórym nie przetłumaczysz
. Zagorzali hitlerowcy do końca siedzieli na ławach Sądowych i nie mieli pojęcia o co kaman, dlaczego są sądzeni, skoro ich poglądy są słuszne i oni nic złego nie zrobili.
No, ale ja z grudnia, to się mogę nie znać.
Będę z doskoku, bo czas mieszkanie ogarnąć, skoro lepiej się czuję.
a ja tam lubię walczyć
chętnie rozjechałabym ją walcem jeszcze na gorącym asfalcie
(trochę psychozą podjeżdża
)
nie martw się u mnie połowa rodziny z GrudniaCwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:lubisz nawracac ludzi mowisz?
nie mam paranoi że każdy musi myśleć jak ja tylko dziewczyna z deka się pogubiła i już sama ze sobą się nie zgadza wnioskuję z nie których komentarzy
i choć nie ma to sensu czasem dobrze się pośmiać bo nerwować się już nie nerwuje
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny