Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Czesc laseczki...
Widze wracamy do normalnosci po malu milutko
Hey Mamut dawno cie nie bylo
My jedziemy do Londynu niedlugo wiec nie dam rady sie juz dzisiaj odezwac sukienka dzisiaj przyszla i chujnia jest wiec wkurwa zalapal szkoda slow
Trzymajcie sie cieplo i do napisania laseczki, pewnie jutro z kawka
Buziaczki
przymierzaj na miejscu najgorzej zamawiać nigdy nie wiesz jak zdjecie zostało przerobione ...
Dużo cierpliwości i do jutra kochanaCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak nie urok to sraczka, Asha . Szkoda z tą sukienką, bardzo ładnie się prezentowała na zdjęciu. Ale może nie wszystko stracone? Może da się podobną wypożyczyć czy kupić w salonie co Staraczka poleca?
Widzę, że dzielnie walczysz Staraczka, razem z Rybką . Niektórym nie przetłumaczysz . Zagorzali hitlerowcy do końca siedzieli na ławach Sądowych i nie mieli pojęcia o co kaman, dlaczego są sądzeni, skoro ich poglądy są słuszne i oni nic złego nie zrobili.
No, ale ja z grudnia, to się mogę nie znać .
Będę z doskoku, bo czas mieszkanie ogarnąć, skoro lepiej się czuję .25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Jak nie urok to sraczka, Asha . Szkoda z tą sukienką, bardzo ładnie się prezentowała na zdjęciu. Ale może nie wszystko stracone? Może da się podobną wypożyczyć czy kupić w salonie co Staraczka poleca?
Widzę, że dzielnie walczysz Staraczka, razem z Rybką . Niektórym nie przetłumaczysz . Zagorzali hitlerowcy do końca siedzieli na ławach Sądowych i nie mieli pojęcia o co kaman, dlaczego są sądzeni, skoro ich poglądy są słuszne i oni nic złego nie zrobili.
No, ale ja z grudnia, to się mogę nie znać .
Będę z doskoku, bo czas mieszkanie ogarnąć, skoro lepiej się czuję .
nie martw się u mnie połowa rodziny z GrudniaCwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:lubisz nawracac ludzi mowisz?
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny