X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Jeden wątek i tyle radości :D? Daj spokój, wczoraj nie wiedziałam czy tarzam się ze świnią czy sama jestem świnią w błocie :D.
    Czas wrócić w podpisie do oryginału... :-D

Ja święta również spędzam poza domem, więc ogarnąć trzeba tylko jak zwykle i choinkę ubrać u siebie i u rodziców. ^_^

25staraczka25, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Zazdroszczę rodzinnych Świąt, ale jak sobie siebie wyobrażę na codzień w takim "rodzinnym" stłoczeniu, to nie daję rady :D. Może dlatego, że wszyscy siedzieliby u nas non-stop :D. Teściowie nie mają więcej dzieci (tylko mój mąż), są na emeryturze od lat i (co tu dużo mówić) nie mają swojego życia, starają się żyć naszym :/. Moja mama jest samotna i choć ma znajomych i swoje zainteresowania, to wnuki i tak przysłoniły jej świat.
    Także albo masz bardzo zdrową rodzinę, co to się nie miesza jak nie trzeba - albo masz niewyczerpane pokłady cierpliwości :).

Na Sylwka planujesz jakąś imprezę w domu, czy tylko z Małżem?
    hmm nie nazwalabym swojej rodziny zdrowa ale w sumei dosc mocno jestem z nimi zwiazana, mieszkamy wszyscy w jednym miescie
    pogodzic wszystko jakos trzeba, moi rodzice maja nas 4 rodzice meza maja ich 2, oboje z tesciow nie naleza do osob wtracajacych sie moja mama w sumie tez nie, z ojcem roznie ale widuje go bardzo rzadko

sylwka w domu z para znajomych i Jowi :D

Redhotka, 25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    sylwka w domu z para znajomych i Jowi :D
    Miło :-)

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Ja święta również spędzam poza domem, więc ogarnąć trzeba tylko jak zwykle i choinkę ubrać u siebie i u rodziców. ^_^
    No i śledzia pod pierzynę wsadzić... :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:40

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Miło :-)
    standardowo od kilku lat :) i w sumie nie narzekam

25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Zuza :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    No i śledzia pod pierzynę wsadzić... :-D
    sledzia pod pierzyne??

25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na swieta mam juz z grubsza posprzatane jeszcze tylko ogarne raz jeszcze przed samymi swietami choinke ubieramy okolo20 grudnia wtedy maz i synek maja juz wolne 8-) jak ja z nimi wytrzymam do 7 stycznia???8-) wigilia najpierw u jednych rodzicow potem u drugich swieta tez jedno u jednych drugie u drugich wiec w domku nas przez te trzy dni niebedzie :-)

25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    czesc Zuza :D
    :D hello :D
    jak tam dzionek mija ?? ;)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka zuza <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysmy w sumie zawsze ubeirali chodzinke w wigilie tak bylo w moim domu rodzinnym ale mnie nosi coraz czesciej zeby ubierac wczesniej i poczuc ten klimat swiat

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    mysmy w sumie zawsze ubeirali chodzinke w wigilie tak bylo w moim domu rodzinnym ale mnie nosi coraz czesciej zeby ubierac wczesniej i poczuc ten klimat swiat
    :D dlatego ja mam już ubraną :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:49

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    my zawsze choinke ubieramy wczesniej i domek tez ozdabiamy wczesniej :-) jakos tak zeby jak piszesz poczuc w domku ten klimat swiateczny bo w sklepach to porazka juz od iks czasu lampki choinki itp 8-)

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cwalinko wyslij mi troszke sniegu prosze :-)

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka - ja rozumiem, ale nerwów szkoda, przecież ta panna się nie zmieni a Tobie humor popsuje. Lepiej myśleć o prezentach :D. Macie już kupione? Ja w lesie :/.

Cwalinka - u mnie to samo :), też się ubierało w Wigilię. Ale ja wtedy byłam dzieckiem a moja mama i babcia w kcuhni. Teraz ja stoję w kuchni a dzieci jeszcze za małe do ubierania. Także też wcześniej ubieramy, tyle że ja lubię żywe choinki (pięknie pachną) i lubię mieć ciepło w domu - więc wiecie co to znaczy? Masa igieł na dywanach i krótka żywotność. A Sylwek super!

Ten śledź pod pierzyną mnie zaintrygował, chyba że...to jakaś pieszczotliwa nazwa :D.

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez uwielbiam swieza i teraz sobie na nia pozwalam bo w domku, a jak sie rozsypie to wrzuce ja do kominka ;D
    dekorowac dom zawsze wczesniej dekorowalismy a choinka pozniej, JOwi odkad miala, 15 miesiecy ubierala z nami choinke, tylko zawsze to u mamy sie ubieralo tak rodzinnie mama w kuchni a ja z sisotra i dziecmi bawilysmy sie w ubieranie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Staraczka - ja rozumiem, ale nerwów szkoda, przecież ta panna się nie zmieni a Tobie humor popsuje. Lepiej myśleć o prezentach :D. Macie już kupione? Ja w lesie :/.

Cwalinka - u mnie to samo :), też się ubierało w Wigilię. Ale ja wtedy byłam dzieckiem a moja mama i babcia w kcuhni. Teraz ja stoję w kuchni a dzieci jeszcze za małe do ubierania. Także też wcześniej ubieramy, tyle że ja lubię żywe choinki (pięknie pachną) i lubię mieć ciepło w domu - więc wiecie co to znaczy? Masa igieł na dywanach i krótka żywotność. A Sylwek super!

Ten śledź pod pierzyną mnie zaintrygował, chyba że...to jakaś pieszczotliwa nazwa :D.
    :D a mam :) :) ja już wszystko mam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Tez uwielbiam swieza i teraz sobie na nia pozwalam bo w domku, a jak sie rozsypie to wrzuce ja do kominka ;D
    dekorowac dom zawsze wczesniej dekorowalismy a choinka pozniej, JOwi odkad miala, 15 miesiecy ubierala z nami choinke, tylko zawsze to u mamy sie ubieralo tak rodzinnie mama w kuchni a ja z sisotra i dziecmi bawilysmy sie w ubieranie
    też bym chciała żywą uwielbiam zapach choinki a tu nie da się :/ musze się radować sztuczną :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam jeszcze wszystkiego musze prezent dla mojej chrzesniaczki kupic i chrzesniaczki meza no i dla malza
    dodatkowo chcialoby sie jakies ozdoby dokupic ale najzwyczajniej w swiecie nie mam czasuc hodzic za tym

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spać mi się chce w goóle to chyba mnie choróbsko goni bo kości mnie bolą gardło i katar się zaczyna :/ kur.... jeszcze tego mi brakuje ...

‹‹ 3542 3543 3544 3545 3546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ