Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:nie no serio
wkurzyla ja bo sie wprosila na wigilie i moja tesciowka zaczyla szybko sie uwijac i tak sie uwinela ze w nocy z 23 na 24 wyladowala na porodowce
Czytam od początku ten wątek o grudniowych dzieciach i już mnie nijaka Bella na pierwszej stronie wkurwia, ale Marnut na szczęście tam była i ją trochę na ziemię sprowadzała...
Nigdy nie miałam problemów z moją datą urodzin, zawsze była dla mnie atutem... więc jak czytam teorie o niedowartościowanych dzieciach z powodu daty urodzenia to mnie grzeje!rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Rybka - ano widzisz jak samopoczucie . Wczoraj mi odpuściło (tylko mdłości zostały), wchodzę sobie spokojnie na forum, na lightowy wątek...i przez jakąś niezbyt zrównoważoną dziewczynkę zostaję tam cały dzień . Chociaż nie, nie przez nią. Przez siebie, bo ja naprawdę chciałam zrozumieć jak można przestać szanować matkę po wypadku, jak można odtrącić dziecko bo za dużo zje, jak można uważać że ofiary wypadków są im winne i co do cholery ma grudzień do akceptacji rówieśników (?) - nie udało mi się, ale powtórzę za Stanisławem Lemem: "Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." . Natomiast widzę, że wątek zyskuje na popularności .
A Ty jak Rybka, wznowisz starania, czy to raczej podejście "jak ma być to będzie"?
Staraczka - Ty się nie denerwuj, szkoda zdrowia, toż to troll . Jak to wczoraj jedna dziewczyna podsumowała "bo jeszcze prolaktyna skoczy" . Jak się udały zakupy w galerii? Jesteś nastawiona na świąteczne przeceny ? Pamiętam, że bawiło mnie to strasznie, że kiedy ja dopiero zaczynałam rozglądać się za prezentami (właśnie koło 10tego) oni już mieli "przeceny" i uważali, że sezon świąteczny się kończy .
Red - mój ty zmułku ! Nie bój nic, już niedługo! I miejmy nadzieję, że ostatni raz !
Mik - następna w kolejce po bliźniaki ! Będę trzymać kciuki.
Cwalinka - nie daj się zarzucić robotą w nowej pracy . Cieszę się, że Ci się podoba!
Asha - cierpliwości, bo czego innego życzyć w takiej nerwówce?
Pozdrawiam ciepło i miłego dnia życzę .rybka, Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Zonk...
Czytam od początku ten wątek o grudniowych dzieciach i już mnie nijaka Bella na pierwszej stronie wkurwia, ale Marnut na szczęście tam była i ją trochę na ziemię sprowadzała...
Nigdy nie miałam problemów z moją datą urodzin, zawsze była dla mnie atutem... więc jak czytam teorie o niedowartościowanych dzieciach z powodu daty urodzenia to mnie grzeje!rybka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak mamucik zgadzam sie z toba co do tamtego forum i narazie jestem tak wkurwiona ze niedam temu forum umrzec dopoki bella mi nie odpisze na moje pytanie hahahi twierdzi najpierw ze niema boga a potem ze bog upycha dzieci nam do brzucha??
a co do mioch staran mam je w dup...w tym cyklu!!! niemierze juz i niebede mam to gdzies!!!!Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:tak mamucik zgadzam sie z toba co do tamtego forum i narazie jestem tak wkurwiona ze niedam temu forum umrzec dopoki bella mi nie odpisze na moje pytanie hahahi twierdzi najpierw ze niema boga a potem ze bog upycha dzieci nam do brzucha??
a co do mioch staran mam je w dup...w tym cyklu!!! niemierze juz i niebede mam to gdzies!!!!25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:nie niebedzie zielono teraz jestem pewna na sto procent ze owulki niemialam
skup sie na przyjemnosciach grudnia
niedlugo swieta mozna zadbac o mega atmosfere w domciu
ja sie doczekac strojenia domku nie potrafie trzeba by niedlugo z Jowi zaczac akcje DEKORACJARedhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:tak mamucik zgadzam sie z toba co do tamtego forum i narazie jestem tak wkurwiona ze niedam temu forum umrzec dopoki bella mi nie odpisze na moje pytanie hahahi twierdzi najpierw ze niema boga a potem ze bog upycha dzieci nam do brzucha??
a co do mioch staran mam je w dup...w tym cyklu!!! niemierze juz i niebede mam to gdzies!!!!
Gdzieś, powiadasz? No tam też można mierzyć . A tak serio - myślę, że nawet jeden taki cykl "na luzie" pozwoli zregenerować siły psychiczne .
Co do Boga upychającego dzieci i Belli - jak mi nie omieszkała później zaznaczyć: to był żart! Ty też się na nim nie poznałaś i nie śmiałaś w głos? .
Widzę, że adrenaliny Wam brakuje, dziewczyny . Staraczka, Red, Rybka - weźcie sobie zaplanujcie skok ze spadochronem czy naukę jazdy na motorze czy coś, nie wiem, cholera, ale aż szkoda takich emocji na forumowego trolla .
Jak przygotowania do Świąt u Was? U mnie wszystko leży odłogiem i chyba za radą koleżanki omiotę kurze wzrokiem ciesząc się, że na Świeta będzie mama a nie teściowa, więc zrozumie.Cwalinka, rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie tez jeszcze odlogiem leza przygotowania do swiat
ale w sumie trza powoli ruszyc
musze tez w koncu sie dowiedziec co mam na ta wigilie przygotowac
ale jakies ciacho sie przyda tylko ze to w sumie na ostatnia chwile
swiat w zasadzie prawie wcale nie spedzam w domu bo na kolacje do brata po kolacji do tesciow pierwszy dzien swiat standardowo u taty na obiedzie, drugi dzien swiat u tesciow na obiedzie i tak zleci potem kilka dni w pracy i sylwek w domciurybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:u mnie tez jeszcze odlogiem leza przygotowania do swiat
ale w sumie trza powoli ruszyc
musze tez w koncu sie dowiedziec co mam na ta wigilie przygotowac
ale jakies ciacho sie przyda tylko ze to w sumie na ostatnia chwile
swiat w zasadzie prawie wcale nie spedzam w domu bo na kolacje do brata po kolacji do tesciow pierwszy dzien swiat standardowo u taty na obiedzie, drugi dzien swiat u tesciow na obiedzie i tak zleci potem kilka dni w pracy i sylwek w domciu
Także albo masz bardzo zdrową rodzinę, co to się nie miesza jak nie trzeba - albo masz niewyczerpane pokłady cierpliwości .
Na Sylwka planujesz jakąś imprezę w domu, czy tylko z Małżem?Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny witam się dopiero teraz bo odprawiałam męża do pracy
Marnut dobrze Cię widzieć w naszych stronach Gdzie się szlajałaś ??
Cwalinka to dobrze patrz ile zaoszczędzisz na tym całym gotowaniu i prądu i gazu i swojej energii
Asia jak tam dzisiaj nastrój ??
Red Rybka tak ten wątek powala
Przesledziłam ta laskę trochę siedzi chyba cały czas na rocznikach 92-95 ale masakra naprawdę ... Marnut mi nie brak adrenaliny , ja nie cierpię ludzi pokroju belli co to nie szanują nikogo oprócz siebie i nawet jeśli pisała to dla żartu czy dla zabawy niech wie że żadnej z nas to nie śmieszy a teraz koniec z tym popaprańcem życiowym
Co tam Dziewczynki ????Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Zazdroszczę rodzinnych Świąt, ale jak sobie siebie wyobrażę na codzień w takim "rodzinnym" stłoczeniu, to nie daję rady . Może dlatego, że wszyscy siedzieliby u nas non-stop . Teściowie nie mają więcej dzieci (tylko mój mąż), są na emeryturze od lat i (co tu dużo mówić) nie mają swojego życia, starają się żyć naszym . Moja mama jest samotna i choć ma znajomych i swoje zainteresowania, to wnuki i tak przysłoniły jej świat.
Także albo masz bardzo zdrową rodzinę, co to się nie miesza jak nie trzeba - albo masz niewyczerpane pokłady cierpliwości .
Na Sylwka planujesz jakąś imprezę w domu, czy tylko z Małżem?Redhotka, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny