Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane ja nareszcie mam troche czasu zeby zasisac i poczyac
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde, zawsze pytam moich co chcą i robimy "składkowe" prezenty. Jak dysponujemy kwotą 150-200zł/osobę to coś fajnego zawsze można sobie wybrać. A w tym roku się tym nie zajęłam, przez rzyganie tęczą - i widzę, że nikt inny nie przejął pałeczki . Także mus rodzinkę skrzyknąć.
Dzieciakom w tym roku zamiast 1000 pierdółek chcemy kupić albo samochodziki-jeździki (mają jeden i bawią się tym jak głupie, aż go łamią) albo małą trampolinę . Małżowi nie mam pojęcia, pewnie jaką płytę będzie chciał, meloman jeden. A mama i brat to już enigma, niech sami się martwią co chcą . Dziadkom jak zwykle jakieś pierdółki i tak chyba zejdzie. Co Wy kupiłyście? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Kurde, zawsze pytam moich co chcą i robimy "składkowe" prezenty. Jak dysponujemy kwotą 150-200zł/osobę to coś fajnego zawsze można sobie wybrać. A w tym roku się tym nie zajęłam, przez rzyganie tęczą - i widzę, że nikt inny nie przejął pałeczki . Także mus rodzinkę skrzyknąć.
Dzieciakom w tym roku zamiast 1000 pierdółek chcemy kupić albo samochodziki-jeździki (mają jeden i bawią się tym jak głupie, aż go łamią) albo małą trampolinę . Małżowi nie mam pojęcia, pewnie jaką płytę będzie chciał, meloman jeden. A mama i brat to już enigma, niech sami się martwią co chcą . Dziadkom jak zwykle jakieś pierdółki i tak chyba zejdzie. Co Wy kupiłyście?
u nas kraza listy zapotrzebowac listy prezentow wiec jako takich problemow nie mam -
nick nieaktualny
-
ojjjj miodzik mniami z cytrynka
moj nastroj ok
jakos ostatnio lepiejCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:aaaa a ja myslalam serio o rybie pod pierzyna ze to jakas tradycja czy cos
Chciałabym tylko dzieciom robić prezenty, ale
1. zawsze dostajemy prezenty i od rodziców i od dziadków, więc głupio nie dawać im nic w zamian. Dziadkowie zawsze sami robią prezenty i zawsze są to miłe drobiazgi . Widać, ze samo dawanie ich sprawia im radość. Z rodzicami prościej - sami mówią co chcą, zazwyczaj książki.
2. tylko ja i mąż mamy dzieci w swoich rodzinach .
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ja myślałam, że "śledź" to taki przyjaciel małżonka .
Chciałabym tylko dzieciom robić prezenty, ale
1. zawsze dostajemy prezenty i od rodziców i od dziadków, więc głupio nie dawać im nic w zamian. Dziadkowie zawsze sami robią prezenty i zawsze są to miłe drobiazgi . Widać, ze samo dawanie ich sprawia im radość. Z rodzicami prościej - sami mówią co chcą, zazwyczaj książki.
2. tylko ja i mąż mamy dzieci w swoich rodzinach .
za rok pomyslimy o losowaniu kto komu kupuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc laseczki...
Widze wracamy do normalnosci po malu milutko
Hey Mamut dawno cie nie bylo
My jedziemy do Londynu niedlugo wiec nie dam rady sie juz dzisiaj odezwac sukienka dzisiaj przyszla i chujnia jest wiec wkurwa zalapal szkoda slow
Trzymajcie sie cieplo i do napisania laseczki, pewnie jutro z kawka
BuziaczkiCwalinka, Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny