Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane ja nareszcie mam troche czasu zeby zasisac i poczyac
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde, zawsze pytam moich co chcą i robimy "składkowe" prezenty. Jak dysponujemy kwotą 150-200zł/osobę to coś fajnego zawsze można sobie wybrać. A w tym roku się tym nie zajęłam, przez rzyganie tęczą - i widzę, że nikt inny nie przejął pałeczki
. Także mus rodzinkę skrzyknąć.
Dzieciakom w tym roku zamiast 1000 pierdółek chcemy kupić albo samochodziki-jeździki (mają jeden i bawią się tym jak głupie, aż go łamią) albo małą trampolinę. Małżowi nie mam pojęcia, pewnie jaką płytę będzie chciał, meloman jeden. A mama i brat to już enigma, niech sami się martwią co chcą
. Dziadkom jak zwykle jakieś pierdółki i tak chyba zejdzie. Co Wy kupiłyście?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Kurde, zawsze pytam moich co chcą i robimy "składkowe" prezenty. Jak dysponujemy kwotą 150-200zł/osobę to coś fajnego zawsze można sobie wybrać. A w tym roku się tym nie zajęłam, przez rzyganie tęczą - i widzę, że nikt inny nie przejął pałeczki
. Także mus rodzinkę skrzyknąć.
Dzieciakom w tym roku zamiast 1000 pierdółek chcemy kupić albo samochodziki-jeździki (mają jeden i bawią się tym jak głupie, aż go łamią) albo małą trampolinę. Małżowi nie mam pojęcia, pewnie jaką płytę będzie chciał, meloman jeden. A mama i brat to już enigma, niech sami się martwią co chcą
. Dziadkom jak zwykle jakieś pierdółki i tak chyba zejdzie. Co Wy kupiłyście?
u nas kraza listy zapotrzebowaclisty prezentow wiec jako takich problemow nie mam
-
nick nieaktualny
-
ojjjj miodzik mniami z cytrynka
moj nastroj ok
jakos ostatnio lepiejCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:aaaa
a ja myslalam serio o rybie pod pierzyna ze to jakas tradycja czy cos
.
Chciałabym tylko dzieciom robić prezenty, ale
1. zawsze dostajemy prezenty i od rodziców i od dziadków, więc głupio nie dawać im nic w zamian. Dziadkowie zawsze sami robią prezenty i zawsze są to miłe drobiazgi. Widać, ze samo dawanie ich sprawia im radość. Z rodzicami prościej - sami mówią co chcą, zazwyczaj książki.
2. tylko ja i mąż mamy dzieci w swoich rodzinach.
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ja myślałam, że "śledź" to taki przyjaciel małżonka
.
Chciałabym tylko dzieciom robić prezenty, ale
1. zawsze dostajemy prezenty i od rodziców i od dziadków, więc głupio nie dawać im nic w zamian. Dziadkowie zawsze sami robią prezenty i zawsze są to miłe drobiazgi. Widać, ze samo dawanie ich sprawia im radość. Z rodzicami prościej - sami mówią co chcą, zazwyczaj książki.
2. tylko ja i mąż mamy dzieci w swoich rodzinach.
za rok pomyslimy o losowaniu kto komu kupuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc laseczki...
Widze wracamy do normalnosci po malumilutko
Hey Mamut dawno cie nie bylo
My jedziemy do Londynu niedlugo wiec nie dam rady sie juz dzisiaj odezwacsukienka dzisiaj przyszla i chujnia jest
wiec wkurwa zalapal
szkoda slow
Trzymajcie sie cieplo i do napisania laseczki, pewnie jutro z kawka
BuziaczkiCwalinka, Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny