Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:a wlasnie dostalam wiadomosc ze ta babeczka co pracuje za nia na umowe zastepstwo wraca do pracy 19 stycznia, skraca sobie macierzynski z 8 marca do 1 stycznia ciekawe czy juz wakat dla mnie bedzie wolny, bo te osoby z dzialu odchodza dopiero na koniec stycznia
Obyrybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:mojemu zrobilam ostatnio salatki ale tej zwyklej warzywnej najbardziej ja lubimy jeszcze jest pycha ryzowo-tunczykowa
Moj do salatek to nawet nie podchodzi jakbym mu tam wrzucila kilo moesa to moze by spojrzal hahahahharybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:zajebiste masz ty ci ino gust bedziesz wygladac zjawiskowo normalnie jak ksiezniczka
Piekne sa te buty zakochalam sie kurwa jak je zobaczylam cena w pizdu jest ale trudno ...dwa razy drozsze niz sukienka hahahahharybka, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a wlasnie dostalam wiadomosc ze ta babeczka co pracuje za nia na umowe zastepstwo wraca do pracy 19 stycznia, skraca sobie macierzynski z 8 marca do 1 stycznia ciekawe czy juz wakat dla mnie bedzie wolny, bo te osoby z dzialu odchodza dopiero na koniec stycznia
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:jak sie ubierzesz odrazu daj pierwsza nam fotke najlepiej z panem mlodym ale bez niego tez
Pan mlody nie zobaczy mnie az do slubu i ostatnia noc tez spedzimy oddzielnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 09:41
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Piekne sa te buty zakochalam sie kurwa jak je zobaczylam cena w pizdu jest ale trudno ...dwa razy drozsze niz sukienka hahahahha
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny