Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra kochane ja spadam trza troszke ogarnac chalupke mam nygusa ale musze milego dnia wam zycze tak na marginesie niewobrazam sobie swiat bez sniegu i zplusowa temperatura a zimy niewidac i gadaja wszedzie ze na swieta niebedzie..wiem ze lepiej jak jest cieplo bo opalu idzie mniej i wogole lepiej ale kuzwa wigilia bez sniegu zdecydowanie nie lubie papaptki moze pozniej zajrze
Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:dobra kochane ja spadam trza troszke ogarnac chalupke mam nygusa ale musze milego dnia wam zycze tak na marginesie niewobrazam sobie swiat bez sniegu i zplusowa temperatura a zimy niewidac i gadaja wszedzie ze na swieta niebedzie..wiem ze lepiej jak jest cieplo bo opalu idzie mniej i wogole lepiej ale kuzwa wigilia bez sniegu zdecydowanie nie lubie papaptki moze pozniej zajrze
Trzymaj sie i do pozniej
U nas zawsze bez sniegu -
nick nieaktualnyrybka wrote:dobra kochane ja spadam trza troszke ogarnac chalupke mam nygusa ale musze milego dnia wam zycze tak na marginesie niewobrazam sobie swiat bez sniegu i zplusowa temperatura a zimy niewidac i gadaja wszedzie ze na swieta niebedzie..wiem ze lepiej jak jest cieplo bo opalu idzie mniej i wogole lepiej ale kuzwa wigilia bez sniegu zdecydowanie nie lubie papaptki moze pozniej zajrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No zeby goraczke zbic to ci trzeba zimne a nie gorace
ale nie sadze zebym miala goraczke, czasem tak mam
ale dzieki bo nie wiedzialam ze zimne na goraczke sie powinno pic
a tak w ogole bede musiala sie pewnie za kilka dni wybrac do apteki bo tablety na tarczyce i kropelki wit d3Asha lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:aha
ale nie sadze zebym miala goraczke, czasem tak mam
ale dzieki bo nie wiedzialam ze zimne na goraczke sie powinno pic
a tak w ogole bede musiala sie pewnie za kilka dni wybrac do apteki bo tablety na tarczyce i kropelki wit d3
Ty masz problemy z tarczyca? Nie wiedzialam -
nick nieaktualny