Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:JA JESZCZE TRZYMAM POZORY
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki przepraszam leczę się pojechałam wczoraj do szpitala z podejrzeniem zapalenia wyrostka nagle mnie złapał silny ból
mam zapalenie przydatków
lipa będzie też w tym miesiącu dostałam antybiotyk na 14 dni
później wejdę , odsypiam nockę i w ogóle mam nerwa i wszystko naraz już mam dość tego znowu wróciło wszystko a było dobrze
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Dziewczynki przepraszam leczę się pojechałam wczoraj do szpitala z podejrzeniem zapalenia wyrostka nagle mnie złapał silny ból
mam zapalenie przydatków
później wejdę , odsypiam nockę i w ogóle mam nerwa i wszystko naraz już mam dość tego znowu wróciło wszystko a było dobrze
kuruj sie wygrzewaj tulam i buziam mocno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Dziewczynki przepraszam leczę się pojechałam wczoraj do szpitala z podejrzeniem zapalenia wyrostka nagle mnie złapał silny ból
mam zapalenie przydatków
lecz sie kochana
-
25staraczka25 wrote:Dziewczynki przepraszam leczę się pojechałam wczoraj do szpitala z podejrzeniem zapalenia wyrostka nagle mnie złapał silny ból
mam zapalenie przydatków
tulam kochana
-
Hej Kochane
Asia ale jazda z tym pozwoleniema ja myślałam że w Pl jest biurokracja jak cholera ale widzę że angole nas gonią
Staraczka przytulam mocnokuruj się bidulko kochana
My dopiero po 11 wyszliśmy z kliniki bo z pół godz przygotowywali nasienie a potem zabieg i jeszcze kazali z godz leżeć po tym ale tv mieliśmy więc spoko. Pęcherzyki dwa były pęknięte więc wszystko było zgodnie z planem...trochę plamiłam po wszystkim ale teraz już jest ok...i w dole brzucha mnie cały czas bolimoże dlatego że trochę ze starym połaziliśmy po sklepach
Iza75, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Asia ale jazda z tym pozwoleniema ja myślałam że w Pl jest biurokracja jak cholera ale widzę że angole nas gonią
My dopiero po 11 wyszliśmy z kliniki bo z pół godz przygotowywali nasienie a potem zabieg i jeszcze kazali z godz leżeć po tym ale tv mieliśmy więc spoko. Pęcherzyki dwa były pęknięte więc wszystko było zgodnie z planem...trochę plamiłam po wszystkim ale teraz już jest ok...i w dole brzucha mnie cały czas bolimoże dlatego że trochę ze starym połaziliśmy po sklepach
oby sie udalo! To teraz mocno kciuki trzymamy
a lazenie po sklepach mogliście sobie darowaćcalusy
akurat zajrzalam...musze gulasz na jutro zrobic bo jutro znowu do Wawy musze, tym razem do okulisty...
doczytalam tylko jeszcze, ze Zuza chora...wspolczuje kochana i przytulam...
Asia nie wiem o co z tym pozwoleniem chodzi...pozniej doczytam...
a stara wie, ze w ciąży jestem i ma zakaz dzwonienia do mnie
sorki, ze tak tylko na chwilke...mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
No to teraz trzymam kciukimusi byc git
-
Cwalinka wrote:Mik uwazaj na siebie
teraz zaciskam mocno kciuki
Asha az tyle czasu trzeba czekac? Masakra
Teraz nasze zapowiedzi tak zwane beda wisiec publicznie przez dwa tygodnie...jezeli ktos sie nie zgadza z tym zebysmy wzieli slub to ma prawo wniosek zlozyc i sie odwolywacdlatego to tyle trwa
pojebane jakies