Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:ja szczerze mówiąc też nie wyspałam się dziś bo myślenie mi się włączało w nocy i się budziłam i myślałam, zasypiałam i znó to samo
Bidulo ty wcale ci sie nie dziwie tez bym nie spala w takiej sytuacji
Ja spalam cala noc nawet raz sie nie obudzilam noe mierze i sie wogole nie budze -
Asha wrote:Bidulo ty wcale ci sie nie dziwie tez bym nie spala w takiej sytuacji
Ja spalam cala noc nawet raz sie nie obudzilam noe mierze i sie wogole nie budze
ja to nawet bzykać ne muszę ale se bzykniemy dziś jak pan doktor zalecił....
Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:no co on kurwa nie powazny jakis
-
mik82 wrote:no nie poważny....powiedział że nawet nie będzie ze mną teraz gadał o kolejnym cyklu no a ja przecież muszę zakładać kolejny cykl i wiedzieć co dalej....dobrze że chociaż powiedział kiedy przyjmuje po świętach i w okolicach nowego roku
Zle przeczytalam ze chial ....hahahahah -
mik82 wrote:no nie poważny....powiedział że nawet nie będzie ze mną teraz gadał o kolejnym cyklu no a ja przecież muszę zakładać kolejny cykl i wiedzieć co dalej....dobrze że chociaż powiedział kiedy przyjmuje po świętach i w okolicach nowego roku
Po swietach to ty bedziesz moec fasola i inne planyRedhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Zle przeczytalam ze chial ....hahahahah
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no ale właśnie dobrze jakby chciał...a on mnie wygonił no to mu mówię, że przecież wie że statystyki insemki są jakie są a on do mnie że statystyki są też takie że ma pacjentkę która starała się trzy lata i w końcu zdecydowała się na insemkę i miała dwie insemki w życiu i ma z nich dwójkę dzieci no ale to nie u mnie przecież
No taaa...my z tych optymistek hahahhahamik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No taaa...my z tych optymistek hahahhaha
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No to najgorsze jest wlasnie ze zamiast zblizac to sie zaczynaja klotnie i wogole, masakra z tymi staraniami
dobra nie ma co pieprzyć o tym bo bez sensu
przeszło Ci po nospie? -
mik82 wrote:niby nie jakieś wielkie kłótnie ale on mi każe wierzyć że się w końcu uda a ja już nie potrafię...no i mnie to jego gadanie wkurwia bo przecież sobie nie poprzestawiam nagle w głowie na pozytywne myślenie bo tego już nie ma....
dobra nie ma co pieprzyć o tym bo bez sensu
przeszło Ci po nospie?
Moj ma to samo i jeszcze rodzinie nagadal rozpierdala mnie to
Troche przeszlo ale czuje i to tak nawet mocnomik82 lubi tę wiadomość