Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:przez ile niby
a ja wiem poki co nieoficjalnie ze ona wraca 19 stycznia bo zaden kierownik ze mna nie gadal jeszcze, zaczynam miec stracha mimo ze widze ze mnie tu chca tylko teraz jak to sie wszystko formalnie rozwiaze nie wiem -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie wiem bo to jest jej komp wiec jak ona wraca to i komp do niej wraca
a ja wiem poki co nieoficjalnie ze ona wraca 19 stycznia bo zaden kierownik ze mna nie gadal jeszcze, zaczynam miec stracha mimo ze widze ze mnie tu chca tylko teraz jak to sie wszystko formalnie rozwiaze nie wiemAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:nie wiem bo to jest jej komp wiec jak ona wraca to i komp do niej wraca
a ja wiem poki co nieoficjalnie ze ona wraca 19 stycznia bo zaden kierownik ze mna nie gadal jeszcze, zaczynam miec stracha mimo ze widze ze mnie tu chca tylko teraz jak to sie wszystko formalnie rozwiaze nie wiem
kurwa no to jak my gaworzyc bedziemyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 09:46
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:musisz byc dobrej mysli ja wiem ze oni sa z ciebie zadowoleni wszystko sie ulozy ale to jak ona zabierze ci laptopa a ty co bedziesz bez??? jak bedziesz z nami wtedy pisac???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny