Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:Hejka ja teraz tylko na chile trza niebawem syna puszczac do szkoly..jednak niemiezylam tempki i niebede mierzyc wole zyc w nieswiadomosci niz np.przezywac owu lub jej brak co ma byc niech bedzie a ja se bede odpoczywac :-)asha mam nadzieje ze brzusio niebedzie juz bolec staraczka i niech ciebie nieboli brzusio
Witaj slonce
Ale wrocisz -
rybka wrote:Asha wiem co to za bol jak maz wraca pijany moj tez wtedy strasznie chrapie rzuca sie a co najgorsza nieraz jeszcze lapie chodne w nocy:-/
Chodzi w nocy moj nie wrocil pijany az tak bardzo, bo dzisiaj do Londynu jedziemy wiec nie mogla, ale jemu dwa piwa wystarcza i juz mu sie kreci hahahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 06:23
-
Asha wrote:Chodzi w nocy moj nie wrocil pijany az tak bardzo, bo dzisiaj do Londynu jedziemy wiec nie mogla, ale jemu dwa piwa wystarcza i juz mu sie kreci hahahahah
-
rybka wrote:Oj to moj nieraz co drugi dzien by mu sie krecilo w glowie bo pije piwo haha piwo to jego paliwo ale jak bardzo rzadko pije wodke na imprezie wiem ze trza spac czujnie bo nieraz wstawal niby siku a np.poszedl do salonu i wlanczal wszedzie swiatlo i telewizje i szedl dalej spac rzadko ale dwa razy razy juz tak bylo
hahahahh to niezly przekret z noego hahah omg to faktycznie mus uwazac zeby z chaty nie wylazl omg...moj wogole nie pije mozna przyjac, zreszta ja tez zadko bardzo, czasami z wami piwko moj za to gada przez sen hahaha pierdoli rowno hahahha -
Asha wrote:hahahahh to niezly przekret z noego hahah omg to faktycznie mus uwazac zeby z chaty nie wylazl omg...moj wogole nie pije mozna przyjac, zreszta ja tez zadko bardzo, czasami z wami piwko moj za to gada przez sen hahaha pierdoli rowno hahahha
-
Kiedys moj wyjal z doniczki mi wszystkie kwiatki dziekowac bogu ze tylko sztuczne a wyjsc z domu niewyjdzie bo jak pije to ja zamykam drzwi i wyciagam klucz zeby go niekusilo..niestety wiem ze moze mnie to czekac teraz w swieta bo idziemy tez do moich rodzicow a ze mieszkaja za plotem pic bedzie
-
rybka wrote:Kiedys moj wyjal z doniczki mi wszystkie kwiatki dziekowac bogu ze tylko sztuczne a wyjsc z domu niewyjdzie bo jak pije to ja zamykam drzwi i wyciagam klucz zeby go niekusilo..niestety wiem ze moze mnie to czekac teraz w swieta bo idziemy tez do moich rodzicow a ze mieszkaja za plotem pic bedzie
no ale strach jak cholera zeby nie wyskoczyl czy cos kurwa strach -
Asha wrote:no ale strach jak cholera zeby nie wyskoczyl czy cos kurwa strach
-
rybka wrote:No niestety ale bardzo rzadko to jest przwaznie wlasnie w swieta bo wtedy pije wodke ostatnio tez pil z jakies okazji to nic nie cudowal ja wtedy czuwam i jestem niepijaca nawet ze wzgledu ze mamy dziecko tez niepije bo ktos musi byc w domu trzezwy
A mowilas mu o tym? Co on na to?