Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no ja bede miec wolne bo sobie wezme
ale jutro musze godzinke wczesniej sie urwac z roboty zeby ta skrzynke na narzedzia kupicCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:JESTEM JESTEM ALE OCENY WKLEPUJE I JESZCZE MNIE DZIS DO SEKRETARIATU PRZEZUCILI BO NIKOGO DZIS NIE MA
hihihah
ja ci nadzieji niechce robic i niechcialam ale nadzieja jest minimalna ale zawsze a ten kapec w buzi mialo duzo dziewczyn
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:to awans
hihihah
ja ci nadzieji niechce robic i niechcialam ale nadzieja jest minimalna ale zawsze a ten kapec w buzi mialo duzo dziewczyn
juz we wrzesniu tu siedzialam
no a ze naprzeciwko sekretariatu teraz siedze wiec sie pousmiechali do mnie i przyszlam
i ty wiesz ze ja wiem i trzymajmy sie tego ze nie robimy mi nadzieji bo jej nie ma, a kapcia mam bo podziebiona jestem i tylerybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ehh jaki tam awans
juz we wrzesniu tu siedzialam
no a ze naprzeciwko sekretariatu teraz siedze wiec sie pousmiechali do mnie i przyszlam
i ty wiesz ze ja wiem i trzymajmy sie tego ze nie robimy mi nadzieji bo jej nie ma, a kapcia mam bo podziebiona jestem i tyleja wczoraj nieserduszkowalam
maz szybko zasnal i byl padniety
a na sile niechcialam go meczyc
a dzis sie okazalo ze mnie po 5 obudzil bo stwierdzil ze byly drzwi otwarte cala noc 8-\ mialam stracha najpierw on obszedl dom na zewnatrz i w srodku jak pojechal jeszcze ja chodzilam ale chyba nic sie nie wydarzylo
-
Dzień dobry dziewczynki
Ja sie witam z bolem gloowy
Niech juz ten prog opada
Nie wiem ile mnie dzis bedzie bo mam koszmarnego lenia spac mi sie chce
Buziaki i pozdrawiam wszystkieCwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dzień dobry dziewczynki
Ja sie witam z bolem gloowy
Niech juz ten prog opada
Nie wiem ile mnie dzis bedzie bo mam koszmarnego lenia spac mi sie chce
Buziaki i pozdrawiam wszystkieoj zdrowka zycze
mam nadzieje ze glowa szybko przestanie bolec
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Kochana przestanie jak progesterob mi spadnie
A poki co dalej franca wysoko bo tempk spr i mialam 37,14 -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Kochana przestanie jak progesterob mi spadnie
A poki co dalej franca wysoko bo tempk spr i mialam 37,14ja podgladam te pytania do eksperta i daje lajki jak mi odpowiada pytanie
szkoda ze nie bedzie odpowiadal na wszystkie pytania
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Hej kochane co słychać? Ja wstałam pije herbatkę . Nie dobrze mi okropnie
kurwa musiało akurat teraz mnie to spotkać . Normalnie mi ktoś źle życzy
Jak wasze samopoczucie?oj kochana zdrowka zycze
a od czego moze cie mdlic?? pij herbatke pij