Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:Rybciu to faktycznie lepiej sie zamykac
Zuza wlasnie nigdy na pusty zoladek i koniecznie oslonowka
Aniu mam nadzieje ze glowa troche odpusciAnia_84, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:no fakt rzydalo by si e..
a czy czasem antybiotyk nie wzielas na pusty zoladek ??
i pamietaj o oslonowym jkaims.. bo poznije jest masakra tam na dole ;P
Zamówiłam w polskiej aptece mam nadzieję że dojdzie nie długo . Nie zjadłam sobie kanapkę
Ania_84, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:tylko ze u nas jest duzo pijaczkow i cpunkow potrafia wziasc byle co zeby miec na wino a jeszcze jak gadali w wiadomosciach ze zlodzieje w tych czasach wchodza jak wlasciciele spia i wychodza nie zauwazalni to juz wogole schiza ja nawet jak sama jestem w domu mam drzwi zamkniete tak dla pewnosci i bezpieczenstwa wyslalam syna do szkoly ale niewiem czy pochodzi jeszcze do konca tygodnia bolala go szyja miesnie chyba znowu bedzie chory i to teraz jak niebawem bedzie mial wolne
-
nick nieaktualnyno co chwile tel cos ktos chce plus dokumenty ktore zapomnialam jak dalej maja isc obiegiem do tego kierowniczka co chwile wzywana do dyrekcji wiec i nie bardzo kiedy ma mi podpowiedziecAnia_84 wrote:pewnie odpusci niedlugo rozruszams ie
a Tobie wspolczuje skekretaratu bo wiem jak wtedy trudno sie skupic ;/ -
nick nieaktualny
-
no to dobrze bo ja kilka razy wzielam bez sniadania .. i mialam niezle akcje
Rybciu moj mezulek ostatniowyszedl do pracy o 5:30 a wychodze o 9 a tu drzwi otwarte -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wiem.. ale to glupota.. z tymi lajkami ..;/
mowie na Naszym bocianie eksperci odp na wszytskie pytania i to w ciagu max 2 dni ja od Wolskiego mialam odp po 2 h .. chyba ze byl na urlopieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiem.. ale to glupota.. z tymi lajkami ..;/
mowie na Naszym bocianie eksperci odp na wszytskie pytania i to w ciagu max 2 dni ja od Wolskiego mialam odp po 2 h .. chyba ze byl na urlopie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:wiesz ja akurat zadnego pytania niemam a jak mialam jakies na mysli to akurat ktoras dziewczyna juz zadala wiec wcislam lajka no bezsensu to jak juz sie poswiecil to powinien odpowiedziec na wszystkie pytania choc z drugiej strony pewnie duzo pytan by sie powtarzala lub bylaby troszke bezsensu
rybka lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Też lubię tą stronę a tutaj to bzdura jest
25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:wiesz ja akurat zadnego pytania niemam a jak mialam jakies na mysli to akurat ktoras dziewczyna juz zadala wiec wcislam lajka no bezsensu to jak juz sie poswiecil to powinien odpowiedziec na wszystkie pytania choc z drugiej strony pewnie duzo pytan by sie powtarzala lub bylaby troszke bezsensu
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:no to dobrze bo ja kilka razy wzielam bez sniadania .. i mialam niezle akcje
Rybciu moj mezulek ostatniowyszedl do pracy o 5:30 a wychodze o 9 a tu drzwi otwarteAnia_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Rybcia nie boj zaby mymieszkamy przy lesie a w nim od cholery i ciut ciut towarzystwa sie szweda .. szczegolnie wiosna lato ;/
no i plus patologii ;/ -
a moj maz mnie zaskoczyl w niedziele siedzial dlugo na necie czytal pisal i czytal okazalo sie ze zapisal nas na darmowe badania tylko dupa bo wczoraj dzwonili ze najblizej to poznan ale co tam pojedzie sie pociagiem najpierw ma jechac on ma miec badanie nasienia a potem np.po ilus tam dniach jedziemy oboje i ma odebrac wyniki ja mam miec usg i jakies tam badania i wizyta u ginka tez tam i w ten sam dzien
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a z dobrych newsow wam cos powiem
dzis o 14 mam spotkanie..zaproszono mnie do jedenj z najbardziej renomowanych klinik stomatologicznych w Kielcach na rozmowe.. ..chciclam zaczac prace wiecie taka na etat zeby troche odpuscic takich dodtakowych klientwo.. i troche usystematyzowac swoje godziny pracy
wyslalam cv nuby na rejestratorke ale facet po przeczytaniu mojego cv zadzwonil do mnie i mwi ze z moim doswiadczeniem on by mnie widzial nai innym stanowisku ww dziale finansow oraz rozliczen z NFZ no i tym o to sposobem jestem umowiona na 14 zobaczymy co mi zapropnuje.. nie pali mi sie pod tylkiem .. wiec ide na luzikurybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:a moj maz mnie zaskoczyl w niedziele siedzial dlugo na necie czytal pisal i czytal okazalo sie ze zapisal nas na darmowe badania tylko dupa bo wczoraj dzwonili ze najblizej to poznan ale co tam pojedzie sie pociagiem najpierw ma jechac on ma miec badanie nasienia a potem np.po ilus tam dniach jedziemy oboje i ma odebrac wyniki ja mam miec usg i jakies tam badania i wizyta u ginka tez tam i w ten sam dzien
rybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Rybcia nie boj zaby mymieszkamy przy lesie a w nim od cholery i ciut ciut towarzystwa sie szweda .. szczegolnie wiosna lato ;/
no i plus patologii ;/Ania_84 lubi tę wiadomość