X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Rybciu to faktycznie lepiej sie zamykac
    Zuza wlasnie nigdy na pusty zoladek i koniecznie oslonowka
    Aniu mam nadzieje ze glowa troche odpusci
    tak zawsze sie zamykamy wczoraj ja kladlam fabianka spac i pies piszczal i mowie do meza wypusc jeszcze ciapka na dwor i pewnie jak wypuscil i wpuscil zapomnial zamknac drzwi :-\ albo zapomnial ze strachu ze bede go chciala znowu dopasc :-P

Ania_84, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    no fakt rzydalo by si e..
    a czy czasem antybiotyk nie wzielas na pusty zoladek ??

i pamietaj o oslonowym jkaims.. bo poznije jest masakra tam na dole ;P
    No z osłona to ciężko :-P mąż poszedł do apteki dala mu calcium do ssania debile tu pracują serio :-/
    Zamówiłam w polskiej aptece mam nadzieję że dojdzie nie długo . Nie zjadłam sobie kanapkę :-)

Ania_84, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    tylko ze u nas jest duzo pijaczkow i cpunkow :-\ potrafia wziasc byle co zeby miec na wino :-\ a jeszcze jak gadali w wiadomosciach ze zlodzieje w tych czasach wchodza jak wlasciciele spia i wychodza nie zauwazalni to juz wogole schiza :-\ ja nawet jak sama jestem w domu mam drzwi zamkniete tak dla pewnosci i bezpieczenstwa :-) wyslalam syna do szkoly ale niewiem czy pochodzi jeszcze do konca tygodnia bolala go szyja miesnie :-\ chyba znowu bedzie chory :-\ i to teraz jak niebawem bedzie mial wolne :-\
    Okropnosć :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co chwile tel cos ktos chce plus dokumenty ktore zapomnialam jak dalej maja isc obiegiem do tego kierowniczka co chwile wzywana do dyrekcji wiec i nie bardzo kiedy ma mi podpowiedziec
    Ania_84 wrote:
    pewnie odpusci niedlugo rozruszams ie :)

a Tobie wspolczuje skekretaratu bo wiem jak wtedy trudno sie skupic ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wapno oslonowo? zartujesz?
    25staraczka25 wrote:
    No z osłona to ciężko :-P mąż poszedł do apteki dala mu calcium do ssania debile tu pracują serio :-/
    Zamówiłam w polskiej aptece mam nadzieję że dojdzie nie długo . Nie zjadłam sobie kanapkę :-)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dobrze :) bo ja kilka razy wzielam bez sniadania .. i mialam niezle akcje :P

Rybciu moj mezulek ostatniowyszedl do pracy o 5:30 a wychodze o 9 a tu drzwi otwarte :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wiem.. ale to glupota.. z tymi lajkami ..;/
    mowie na Naszym bocianie eksperci odp na wszytskie pytania i to w ciagu max 2 dni ja od Wolskiego mialam odp po 2 h .. chyba ze byl na urlopie ;)
    Też lubię tą stronę ;-) a tutaj to bzdura jest

Ania_84 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wiem.. ale to glupota.. z tymi lajkami ..;/
    mowie na Naszym bocianie eksperci odp na wszytskie pytania i to w ciagu max 2 dni ja od Wolskiego mialam odp po 2 h .. chyba ze byl na urlopie ;)
    wiesz ja akurat zadnego pytania niemam a jak mialam jakies na mysli to akurat ktoras dziewczyna juz zadala wiec wcislam lajka :-\ no bezsensu to jak juz sie poswiecil to powinien odpowiedziec na wszystkie pytania choc z drugiej strony pewnie duzo pytan by sie powtarzala lub bylaby troszke bezsensu :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    wapno oslonowo? zartujesz?
    Tak on nie wiedział przyniósł czytam i nie dowierzam :-/ calcium kurwa :-D

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    wiesz ja akurat zadnego pytania niemam a jak mialam jakies na mysli to akurat ktoras dziewczyna juz zadala wiec wcislam lajka :-\ no bezsensu to jak juz sie poswiecil to powinien odpowiedziec na wszystkie pytania choc z drugiej strony pewnie duzo pytan by sie powtarzala lub bylaby troszke bezsensu :-\
    Na te najbardziej sensowne a jak czytam nie które że miesiączki brak beta ujemna i czy może być ciąża to proszę :-P

rybka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Też lubię tą stronę ;-) a tutaj to bzdura jest
    dokladnie tam nawet jak pytania sie powtarja to odp..np przy interpretacji nasienia... jest ze 30 takich samych postow :) alewiadomo kazdy jest inny :) w tresci

25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    Drażnią nie potrzebnie i tak odpowie na mało sama bym zadala ale jak mam się denerwować ze nie odpisuje to wolę nic nie pisac :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    dokladnie tam nawet jak pytania sie powtarja to odp..np przy interpretacji nasienia... jest ze 30 takich samych postow :) alewiadomo kazdy jest inny :) w tresci
    Dokładnie :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    no to dobrze :) bo ja kilka razy wzielam bez sniadania .. i mialam niezle akcje :P

Rybciu moj mezulek ostatniowyszedl do pracy o 5:30 a wychodze o 9 a tu drzwi otwarte :D
    nie lubie :-\ oczywiscie drzwi otwartych :-\ moj zawsze po sto razy sprawdza czy sa zamkniete drzwi i czy sa pozamykane wszystkie rolety wczoraj musialo mu sie zapomniec :-\ ale naszczescie nic sie nie stalo choc mialam schize przez jakis czas :-\ ale to moja wina czesto ogladam horrory a potem trzese portkami :-\

Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybcia nie boj zaby :D mymieszkamy przy lesie :P a w nim od cholery i ciut ciut towarzystwa sie szweda .. szczegolnie wiosna lato ;/
    no i plus patologii ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj maz mnie zaskoczyl w niedziele siedzial dlugo na necie czytal pisal i czytal okazalo sie ze zapisal nas na darmowe badania :-) tylko dupa bo wczoraj dzwonili ze najblizej to poznan ale co tam pojedzie sie pociagiem :-) najpierw ma jechac on ma miec badanie nasienia a potem np.po ilus tam dniach jedziemy oboje i ma odebrac wyniki ja mam miec usg i jakies tam badania i wizyta u ginka tez tam i w ten sam dzien :-)

Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na chwilkę bo mąż wstał <3 wracam nie długo :-*

rybka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z dobrych newsow wam cos powiem :)

dzis o 14 mam spotkanie..zaproszono mnie do jedenj z najbardziej renomowanych klinik stomatologicznych w Kielcach na rozmowe.. ..chciclam zaczac prace wiecie taka na etat zeby troche odpuscic takich dodtakowych klientwo.. i troche usystematyzowac swoje godziny pracy :)
    wyslalam cv nuby na rejestratorke :) ale facet po przeczytaniu mojego cv zadzwonil do mnie i mwi ze z moim doswiadczeniem on by mnie widzial nai innym stanowisku ww dziale finansow oraz rozliczen z NFZ no i tym o to sposobem jestem umowiona na 14 zobaczymy co mi zapropnuje.. nie pali mi sie pod tylkiem .. wiec ide na luziku :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a moj maz mnie zaskoczyl w niedziele siedzial dlugo na necie czytal pisal i czytal okazalo sie ze zapisal nas na darmowe badania :-) tylko dupa bo wczoraj dzwonili ze najblizej to poznan ale co tam pojedzie sie pociagiem :-) najpierw ma jechac on ma miec badanie nasienia a potem np.po ilus tam dniach jedziemy oboje i ma odebrac wyniki ja mam miec usg i jakies tam badania i wizyta u ginka tez tam i w ten sam dzien :-)
    super ;D

rybka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Rybcia nie boj zaby :D mymieszkamy przy lesie :P a w nim od cholery i ciut ciut towarzystwa sie szweda .. szczegolnie wiosna lato ;/
    no i plus patologii ;/
    wiesz moze sie niebalam kiedys ale jak sie przeprowadzilismy do wlasnego M maz byl jeszcze za granica ja sama a tu pod oknem slady butow i zapieprzyl nam ktos dwie lopaty do odsniezania sniegu 8-) bylam glupia ze niezadzwonilam na policje ale hm..ciekawe czy by przyjechali i od tamtej pory mamy siatke(ogrodzenie) i rolety a i tak sie czlowiek nieczuje do konca pewien ale co tam wazne ze nic sie niestanelo jest spoko :-)

Ania_84 lubi tę wiadomość

‹‹ 3587 3588 3589 3590 3591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ