X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Rybciu to faktycznie lepiej sie zamykac
    Zuza wlasnie nigdy na pusty zoladek i koniecznie oslonowka
    Aniu mam nadzieje ze glowa troche odpusci
    tak zawsze sie zamykamy wczoraj ja kladlam fabianka spac i pies piszczal i mowie do meza wypusc jeszcze ciapka na dwor i pewnie jak wypuscil i wpuscil zapomnial zamknac drzwi :-\ albo zapomnial ze strachu ze bede go chciala znowu dopasc :-P

Ania_84, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    no fakt rzydalo by si e..
    a czy czasem antybiotyk nie wzielas na pusty zoladek ??

i pamietaj o oslonowym jkaims.. bo poznije jest masakra tam na dole ;P
    No z osłona to ciężko :-P mąż poszedł do apteki dala mu calcium do ssania debile tu pracują serio :-/
    Zamówiłam w polskiej aptece mam nadzieję że dojdzie nie długo . Nie zjadłam sobie kanapkę :-)

Ania_84, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    tylko ze u nas jest duzo pijaczkow i cpunkow :-\ potrafia wziasc byle co zeby miec na wino :-\ a jeszcze jak gadali w wiadomosciach ze zlodzieje w tych czasach wchodza jak wlasciciele spia i wychodza nie zauwazalni to juz wogole schiza :-\ ja nawet jak sama jestem w domu mam drzwi zamkniete tak dla pewnosci i bezpieczenstwa :-) wyslalam syna do szkoly ale niewiem czy pochodzi jeszcze do konca tygodnia bolala go szyja miesnie :-\ chyba znowu bedzie chory :-\ i to teraz jak niebawem bedzie mial wolne :-\
    Okropnosć :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co chwile tel cos ktos chce plus dokumenty ktore zapomnialam jak dalej maja isc obiegiem do tego kierowniczka co chwile wzywana do dyrekcji wiec i nie bardzo kiedy ma mi podpowiedziec
    Ania_84 wrote:
    pewnie odpusci niedlugo rozruszams ie :)

a Tobie wspolczuje skekretaratu bo wiem jak wtedy trudno sie skupic ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wapno oslonowo? zartujesz?
    25staraczka25 wrote:
    No z osłona to ciężko :-P mąż poszedł do apteki dala mu calcium do ssania debile tu pracują serio :-/
    Zamówiłam w polskiej aptece mam nadzieję że dojdzie nie długo . Nie zjadłam sobie kanapkę :-)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dobrze :) bo ja kilka razy wzielam bez sniadania .. i mialam niezle akcje :P

Rybciu moj mezulek ostatniowyszedl do pracy o 5:30 a wychodze o 9 a tu drzwi otwarte :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wiem.. ale to glupota.. z tymi lajkami ..;/
    mowie na Naszym bocianie eksperci odp na wszytskie pytania i to w ciagu max 2 dni ja od Wolskiego mialam odp po 2 h .. chyba ze byl na urlopie ;)
    Też lubię tą stronę ;-) a tutaj to bzdura jest

Ania_84 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wiem.. ale to glupota.. z tymi lajkami ..;/
    mowie na Naszym bocianie eksperci odp na wszytskie pytania i to w ciagu max 2 dni ja od Wolskiego mialam odp po 2 h .. chyba ze byl na urlopie ;)
    wiesz ja akurat zadnego pytania niemam a jak mialam jakies na mysli to akurat ktoras dziewczyna juz zadala wiec wcislam lajka :-\ no bezsensu to jak juz sie poswiecil to powinien odpowiedziec na wszystkie pytania choc z drugiej strony pewnie duzo pytan by sie powtarzala lub bylaby troszke bezsensu :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    wapno oslonowo? zartujesz?
    Tak on nie wiedział przyniósł czytam i nie dowierzam :-/ calcium kurwa :-D

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    wiesz ja akurat zadnego pytania niemam a jak mialam jakies na mysli to akurat ktoras dziewczyna juz zadala wiec wcislam lajka :-\ no bezsensu to jak juz sie poswiecil to powinien odpowiedziec na wszystkie pytania choc z drugiej strony pewnie duzo pytan by sie powtarzala lub bylaby troszke bezsensu :-\
    Na te najbardziej sensowne a jak czytam nie które że miesiączki brak beta ujemna i czy może być ciąża to proszę :-P

rybka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Też lubię tą stronę ;-) a tutaj to bzdura jest
    dokladnie tam nawet jak pytania sie powtarja to odp..np przy interpretacji nasienia... jest ze 30 takich samych postow :) alewiadomo kazdy jest inny :) w tresci

25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    Drażnią nie potrzebnie i tak odpowie na mało sama bym zadala ale jak mam się denerwować ze nie odpisuje to wolę nic nie pisac :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    dokladnie tam nawet jak pytania sie powtarja to odp..np przy interpretacji nasienia... jest ze 30 takich samych postow :) alewiadomo kazdy jest inny :) w tresci
    Dokładnie :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    no to dobrze :) bo ja kilka razy wzielam bez sniadania .. i mialam niezle akcje :P

Rybciu moj mezulek ostatniowyszedl do pracy o 5:30 a wychodze o 9 a tu drzwi otwarte :D
    nie lubie :-\ oczywiscie drzwi otwartych :-\ moj zawsze po sto razy sprawdza czy sa zamkniete drzwi i czy sa pozamykane wszystkie rolety wczoraj musialo mu sie zapomniec :-\ ale naszczescie nic sie nie stalo choc mialam schize przez jakis czas :-\ ale to moja wina czesto ogladam horrory a potem trzese portkami :-\

Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybcia nie boj zaby :D mymieszkamy przy lesie :P a w nim od cholery i ciut ciut towarzystwa sie szweda .. szczegolnie wiosna lato ;/
    no i plus patologii ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj maz mnie zaskoczyl w niedziele siedzial dlugo na necie czytal pisal i czytal okazalo sie ze zapisal nas na darmowe badania :-) tylko dupa bo wczoraj dzwonili ze najblizej to poznan ale co tam pojedzie sie pociagiem :-) najpierw ma jechac on ma miec badanie nasienia a potem np.po ilus tam dniach jedziemy oboje i ma odebrac wyniki ja mam miec usg i jakies tam badania i wizyta u ginka tez tam i w ten sam dzien :-)

Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na chwilkę bo mąż wstał <3 wracam nie długo :-*

rybka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z dobrych newsow wam cos powiem :)

dzis o 14 mam spotkanie..zaproszono mnie do jedenj z najbardziej renomowanych klinik stomatologicznych w Kielcach na rozmowe.. ..chciclam zaczac prace wiecie taka na etat zeby troche odpuscic takich dodtakowych klientwo.. i troche usystematyzowac swoje godziny pracy :)
    wyslalam cv nuby na rejestratorke :) ale facet po przeczytaniu mojego cv zadzwonil do mnie i mwi ze z moim doswiadczeniem on by mnie widzial nai innym stanowisku ww dziale finansow oraz rozliczen z NFZ no i tym o to sposobem jestem umowiona na 14 zobaczymy co mi zapropnuje.. nie pali mi sie pod tylkiem .. wiec ide na luziku :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a moj maz mnie zaskoczyl w niedziele siedzial dlugo na necie czytal pisal i czytal okazalo sie ze zapisal nas na darmowe badania :-) tylko dupa bo wczoraj dzwonili ze najblizej to poznan ale co tam pojedzie sie pociagiem :-) najpierw ma jechac on ma miec badanie nasienia a potem np.po ilus tam dniach jedziemy oboje i ma odebrac wyniki ja mam miec usg i jakies tam badania i wizyta u ginka tez tam i w ten sam dzien :-)
    super ;D

rybka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Rybcia nie boj zaby :D mymieszkamy przy lesie :P a w nim od cholery i ciut ciut towarzystwa sie szweda .. szczegolnie wiosna lato ;/
    no i plus patologii ;/
    wiesz moze sie niebalam kiedys ale jak sie przeprowadzilismy do wlasnego M maz byl jeszcze za granica ja sama a tu pod oknem slady butow i zapieprzyl nam ktos dwie lopaty do odsniezania sniegu 8-) bylam glupia ze niezadzwonilam na policje ale hm..ciekawe czy by przyjechali i od tamtej pory mamy siatke(ogrodzenie) i rolety a i tak sie czlowiek nieczuje do konca pewien ale co tam wazne ze nic sie niestanelo jest spoko :-)

Ania_84 lubi tę wiadomość

‹‹ 3587 3588 3589 3590 3591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ