Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:tulam skarbie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:no widzialam ze masz wysoka temke ja podgladam te pytania do eksperta i daje lajki jak mi odpowiada pytanie szkoda ze nie bedzie odpowiadal na wszystkie pytania
Na naszym bocuanie odp na wszystkie pytania
A co do mojej tempki to jeszcze z dwa dni i zavznie spadac
Staraczka wsoplczuje ja mogkam przez pierwsze dni tylko lezec siedzenie odpadło chodzenie porazka
Mi sporo dal antybiotyk pkus rozkurczowe plus przeciwapalne czopki i jeszcze jakies czopki na krzepliwoscrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dokładnie ale ja to akurat pyt tak troche nie typowo ale ciekawa jestem czy wogole odp
Staraczka wsoplczuje ja mogkam przez pierwsze dni tylko lezec siedzenie odpadło chodzenie porazka
Mi sporo dal antybiotyk pkus rozkurczowe plus przeciwapalne czopki i jeszcze jakies czopki na krzepliwosc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Rybciu my czesto zapominamy zamykac drzwi
Zuza zdroweczka -
no fakt rzydalo by si e..
a czy czasem antybiotyk nie wzielas na pusty zoladek ??
i pamietaj o oslonowym jkaims.. bo poznije jest masakra tam na dole ;PCwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dokładnie ale ja to akurat pyt tak troche nie typowo ale ciekawa jestem czy wogole odp
Mi sporo dal antybiotyk pkus rozkurczowe plus przeciwapalne czopki i jeszcze jakies czopki na krzepliwosc -
nick nieaktualny
-
rybka wrote:jest w regulaminie ze odpowie na pytania co maja duzo lajkow ze te maja pierwszenstwo na wiekszosc napewno nieodpowie bo duzo jest pytan np.z jednym lajkiem nawet jest jedno pytanie od faceta
mowie na Naszym bocianie eksperci odp na wszytskie pytania i to w ciagu max 2 dni ja od Wolskiego mialam odp po 2 h .. chyba ze byl na urlopierybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Rybciu to faktycznie lepiej sie zamykac
Zuza wlasnie nigdy na pusty zoladek i koniecznie oslonowka
Aniu mam nadzieje ze glowa troche odpusci
a Tobie wspolczuje skekretaratu bo wiem jak wtedy trudno sie skupic ;/rybka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość