Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:a z dobrych newsow wam cos powiem
dzis o 14 mam spotkanie..zaproszono mnie do jedenj z najbardziej renomowanych klinik stomatologicznych w Kielcach na rozmowe.. ..chciclam zaczac prace wiecie taka na etat zeby troche odpuscic takich dodtakowych klientwo.. i troche usystematyzowac swoje godziny pracy
wyslalam cv nuby na rejestratorke ale facet po przeczytaniu mojego cv zadzwonil do mnie i mwi ze z moim doswiadczeniem on by mnie widzial nai innym stanowisku ww dziale finansow oraz rozliczen z NFZ no i tym o to sposobem jestem umowiona na 14 zobaczymy co mi zapropnuje.. nie pali mi sie pod tylkiem .. wiec ide na luziku -
nick nieaktualnywow a gdzie to znalazl ?
rybka wrote:a moj maz mnie zaskoczyl w niedziele siedzial dlugo na necie czytal pisal i czytal okazalo sie ze zapisal nas na darmowe badania tylko dupa bo wczoraj dzwonili ze najblizej to poznan ale co tam pojedzie sie pociagiem najpierw ma jechac on ma miec badanie nasienia a potem np.po ilus tam dniach jedziemy oboje i ma odebrac wyniki ja mam miec usg i jakies tam badania i wizyta u ginka tez tam i w ten sam dzienrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Ja już w pracy ale niestety nie pogadam bo mnie pełne biurko papierów zastało
Aniu trzymam kciuki...byłoby świetnie gdyby Ci coś fajnego zaoferowali. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:wow a gdzie to znalazl ?
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Ja już w pracy ale niestety nie pogadam bo mnie pełne biurko papierów zastało
Aniu trzymam kciuki...byłoby świetnie gdyby Ci coś fajnego zaoferowali.Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:doleciała
o 13 wczoraj miala wylotCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny