Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekam czekam
my niedawno weszlismy do domku .. tak naparwde ;/
w sumie niby powinnam sie cieszyc bo rozm przebiegla poki co dosc pomyslnie ...zaproponowano mi ..stanowisko.. jakby zastepcy kierownika.. pan to okreslil jako jego prawa reka .. do konca roku ma mi przesac przykladowy zakres obowiazkow.. a raczej jakby kilka takich zakresow i wynagrodzenie do tych zakresow a ja mam mu dac odp na ktory bym przystala generalnie ten pan pracuje w Warszawie i jest tu tylko co drugi dzien ja bym miala byc osoba od NFZ oraz nadzorujaca dzialanie placowki oczywiscie mimo iz powiedzialam ze mam dzialanosc pan zaproponowal umowe o prace .. wiec zobaczymy ..
ale jak powiedzialam M to niby sie ucieszyl.. ale tak nie do konca.. nie wiem .. moze chodzi o to ze wczesniej mial umowe o prace,.. i czul sie bezpieczniejszy .. a teraz mu zal ze wtedy zrezygnowal .. ehhh ..Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Ania trzymam kciuki
a na zdjecia troche poczekacie bo troche to potrwaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ja dziś na sekundę. Dzień tak zryty w pracy jak nigdy, pokłóciłam się na ostro z księgowym, tak że jakbym mogła to bym go wypierdoliła za okno. Zwróciłam mu uwagę, by sobie za dużo nie pozwalał i w pewnym "tonie" do mnie nie mówił, bo sobie tego nie życzę... Nie zdążyłam skończyć jak ten kut** wsiadł na mnie z całej rury. Normalny mobing w pracy. Aż mąż ma ochotę mu wpierdolić...
Co u Was?
Maaaarnut, naaaaaaajlepszego jeszcze raaaaaz! Jak USG?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 20:45
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez.. ucic mu jaja ;/
moge ja moge ja ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 21:04
Redhotka lubi tę wiadomość
-