Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a tutaj przygotowania swiateczne
https://plus.google.com/u/0/photos/107177142071421141889/albums/6093534327639886033Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć!
U mnie wszystko ok, dziecię ma się dobrze, mnie kroplówką nawodnili w szpitalu, mdłości męczą nadal - byle do końca stycznia, później powinno być lepiej.
Aniu, super! Może Małżonkowi trochę trudno się pogodzić, że teraz Ty jesteś na najlepszej drodze, żeby stać się finansową ostoją rodziny - ale mężczyźni zawsze na tym polu byli ambitni.
Pozdrawiam dziewczyny, miłego dnia Wam życzę! -
nick nieaktualny
-
Marmutku przez te wymioty cie nawadniali ??
co do mego meza.. ja wierze ze on poczuje sie dowartosciowany jak zacznie robic te meble jak bedzie mogl powiedziec mam włąsna dzialanoscCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobiłam nawadnianie , Kasiu. No i pobrali mi krew do badania przy okazji. To i dobrze, bo będzie wszystko bezpłatnie .
Tak, Aniu, przez te wymioty . Od dłuższego czasu nie udało mi się nawet 0,5l wody wypić w ciągu dnia . Trzymam kciuki za małżonka, oby się odnalazł w nowej sytuacji .
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laseczki Kochane
Mam prośbę...zadałam pytanie ekspertowi na temacie dotyczącym niepłodności...temat pytania "niepłodność wtórna" Bardzo proszę Was żebyście weszły w mój post i kliknęły "lubię" bo od ich ilości zależy to czy dostanę odpowiedźCwalinka, Ania_84, Redhotka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Laseczki Kochane
Mam prośbę...zadałam pytanie ekspertowi na temacie dotyczącym niepłodności...temat pytania "niepłodność wtórna" Bardzo proszę Was żebyście weszły w mój post i kliknęły "lubię" bo od ich ilości zależy to czy dostanę odpowiedźmik82 lubi tę wiadomość
-
Mik juz klikam
mamnadzieje ze odp dosa rzeczowo..bo na moje pytanie odp tak jakby chcial zaprosic nas do ich kliniki .. i jakby oni mieli stworzyc cud