Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:a czy dupek mi zatrzyma @?bo ja z reguly mam 13 fl
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:bedzie niestety negatyw juz krew w szyjce jutro tem p bedzie niska
-
Asha wrote:Witam sie z rana
Co slychac kobietki?
Miki szalejesz na wykresie
Wykres...hmmmm...dziś ostatni raz mierzyłam temp bo już mnie wkurwiarybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:witam
ja z kawka
nigdy nie bralam castangusa myslicie ze warto?
ja uważam że naprawdę warto, nie wiem czy to przypadek czy nie ale ja w pierwszym cyklu z castagnusem zaszłam w ciążę więc jeżeli zaczyna Ci się plamienie w 11 dpo to jak najbardziej warto wziąćAsha, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:no to zdrówko...też mam kawkę
ja uważam że naprawdę warto, nie wiem czy to przypadek czy nie ale ja w pierwszym cyklu z castagnusem zaszłam w ciążę więc jeżeli zaczyna Ci się plamienie w 11 dpo to jak najbardziej warto wziąć
Ja co prawda nie zaszlam ale faze mi wydluzylrybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:to moze sobie zakupie
i tak juz dzis do apteki musze dreptac bo lek na tarczyce wit d, lek na nietrzymanie moczu to i dorzuce castangusa a jak sie go bierze?
Przez 90 dni ciurkiem...jezeli wazysz do 60 kg jedna dziennie jezeli wiecej to dwie dziennierybka, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
hejka kochane ja narazie zostane ukryta (czytaj moj wykres) pamietam o was mikus ale szalejesz super!!! asha co tam ?? cwalinko ania izus staraczko dotiku mamucik amelko prosze napisz co u ciebie bo juz zaczyna sie martwic redka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 09:21
mik82, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:rybciu zostaw to nie ucieknie chopow zagonisz jak beda miec wolne
-
nick nieaktualnyrybka wrote:nie doczekanie moje moj syn wczoraj dostal polecenie zeby posprzatal u siebie w pokoju ladnie sprzatal,ja mylam lodowke rozmrazalam mylam i sprzatalam a maz co?? siedzial na fonie ale wiem ze wyniosl to z domu niestety mama mu podawala pod buzie jadl mama sprzatala myla prala sprzatala itp
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ty wrecz mu szmate i niech sprzata, odklurzacz pod nogi az sie potknie, a synka ucz od poczatku ze sie pomaga