Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny , żyjecie wszystko okej bo ja właśnie umieram
Nie mam siły antybiotyk mnie zwala z nóg rzygam od wczoraj mąż na wolnym , nie daję rady zapisałam się do lekarza na 14
Asha jak przygotowania wszystko okej?
Cwalinka jak lekarz i ogólnie co u Ciebie?
Miki twój wykres bardzo mi się podoba i mocno trzymam kciuki
Maniek cieszę się że bobas w porządku
Aniu tulam kochanamarnut, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:TERAZ BIORE PIERWSZY RAZ DUPKA, LUTKI NIGDY NIE BRALAM, TYLKO TAKA POD JEZYK NA WYWOLANIE ORKRESu
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ale lutka to juz na recepte nie? a dupka dostalam od szwagierki
a 13fl to zla faza? zawsze wydawalo mi sie ze dobraCwalinka lubi tę wiadomość
-
Lutka jest na recepte..
zalezy jak bedziesz reagowac..tzn organizm .. ja np po dupku czulam sie fatalnie ..dopeior po lutce normalnie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:Zuza trzymaj sie tam
mam nadzieje ze lekarz pomoze
a co lekarz przepisal tabletki do zobaczenia za miesciac, i dal skierowanie na badanie zeby okreslij jaki to rodzaj nietrzymania moczu i tyle, wizyta 5 minut
-
nick nieaktualny
-
Staraczka a jak tam odpuszcza troche jajnior ??
noo ja własnie zaczełam nowy cykl ..
troche mam pokrzyzowane plany ..bo mielismy dzis zeby bylo 3 dni przed badaniem... no coz zostaja inne czynnosci sexualne25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Staraczka a jak tam odpuszcza troche jajnior ??
noo ja własnie zaczełam nowy cykl ..
troche mam pokrzyzowane plany ..bo mielismy dzis zeby bylo 3 dni przed badaniem... no coz zostaja inne czynnosci sexualne -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:jajniki tak ale żołądek mam rewele straszne jeść nie da rady pić tak sobie cały czas mi nie dobrze
-
No to dziewczyny jak dostajecie @ albo konczycie leczenie pamietajcie pozniej
dajemy czadu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 13:31
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:oo matko no to faktycznie a nie masz lnu mielonego ?? on dobrze dziala przy antybiotykach
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny wróciłam dalej mam brać to świństwo dostałam tabletki na żołądek zantac mam brać jedną rano na czczo i druga przed snem iiiiiiiii..............
chyba mam pozytywnego testa ale kreska jest tak strasznie jasna wyszła od razu ale prawie jej nie widać nie wiem czy brać na poważnie ten testRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny