Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:a dwa że jak na Ciebie za wysoko to wiesz nie wkręcam nic czekamy jak zawsze
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Zuza Aaaaaa!!!!!!! Widzę
Trzymam za was kciukiCwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:dobra dobra a teraz pisać jak tam u Was oprócz testów wykresów wszystko okej ?? jak przygotowania do Świąt jak w pracy itd. ???
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote::* dzięki Aniu
co słychać u Ciebie ? :*
od kiedy masz informację że masz wizytę w novum 8.01 nie widziałam czy nie dawno się dowiedziałaś ??
Dzwonilam i dopytywalam sie czy dr nie ma dodatkowych wizyt przed urlopem bo tak czesti robi no i upss chyba wyczailam zadzwonilam i udali die zmienic z 22 stycznai na 8
A w pon mamy badania. Nasienie posiew i hormony25staraczka25, Cwalinka, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Wiem ze nic w nasieniu nue będzie ale co tam tego sie nue spodziewamy
Tylko gorzej bo mamy dluzej niz 7 dni do pon abstynencji ja fostalam @ no i chyba będzie trzeba wykorzystac dzis inna czynnosc secualna25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:w pracy lepiej darować sobie temat bo szkoda nerw a przed świętami szaleństwo...jutro to chyba na pysk padnę żeby wszystko nadgonić a Ty jak sobie radzisz z przygotowaniami?
ja teraz odpuściłam dzisiaj arek upiekł piernika jutro już zacznę coś robić krokiety sobie wymyśliliśmy pierogi mam zamrożone reszta to tak od Poniedziałku się zacznie gotowanie itd.Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurwa tak zaglądam pro forma a tu takie rzeczy
Zuuuzaaaa!!!! Widzę kreskę bez problemu. Ja pierdole jutro powtórka jestem z rana...
niestety teraz nie mogę bo śledzie na mnie patrzą a mlody tez jeszcze nie spi i wojuje z Bartkiem ...
dziewczynki nie wiem za bardzo co u Was bo czasu nie mialam poczytac ale mam nadzieje, ze ok...nadrobie obiecuje...buziaki i trzymam kciuki jak jasna cholera! Odrazu humor mam lepszy aaaa25staraczka25, Cwalinka, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość