Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
no no...czekamy Kochana25staraczka25 wrote:a dwa że jak na Ciebie za wysoko to wiesz nie wkręcam nic czekamy jak zawsze

coraz lepiej nam to już wychodzi
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mogę Ci już powiedzieć....ale nie powiem25staraczka25 wrote:się okaże co z tej krechy wyjdzie
luzik 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza Aaaaaa!!!!!!! Widzę

Trzymam za was kciuki
mik82, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
wszystkie widzimy zuza więc to nie omamyAnia_84 wrote:Zuza Aaaaaa!!!!!!! Widzę

Trzymam za was kciuki
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w pracy lepiej darować sobie temat bo szkoda nerw a przed świętami szaleństwo...jutro to chyba na pysk padnę żeby wszystko nadgonić25staraczka25 wrote:dobra dobra a teraz pisać jak tam u Was oprócz testów wykresów wszystko okej ?? jak przygotowania do Świąt jak w pracy itd. ???

a Ty jak sobie radzisz z przygotowaniami?
-
nick nieaktualny
-
Moj maz powiedzial ze ja sue stosuje do opisu gdzie diabel nie moze tam babe pośle25staraczka25 wrote::* dzięki Aniu

co słychać u Ciebie ? :*
od kiedy masz informację że masz wizytę w novum 8.01 nie widziałam czy nie dawno się dowiedziałaś ??

Dzwonilam i dopytywalam sie czy dr nie ma dodatkowych wizyt przed urlopem bo tak czesti robi no i upss chyba wyczailam zadzwonilam i udali die zmienic z 22 stycznai na 8
A w pon mamy badania. Nasienie posiew i hormony
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mik82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wiem ze nic w nasieniu nue będzie ale co tam tego sie nue spodziewamy

Tylko gorzej bo mamy dluzej niz 7 dni do pon abstynencji ja fostalam @ no i chyba będzie trzeba wykorzystac dzis inna czynnosc secualna
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno tak ...mik82 wrote:w pracy lepiej darować sobie temat bo szkoda nerw a przed świętami szaleństwo...jutro to chyba na pysk padnę żeby wszystko nadgonić
a Ty jak sobie radzisz z przygotowaniami?
ja teraz odpuściłam dzisiaj arek upiekł piernika
jutro już zacznę coś robić krokiety sobie wymyśliliśmy pierogi mam zamrożone
reszta to tak od Poniedziałku się zacznie gotowanie itd.
-
nick nieaktualny
-
O kurwa tak zaglądam pro forma a tu takie rzeczy

Zuuuzaaaa!!!! Widzę kreskę bez problemu. Ja pierdole jutro powtórka jestem z rana...
niestety teraz nie mogę bo śledzie na mnie patrzą a mlody tez jeszcze nie spi i wojuje z Bartkiem ...
dziewczynki nie wiem za bardzo co u Was bo czasu nie mialam poczytac ale mam nadzieje, ze ok...nadrobie obiecuje...buziaki i trzymam kciuki jak jasna cholera! Odrazu humor mam lepszy aaaa
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mik82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość